NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот miro_rz » 28 мар 2022 13:05

Buck32 написа:
miro_rz написа:ЛеБрон си гледа статистиката и рекордите, това е!

Миро, той на тая тема изключва чувството за хумор. Ще му докараш някой бан като го ядосваш.

Кеф ми е да наливам масло в огъня!
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 мар 2022 13:11

miro_rz написа:
Buck32 написа:
miro_rz написа:ЛеБрон си гледа статистиката и рекордите, това е!

Миро, той на тая тема изключва чувството за хумор. Ще му докараш някой бан като го ядосваш.

Кеф ми е да наливам масло в огъня!

Доктор Ненков казваше "вземаш го субвагинално":)

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 28 мар 2022 15:15

Двама коментатори по Диема Спорт говореха за Лейкърс (почитатели са) и стигнаха до извода, че да се играе по 38 минути в загубени мачове си е чисто трупане на статс и не е много далновидно за самия ЛеБрон. В смисъл, че догодина няма да видим и половината от тазгодишната му презентация. Напълно съм съгласен с коментаторите и колегите, изказващи същото мнение. Тук един съфорумец, който не знае какво са крачки и 8 секунди, броеше гласовете в едната и другата посока – да запише още 3 гласа в обратната на неговата посока... То момчето от баскетбол не разбира, ами на всичкото отгоре си е и неграмотно:
Drunken_Master написа:
Ония на 37 години играе...
Ония кърти по 30+...

Някой преди време го предупреди, че се пише "оня", а не "ония", но човекът е твърд и последователен – щом го е казал той, значи тъй е! :-)
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 мар 2022 15:26

Ауу, как не те е срам!?
Ей сега ще стане един спамЕЦ!
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 28 мар 2022 15:37

Тия, дето не са се събличали по физическо нададоха вой до небесата...

pan_Joro написа:Двама коментатори по Диема Спорт говореха за Лейкърс (почитатели са) и стигнаха до извода, че да се играе по 38 минути в загубени мачове си е чисто трупане на статс и не е много далновидно за самия ЛеБрон.

Смятай... тия ще са големи специалисти. А Митко от Радулово, какво каза ?

pan_Joro написа:Тук един съфорумец, който не знае какво са крачки и 8 секунди

Тоя, дето не прави разлика между двете си ти. Възмущаваше се на някакво съдийско решение, дето спряло Стеф Къри, но то не беше поради крачки (съдията прави знаци с ръка, които са специфични, все едно изобразява колело), а свири 8 секунди (в смисъл, че се е забавил в изнасянето на топката).

pan_Joro написа:То момчето от баскетбол не разбира, ами на всичкото отгоре си е и неграмотно

За човек, който не знае основни баскетболни правила е доста тъпо да ми го напишеш...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 мар 2022 16:35

miro_rz написа:Ауу, как не те е срам!?
Ей сега ще стане един спамЕЦ!

Видя ли как се прави бе, аматьор :Р

Шегата настрана, момчета, нека поддържаме възпитан тон.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 28 мар 2022 16:38

Buck32 написа:Шегата настрана, момчета, нека поддържаме възпитан тон.

Че кой го е нарушавал ? Доста трудно може някой да ме изкара извън нерви...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 28 мар 2022 17:36

Не съм се обръщал лично към онзи младеж, дето не е влизал в час по физическо. Нямам и намерение. Но за да не остане някой с погрешно впечатление, ще обясня случая.

Мачът беше с Минесота. Къри изнасяше топката, двама му скочиха, той финтира, в това време пресече централната линия и се чу свирка. Не съм гледал какъв знак е дал съдията (пуша и вероятно съм посегнал към пепелника), но чух коментатора да казва "крачки". Дори да се е поправил след това е твърде вероятно да не съм го чул, защото често прескачам до тоалетната и хладилника. А може и да не съм го разбрал, защото коментара беше на английски, от който знам само някои базови понятия. Това е.

Три години съм бил водач на девически баскетболен отбор, който стана 2 пъти републикански шампион. Знам много добре правилата и термините още от времето, когато Рамунчо е бил на баща си в скоростната кутия или е минавал прав под котлона. Тъй че неграмотник като него да ми прави забележки е направо нелепо…
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 28 мар 2022 17:41

В смисъл, понеже си бил водач на еди какъв си отбор, ти трябва коментатора, да ти каже, какво е свирено, а не ти сам да прецениш ? Усещаш ли се, колко нелепо звучиш ? Да не говоря, че тия български коментатори по баскетбол са толкова некомпетентни, че дори и ти изглеждаш като Фил Джаксън и Пат Райли в сравнение с тях. Аз между другото бях много набрал на Манченко и Кедъра по време на финала на Олимпийските през 2012-та, понеже през цялото време не спряха да плещят глупости. Особено Кедъра, дето си беше сложил хамериканските очила. Ама в интерес на истината те май са единствените, които стават за коментатори на баскетболен мач.
Останалото не ми се коментира...
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 мар 2022 18:49

Между 14-21 дни ли беше изкълчването?
Изображение

Върни се в “Архив”