NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 12:24

Buck32 написа:Значи съгласни сме, че е трябвало да се фаулира, но за теб проблемът е, че Коби не се е промъкнал незабелязано до Конли, а след като 3-4 пъти е крещял на Лин "фаул" си е позволил да се ядоса и да го покаже, понеже трябва той да тича от аутлинията за да направи нарушението (което в тази ситуация е задължително)?

Кво се правиш на ударен ? Беше абсолютно показно... Крещи "фаул-фаул" и се оглежда като шашав... Голям лидер, голямо нещо !
Както в дебютният сезон на Джеймс за вас, като каза, че бил сигурен, че ще спечелите титлата ? Сериозно ? Просто умишлено наду напрежението върху ЛеБрон и съотборниците му. Абсолютно никой не очакваше да минете даже и първият кръг.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 23

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2022 14:18

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Значи насилва се да играе в безсмислени мачове, за да трупа точки. Точките са "стат", no?

Кое не разбра ? Отбора ви е слаб. Никой не играе защита. Ролевите ви играчи са напълно безполезни. ЛеБрон е единственото класно нещо в тая сган. Аз ако съм на него, бих си набил камшика...

Ти кое не разбра? Играенето в безсмислени мачове за да трупаш статистика какъв те прави?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 14:34

rhaegar написа:Ти кое не разбра? Играенето в безсмислени мачове за да трупаш статистика какъв те прави?

Абе, брато, това, по какъв начин се отразява на представянето на Лейкърс? По какъв? Отбора ви е загубил срещата вече, падате с 30 точки. Дали Джеймс ще влезе в игра или не е абсолютно без значение. Компренде? Както виждаш само вие с Бък сте на това мнение. А Бък е отявлен хейтър на Джеймс...

П.С.
Изгледайте този клип, аз го правих... Специално за всички "доларджии"...
https://www.youtube.com/watch?v=acRXNwp__nM
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Buck32 » 27 мар 2022 15:09

Виж сега Регър, ще ти го обясня по друг начин - когато това го прави Леброн, не е набиване на статистика, но ако го прави някой друг - то е стат падинг от най-гадния.
Навремето така Йосиф Висарионович казал "Аз мислех, че демокрацията е власт на народа, но другарят Рузвелт много находчиво ми обясни, че това е власт на американския народ":) E същото е с трупането на статистика в "garbage time"

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 15:14

Бък, тия цитати на "другарят" Сталин са толкова нелепи, колкото нелепи са всички пропагандни глупости, които се пишат за него...
Айде още два-три клипа по тоя въпрос...
http://www.youtube.com/watch?v=YDy2IUewpPs
http://www.youtube.com/watch?v=6H3J6uwB5x8
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 27 мар 2022 15:21

Drunken_Master написа:Бък, тия цитати на "другарят" Сталин са толкова нелепи, колкото нелепи са всички пропагандни глупости, които се пишат за него...
Айде още два-три клипа по тоя въпрос...
http://www.youtube.com/watch?v=YDy2IUewpPs
http://www.youtube.com/watch?v=6H3J6uwB5x8

Пак се отплесваш и Регър може да добави Сталин към "синът на пазача" като причина за баня. Въпросът е, че ти подхождаш по такъв начин за Леброн.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 15:24

Пак ще го повторя, само ти и Регъра мислите така. Както виждаш сте малцинство. Остана да питаме Венгер-а и той какво мисли...
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Pichichi » 27 мар 2022 15:36

SAS абсолютно играят всеки мач колкото могат, Поп явно не му е в главата танкване и се видя отдавна.
Сега остава да се разбере дали ще се доберат до плей-ин. Това че НОП и ЛАЛ имат два мача помежди си
не е лошо. ЛАЛ също са в борбата и нямат голяма преднина така че едни две загуби от НОП (дори една) могат и тях
да ги пратят извън плей-ина. На теория уж САС имат възможност за 3 лесни победи (Портланд х2 и Хюстън) и да търсят
още 1 или 2 в по-трудни мачове ама какво ще стане в реалност не се знае. ЛАЛ уж изглежда имат най- трудна програма
но имат мач повече в резерв. НОП ако вземат поне един мач с/у ЛАЛ и имат най- лесна програма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: 2022

Мнениеот Pichichi » 27 мар 2022 15:49

Larsenn написа:
Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Продължаваш да си мечтаеш за танкване :). За кога, сезона почти свърши. Според мен САС си играят колкото могат и не правят такива сметки.

Между другото, следващият драфт очаква ли се, да бъде силен ? Някакви "звездовища" ?

Чет Холмгрен, Джабари Смит, Джейдън Айви и прочие ако ти доворят нещо :). Първите двама са по 213 и нагоре. Холмгрен го хвалят много... Welcome back :) Предсрочно ли те пуснаха или prison break :).

Този Чет Холмгрен изглежда като анти Зайън-> 2,13 но 80 кила!
:-)
Някак не съм убеден че с такива кила може да е величина в лигата но да видим.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 27 мар 2022 15:55

Drunken_Master написа:Пак ще го повторя, само ти и Регъра мислите така. Както виждаш сте малцинство. Остана да питаме Венгер-а и той какво мисли...

Първо - и още сто пъти да го повториш, няма да стане по-вярно. Второ - за да го повториш, трябва да си го казал веднъж, а ти беше зает да хвалиш Леброн и да плюеш Коби, за да ни обърнеш внимание:) И трето - подкрепили са те РМфен и Лого5, явно мнозинството ти е като на Путин на изборите

Върни се в “Архив”