Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Уикипедия е най-елементарния и първи линк. Ти естествено може да вярваш в каквото налудничево нещо си искаш. Има потребители, които вярват в извънземни, рептили, всичко. Това си е твоя работа. Аз ти давам логичното обяснение на притесненията ти. Ти ако искаш го приемаш, ако не .... вярваш в Хари Потър или в каквото си решиш. Имаш свободата да го правиш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- bobonikolov
icko65 написа:Thsmith написа:icko65 написа:Thsmith написа:Ама ти май не се шегуваш и вярваш, че някой те пръска и отпечатъка на самолета е доказателство за това? : ))))
Не знам на колко години си и колко ти са познанията в сферата на техн. науки но това което се случва от 10 тина години..Примерно..Не си спомням от кога ги наблюдавам..Най малкото е различно от нормалното.Има и док.филми.Какво пръскат..заразяват ли ни с нещо-незнам.Но е факт че го правят.Има теория че влияят на климата..И така да е .Защо крият и не си признават.Значи е нещо нередно.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Конспират ... етни_линииvvessel написа:Thsmith написа:vvessel написа:Thsmith написа:Как може някой да те освободи от нещо, което не съществува?
Тука счупи тъпомера.
Прочети Ботев. Или и той не съществува?!
Аз и Хари Потър мога да прочета, но това не значи че ще скоча на летящо килимче.
Значи Ботев е писател -фантаст? Не го знаех.
Радвам се, че споделяш свободно вижданията си. Това обяснява и горното ти мнение. Ще оставя изводите за себе си.
Естествено, че ще ги споделям свободно. И това не са виждания, а факти. Знам, че една група хора си умирате да се изкарате роби или да изкарате предците си роби, но те не са били такива. Сори ако това те разочарова.
Никога не съм успял да си обясня този странен нихилизъм.
Иначе си много прав в това, че навързването на мнения дава обяснение за някои неща. Точно като вярата, че някой те пръска от небето, тук е имало робство и щъркела носи бебетата.
Подходи по сериозно ..Няма нужда от УИКИПЕДИЯ.Има и док.филми.Обяснението пък за кондензация на газовете от реакт.двигатели е смешно.Това което се изпуска не излиза от двигателите а от разпръсквачи в крилата..Лично с бинокъл съм наблюдавал самолет с 2 реакт.двигателя да изпуска четворна диря дълга километри.И дирите бяха от краищата на крилата.Нещо което видя с очите си няма как да ми го обясняват в уикипедия
Елементарна физика, но няма кой да чете пак. Обяснено е многократно от пилоти и пак има хора, които говорят глупости. Тия следи, които ги виждате, са конденз от двигателите на самолета. Температурата на въздуха на 10км височина е -50 градуса. При излизането на горещите газове от двигателите стават се получава конденз, който след време се изпарява във въздуха. Каквито и течности да се пръскат на такава височина се изпаряват почти на момента и не достигат изобщо земната повърхност. За това и самолетите имат минимална височина, на която могат да изхвърлят гориво, за да не попадне течно на земята и да залее хора.На 10 км височина самолета се вижда като точка какво остава да се види от колко места излиза каквото и да е. Като се говорят глупости за химикали поне трябва да се мисли. Нали тия същите, които уж ви тровят живеят на същата тая земя бе хора? Мислете……
bobonikolov написа:icko65 написа:Thsmith написа:icko65 написа:Thsmith написа:Ама ти май не се шегуваш и вярваш, че някой те пръска и отпечатъка на самолета е доказателство за това? : ))))
Не знам на колко години си и колко ти са познанията в сферата на техн. науки но това което се случва от 10 тина години..Примерно..Не си спомням от кога ги наблюдавам..Най малкото е различно от нормалното.Има и док.филми.Какво пръскат..заразяват ли ни с нещо-незнам.Но е факт че го правят.Има теория че влияят на климата..И така да е .Защо крият и не си признават.Значи е нещо нередно.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Конспират ... етни_линииvvessel написа:Thsmith написа:vvessel написа:Тука счупи тъпомера.
Прочети Ботев. Или и той не съществува?!
Аз и Хари Потър мога да прочета, но това не значи че ще скоча на летящо килимче.
Радвам се, че споделяш свободно вижданията си. Това обяснява и горното ти мнение. Ще оставя изводите за себе си.
Естествено, че ще ги споделям свободно. И това не са виждания, а факти. Знам, че една група хора си умирате да се изкарате роби или да изкарате предците си роби, но те не са били такива. Сори ако това те разочарова.
Иначе си много прав в това, че навързването на мнения дава обяснение за някои неща. Точно като вярата, че някой те пръска от небето, тук е имало робство и щъркела носи бебетата.
Подходи по сериозно ..Няма нужда от УИКИПЕДИЯ.Има и док.филми.Обяснението пък за кондензация на газовете от реакт.двигатели е смешно.Това което се изпуска не излиза от двигателите а от разпръсквачи в крилата..Лично с бинокъл съм наблюдавал самолет с 2 реакт.двигателя да изпуска четворна диря дълга километри.И дирите бяха от краищата на крилата.Нещо което видя с очите си няма как да ми го обясняват в уикипедия
Елементарна физика, но няма кой да чете пак. Обяснено е многократно от пилоти и пак има хора, които говорят глупости. Тия следи, които ги виждате, са конденз от двигателите на самолета. Температурата на въздуха на 10км височина е -50 градуса. При излизането на горещите газове от двигателите стават се получава конденз, който след време се изпарява във въздуха. Каквито и течности да се пръскат на такава височина се изпаряват почти на момента и не достигат изобщо земната повърхност. За това и самолетите имат минимална височина, на която могат да изхвърлят гориво, за да не попадне течно на земята и да залее хора.На 10 км височина самолета се вижда като точка какво остава да се види от колко места излиза каквото и да е. Като се говорят глупости за химикали поне трябва да се мисли. Нали тия същите, които уж ви тровят живеят на същата тая земя бе хора? Мислете……
Да си забелязал случайно че самолети за които говоря летят по ниско от другите..Щото и това съм забелязал..И теорията ти за конденза издиша защото съм наблюдавал едновременно "нормален" и "ръсещ" самолет..Имаше разлика в плътността и дължината на дирите.Могат да се видят..Казах че съм гледал с бинокъл.Мислех да го снимам но се отказах.Спирам че не е по темата.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- bobonikolov
icko65 написа:bobonikolov написа:icko65 написа:Thsmith написа:icko65 написа:Thsmith написа:Ама ти май не се шегуваш и вярваш, че някой те пръска и отпечатъка на самолета е доказателство за това? : ))))
https://bg.wikipedia.org/wiki/Конспират ... етни_линииvvessel написа:Thsmith написа:Аз и Хари Потър мога да прочета, но това не значи че ще скоча на летящо килимче.
Да си забелязал случайно че самолети за които говоря летят по ниско от другите..Щото и това съм забелязал..И теорията ти за конденза издиша защото съм наблюдавал едновременно "нормален" и "ръсещ" самолет..Имаше разлика в плътността и дължината на дирите.Могат да се видят..Казах че съм гледал с бинокъл.Мислех да го снимам но се отказах.Спирам че не е по темата.
Ами не не съм забелязал, защото за разлика от много хора аз си имам работа и не блея по небето да видя какви самолети летят по цял ден. Значи пилоти му казват какво е той не вярва. Специалисти му казват какво е той не вярва. Ако можеха и малко акъл да поръсят нямаше да е зле ама карай……
bobonikolov написа:icko65 написа:bobonikolov написа:icko65 написа:Thsmith написа:icko65 написа:Не знам на колко години си и колко ти са познанията в сферата на техн. науки но това което се случва от 10 тина години..Примерно..Не си спомням от кога ги наблюдавам..Най малкото е различно от нормалното.Има и док.филми.Какво пръскат..заразяват ли ни с нещо-незнам.Но е факт че го правят.Има теория че влияят на климата..И така да е .Защо крият и не си признават.Значи е нещо нередно.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Конспират ... етни_линииvvessel написа:Значи Ботев е писател -фантаст? Не го знаех.
Ами не не съм забелязал, защото за разлика от много хора аз си имам работа и не блея по небето да видя какви самолети летят по цял ден. Значи пилоти му казват какво е той не вярва. Специалисти му казват какво е той не вярва. Ако можеха и малко акъл да поръсят нямаше да е зле ама карай……
То има пилоти които казват че е вярно..ама бегай си играй и не ми давай оценка колко акъл имам.Като нямаш време да блееш небето блей по баирите..Нещастник
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
Забелязвате ли как завършените дебили русофилите вярват и на всякакви глупости и конспирации ала пламен пасков ? :) Накрая даже гуруто им Копейкин заедно с неговия колега депутат Дренчев, който е бивш пилот им обясни за конденза, обаче идиотите като ицко продължават да блеят. На такива акъл и с фуния не може да им налееш в простите тикви. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
- Drunken_Master
- Контакти:
!
emerson1leao написа:Забелязвате ли как завършените дебили русофилите вярват и на всякакви глупости и конспирации ала пламен пасков ? :) Накрая даже гуруто им Копейкин заедно с неговия колега депутат Дренчев, който е бивш пилот им обясни за конденза, обаче идиотите като ицко продължават да блеят. На такива акъл и с фуния не може да им налееш в простите тикви. :)
Да, де... ама до този момент, заедно с Помияра водите към 9-10 обиколки над останалите. Нищо, де... Боби скоро ще ви настигне. Особено ако продължава да вярва в измишльотини.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

emerson1leao написа:Забелязвате ли как завършените дебили русофилите вярват и на всякакви глупости и конспирации ала пламен пасков ? :) Накрая даже гуруто им Копейкин заедно с неговия колега депутат Дренчев, който е бивш пилот им обясни за конденза, обаче идиотите като ицко продължават да блеят. На такива акъл и с фуния не може да им налееш в простите тикви. :)
Тия същите, които днес лижат гъза на Путин, вярваха, че ги тровят с ваксините.
Завършени дебили.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
ivan56 написа:emerson1leao написа:Забелязвате ли как завършените дебили русофилите вярват и на всякакви глупости и конспирации ала пламен пасков ? :) Накрая даже гуруто им Копейкин заедно с неговия колега депутат Дренчев, който е бивш пилот им обясни за конденза, обаче идиотите като ицко продължават да блеят. На такива акъл и с фуния не може да им налееш в простите тикви. :)
Тия същите, които днес лижат гъза на Путин, вярваха, че ги тровят с ваксините.
Завършени дебили.
Забелязвам обаче в много сайтове, че под статии за путин, където обявяваше въвеждане на мерки срещу коронавируса по строги и от тия в Западна Европа, руските тролове не смееха да пишат, защото това означаваше да обвинят властите в рОссия и своя идол, че участват в "измамата" ковид и играят заедно със западняците. :) Помня и воленчо лудото -яростен антиваксър, колкото пъти го питаха що путин в россия налага такива мерки, той млъкваше като гъз или сменяше темата. :)
Последна промяна от emerson1leao на 26 мар 2022 15:59, променено общо 1 път.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
- Drunken_Master
- Контакти:
Ваксинация
ivan56 написа:Тия същите, които днес лижат гъза на Путин, вярваха, че ги тровят с ваксините.
Завършени дебили.
За кои ваксини говориш ? Тези, които са абсолютно доказано неефективни ли ? Майка е с трета доза и ония ден отново беше заразена с КоВид ? И за къв чеп да се бода тогава ? А ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".