ВЛ: Арсенал - Ливърпул 16.03.2022 |22:15| 0-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ВЛ: Арсенал - Ливърпул 16.03.2022 |22:15|

Мнениеот wolf » 19 мар 2022 21:46

Liverpool_EC написа:
petrovic.london написа:
wu_dnica написа:
plmar написа:Къде е оня талант, че днес няма да вземем мача.

Тук съм си...проблем?

С такива неща започват да "понкясваш" бре, юнак! Малко повече вяра! Един Понко да реве е достатъчен!

Как пък го прецени това за реване? Много е далеч от понкясване...доста силни думи си ползвал, просто защото човека е имал лошо предчувствие или каквото и да е там. Срещу Арсенал сме в изключителна серия и е нормално да свърши по някое време. От както ни пое Клоп сме само с убедителни победи и равни срещу тях във ВЛ. Имаме една загуба и тя беше след като станахме вече шампиони и математически. Просто е нереално колко продължава това превъзходство, надали сме в такава серия срещу друг отбор в Англия. Според мен е нормално да паднем в някой от следващите мачове срещу тях, било то и в мач с пълно превъзходство...това е футбол все пак.

Изображение

Арсенал нас така ни биеха където ни хванат с Анри и компания

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Арсенал - Ливърпул 16.03.2022 |22:15| 0-2 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 20 мар 2022 02:00

wolf написа:Арсенал нас така ни биеха където ни хванат с Анри и компания

Да, бяха ни страшно криви. И не само супер силният им отбор, който просто си ни надиграваше, и след него пак си ни биеха редовно. Ама чак в такава негативна серия с една победа за 6-7 години, не мисля че сме изпадали.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ВЛ: Арсенал - Ливърпул 16.03.2022 |22:15| 0-2 FT

Мнениеот wolf » 20 мар 2022 16:15

Liverpool_EC написа:
wolf написа:Арсенал нас така ни биеха където ни хванат с Анри и компания

Да, бяха ни страшно криви. И не само супер силният им отбор, който просто си ни надиграваше, и след него пак си ни биеха редовно. Ама чак в такава негативна серия с една победа за 6-7 години, не мисля че сме изпадали.

Няма да забравя от 2-1 до 2-4 като ни обърнаха на Хайбъри, Анри като счупи кръста на Карагър хаха. Иначе да, ние взимахме тук таме някоя победа, просто редовно ни биеха. Чак 6-7 години не сме били без никакви победи

Върни се в “Ливърпул”