Издразни ме адски много това, че от 20 реда ферман, нямаше за какво да се хване по отношение на Детройт, защото всичко, което написах за тях е вярно - и че най-много пари могат спечелят като спечелят титла и бъдещата им конструкция ( драфтове, трейдове ), за да станат фактор, ами се хвана за нещо странично, което няма нищо общо с темата Детройт все едно се опитва да измести фокуса от същественото, а именно - ДЕТРОЙТ. Видя, че съм прав за Детройт и реши да се хване за нещо странично, само и само, за да ми каже, а това не е така. А това за печалбите на отборите го написах просто ей така и мислех да добавя думата "сигурно" няма отбор на загуба. Сега ще каже противоречиш си, ферманът ти е не е 20 реда, 17 еBuck32 написа:Лого подобни квалификации са излишни и неуместни. Ларсен просто посочи някои разминавания в изказванията ти. Интересното е, че от една страна не си фен, безпристрастен и обективен, като счетоводител, от друга - приказваш на едро и не трябва да обръщаме внимание на несъответствия, като ПР. Тук повечето сме фенове на някой отбор (между другото Пистънс по титли отстъпват само на 5-6 отбора в лигата). Дори и не толкова запалените фенове, които харесват играта по принцип, не държат толкова менторски тон. Нека не разваляме атмосферата, а просто се радваме на любимата игра с, ако не уважение, поне добро възпитание един към друг.
NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Кога ще е дербито между Детройт и Орландо, трябва да ставам покрай нощите! :D
Дано Къри е добре.
Дано Къри е добре.
Taя нощ в 1 часаmiro_rz написа:Кога ще е дербито между Детройт и Орландо, трябва да ставам покрай нощите! :D
Дано Къри е добре.
Pichichi написа:miro_rz написа:Далас за няколко дни тупнаха като гости Бостън и Бруклин, та май все още ги подценяваме. Слънцата продължават да диктуват темпото.
Къри да не е с клнтузия? Бостън са ги отнесли здрво.
Пичини, мирише ли ти на зона плейофи?
Не!
Ларсен как вижда дербито Детройт - Орландо?
Като два отбора, които ще се чудят как да не бият :)
Buck32 написа:Къри е с контузия в глезена, след интервенция на Смарт - метнал се в краката му. Май още не е ясно колко сериозна.
Изкълчен глезен - аут за неопределено време. На ГСУ хич не им върви с контузиите. Дано да се оправи за плейофите.
Не мислех че ще се налага да повтарям в отсъствието на някои хора, но ще е хубаво да се въздържате от определения и обиди спрямо съфорумниците. Не искам да пращам хора в почивка, напротив, радвам се когато форумът е активен и се пише за баскет, но обиди няма да търпя.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не съм излъгал за нищо и стоя зад думите си, когато няма за какво се хванеш в конкретната тема, търсиш нещо странично, за което да хванеш, само и само да кажеш, а не е така, ами еди си как, опитваш се да изместиш фокуса и т.н.. Ей на това му се казва дребнавост, да се хващаш за всяка дума, която дори няма нищо общо с конкретната тема. Пък и тя истината боли, не можа да понесе, че съм прав за Детройт и затова тръгна да извърта нещата и да се отплесва от конкретната тема, която разисквахме. Но така става, когато аргументите ти куцат сериозно :)rhaegar написа:Не мислех че ще се налага да повтарям в отсъствието на някои хора, но ще е хубаво да се въздържате от определения и обиди спрямо съфорумниците. Не искам да пращам хора в почивка, напротив, радвам се когато форумът е активен и се пише за баскет, но обиди няма да търпя.
logo5 написа:Не съм излъгал за нищо и стоя зад думите си, когато няма за какво се хванеш в конкретната тема, търсиш нещо странично, за което да хванеш, само и само да кажеш, а не е така, ами еди си как, опитваш се да изместиш фокуса и т.н.. Ей на това му се казва дребнавост, да се хващаш за всяка дума, която дори няма нищо общо с конкретната тема. Пък и тя истината боли, не можа да понесе, че съм прав за Детройт и затова тръгна да извърта нещата и да се отплесва от конкретната тема, която разисквахме. Но така става, когато аргументите ти куцат сериозно :)rhaegar написа:Не мислех че ще се налага да повтарям в отсъствието на някои хора, но ще е хубаво да се въздържате от определения и обиди спрямо съфорумниците. Не искам да пращам хора в почивка, напротив, радвам се когато форумът е активен и се пише за баскет, но обиди няма да търпя.
Аз страна в спора не вземам, просто казвам, че не искам да се обиждате докато дискутирате. Все ми се струва, че има начин.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Larsenn написа:Изкълчен глезен - аут за неопределено време. На ГСУ хич не им върви с контузиите. Дано да се оправи за плейофите.
Дай Боже, тъкмо се събраха. Ако и АД се оправи - ура, а пък ако и Джамал и МПД се оправят - супер.
Виждам, че наистина остава неутрален, ако трябваше да се намесиш сигурно щеше да ме баннеш за 1 седмица. Но и аз не съм го обидил кой знае колко, просто му казах истината. Не съм използвал вулгарни думи, пък той е голямо момче, едва ли ми се е обидил, особено като знае, че е дребнавrhaegar написа:logo5 написа:Не съм излъгал за нищо и стоя зад думите си, когато няма за какво се хванеш в конкретната тема, търсиш нещо странично, за което да хванеш, само и само да кажеш, а не е така, ами еди си как, опитваш се да изместиш фокуса и т.н.. Ей на това му се казва дребнавост, да се хващаш за всяка дума, която дори няма нищо общо с конкретната тема. Пък и тя истината боли, не можа да понесе, че съм прав за Детройт и затова тръгна да извърта нещата и да се отплесва от конкретната тема, която разисквахме. Но така става, когато аргументите ти куцат сериозно :)rhaegar написа:Не мислех че ще се налага да повтарям в отсъствието на някои хора, но ще е хубаво да се въздържате от определения и обиди спрямо съфорумниците. Не искам да пращам хора в почивка, напротив, радвам се когато форумът е активен и се пише за баскет, но обиди няма да търпя.
Аз страна в спора не вземам, просто казвам, че не искам да се обиждате докато дискутирате. Все ми се струва, че има начин.