NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

logo5
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот logo5 » 17 мар 2022 11:03

Buck32 написа:Лого подобни квалификации са излишни и неуместни. Ларсен просто посочи някои разминавания в изказванията ти. Интересното е, че от една страна не си фен, безпристрастен и обективен, като счетоводител, от друга - приказваш на едро и не трябва да обръщаме внимание на несъответствия, като ПР. Тук повечето сме фенове на някой отбор (между другото Пистънс по титли отстъпват само на 5-6 отбора в лигата). Дори и не толкова запалените фенове, които харесват играта по принцип, не държат толкова менторски тон. Нека не разваляме атмосферата, а просто се радваме на любимата игра с, ако не уважение, поне добро възпитание един към друг.
Издразни ме адски много това, че от 20 реда ферман, нямаше за какво да се хване по отношение на Детройт, защото всичко, което написах за тях е вярно - и че най-много пари могат спечелят като спечелят титла и бъдещата им конструкция ( драфтове, трейдове ), за да станат фактор, ами се хвана за нещо странично, което няма нищо общо с темата Детройт все едно се опитва да измести фокуса от същественото, а именно - ДЕТРОЙТ. Видя, че съм прав за Детройт и реши да се хване за нещо странично, само и само, за да ми каже, а това не е така. А това за печалбите на отборите го написах просто ей така и мислех да добавя думата "сигурно" няма отбор на загуба. Сега ще каже противоречиш си, ферманът ти е не е 20 реда, 17 е

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 мар 2022 11:59

Кога ще е дербито между Детройт и Орландо, трябва да ставам покрай нощите! :D
Дано Къри е добре.
Изображение

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 17 мар 2022 12:15

miro_rz написа:Кога ще е дербито между Детройт и Орландо, трябва да ставам покрай нощите! :D
Дано Къри е добре.
Taя нощ в 1 часа

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 17 мар 2022 12:27

Pichichi написа:
miro_rz написа:Далас за няколко дни тупнаха като гости Бостън и Бруклин, та май все още ги подценяваме. Слънцата продължават да диктуват темпото.
Къри да не е с клнтузия? Бостън са ги отнесли здрво.

Пичини, мирише ли ти на зона плейофи?

Не!
Ларсен как вижда дербито Детройт - Орландо?

Като два отбора, които ще се чудят как да не бият :)

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 17 мар 2022 19:24

Buck32 написа:Къри е с контузия в глезена, след интервенция на Смарт - метнал се в краката му. Май още не е ясно колко сериозна.

Изкълчен глезен - аут за неопределено време. На ГСУ хич не им върви с контузиите. Дано да се оправи за плейофите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 мар 2022 20:06

Не мислех че ще се налага да повтарям в отсъствието на някои хора, но ще е хубаво да се въздържате от определения и обиди спрямо съфорумниците. Не искам да пращам хора в почивка, напротив, радвам се когато форумът е активен и се пише за баскет, но обиди няма да търпя.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 17 мар 2022 20:18

rhaegar написа:Не мислех че ще се налага да повтарям в отсъствието на някои хора, но ще е хубаво да се въздържате от определения и обиди спрямо съфорумниците. Не искам да пращам хора в почивка, напротив, радвам се когато форумът е активен и се пише за баскет, но обиди няма да търпя.
Не съм излъгал за нищо и стоя зад думите си, когато няма за какво се хванеш в конкретната тема, търсиш нещо странично, за което да хванеш, само и само да кажеш, а не е така, ами еди си как, опитваш се да изместиш фокуса и т.н.. Ей на това му се казва дребнавост, да се хващаш за всяка дума, която дори няма нищо общо с конкретната тема. Пък и тя истината боли, не можа да понесе, че съм прав за Детройт и затова тръгна да извърта нещата и да се отплесва от конкретната тема, която разисквахме. Но така става, когато аргументите ти куцат сериозно :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 мар 2022 20:23

logo5 написа:
rhaegar написа:Не мислех че ще се налага да повтарям в отсъствието на някои хора, но ще е хубаво да се въздържате от определения и обиди спрямо съфорумниците. Не искам да пращам хора в почивка, напротив, радвам се когато форумът е активен и се пише за баскет, но обиди няма да търпя.
Не съм излъгал за нищо и стоя зад думите си, когато няма за какво се хванеш в конкретната тема, търсиш нещо странично, за което да хванеш, само и само да кажеш, а не е така, ами еди си как, опитваш се да изместиш фокуса и т.н.. Ей на това му се казва дребнавост, да се хващаш за всяка дума, която дори няма нищо общо с конкретната тема. Пък и тя истината боли, не можа да понесе, че съм прав за Детройт и затова тръгна да извърта нещата и да се отплесва от конкретната тема, която разисквахме. Но така става, когато аргументите ти куцат сериозно :)

Аз страна в спора не вземам, просто казвам, че не искам да се обиждате докато дискутирате. Все ми се струва, че има начин.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 мар 2022 20:37

Larsenn написа:Изкълчен глезен - аут за неопределено време. На ГСУ хич не им върви с контузиите. Дано да се оправи за плейофите.

Дай Боже, тъкмо се събраха. Ако и АД се оправи - ура, а пък ако и Джамал и МПД се оправят - супер.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 17 мар 2022 20:38

rhaegar написа:
logo5 написа:

Аз страна в спора не вземам, просто казвам, че не искам да се обиждате докато дискутирате. Все ми се струва, че има начин.
Виждам, че наистина остава неутрален, ако трябваше да се намесиш сигурно щеше да ме баннеш за 1 седмица. Но и аз не съм го обидил кой знае колко, просто му казах истината. Не съм използвал вулгарни думи, пък той е голямо момче, едва ли ми се е обидил, особено като знае, че е дребнав

Върни се в “Архив”