DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот niki87 » 13 фев 2010 22:50

Бижутера написа:
redrOck написа:Байерн просто мачка! ;)

най-накрая някой да каже нещо ново и загадъчно. :)

Предпочитам да мачкат в Шампионската лига!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 фев 2010 01:49

Ван Нистелрой почна да наказва! Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 фев 2010 13:12

niki87 написа:
Бижутера написа:
redrOck написа:Байерн просто мачка! ;)

най-накрая някой да каже нещо ново и загадъчно. :)

Предпочитам да мачкат в Шампионската лига!!!

Ами като гледам Фиорлентина какви ги вършат в Калчото,ще е изненада по-скоро,ако Байерн не продължат....

Бижутер,репортаж от мача на твоя отбор не съм гледал...Я разкажи малко какво е станало,че тази загуба от Бохум ме потресе :?

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 фев 2010 17:46

Шалке все още водят,май "козлите" не им дреме за тоя мач особено 8-)

[offtopic]Бижутер,как ще коментираш това,че гола на Курани срещу Хофе стана "Гол на месеца" за Януари :mrgreen: :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 фев 2010 18:08

Тоя Тошич дето беше в Ман.Ю ли е?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 14 фев 2010 20:36

rhaegar написа:Тоя Тошич дето беше в Ман.Ю ли е?

Същия ;)

Класиране на играта с прогнози от 22. кръг:

1. redrOck - 13 точки;
2. _RoKi_ - 11 точки;
3. Бижутера - 9 точки;
3. rhaegar - 9 точки;
5. niki87 - 8 точки;
6. modor - 5 точки;
7. DeyanFCK - 3 точки;
8. unist_gp - 1 точкa.

Общо класиране:

1. redrOck - 36 точки (0,80);
2. niki87 - 35 точки (0,92);
3. Бижутера - 33 точки (0,73);
4. DeyanFCK - 31 точки (0,69);
5. _RoKi_ - 29 точки (0,81);
6. rhaegar - 25 точки (0,69);
7. unist_gp - 18 точки (0,40);
8. modor - 9 точки (0,50).

Изображение
Радост във Франкфурт - Кьолер изравнява резултата срещу Фрайбург. Героят на деня обаче беше Халил Алтънтоп, който отбеляза за 2:1 в даденото от съдията Бабак Рафати продължение.

Изображение
Матип праща топката в мрежата на Мондрагон за 1:0. Шалке би Кьолн с 2:0.

Изображение
Марк ван Бомел се радва на изравнителния си гол за 1:1. Байерн победи гостите от Дортмунд с 3:1.

Изображение
Според директора на Нюрнберг Мартин Бадер съдията Флориан Майер е главният виновник за загубата на "франките" в Гладбах с 1:2.

Изображение
Голмайсторът на Бохум Станислав Шестак се радва след гола си срещу Хофенхайм. Рурският отбор победи с 2:1 и засега води борбата си за оставане успешно.

Изображение
Вердер отнесе домакините си Хановер 96 с 5:1 на АВеДе-Арена. Долносаксонските "червени" не са печелили точка през 2010 г.

Изображение
Аристид Бансе не дава възможност на Ярослав Дробни да реагира - 0:1. По-късно Херта успя да изравни на 1:1 и продължава да съкращава дистанцията до "баражното" 16-то място.

Изображение
Байер Леверкузен остана на първото място с равни точки и с един гол по-добра голова разлика с преследвача Байерн от Мюнхен след 2:1 над настоящия шампион Волфсбург.

Изображение
Едно дългоочаквано завръщане - Рууд ван Нистелроой вкара 2 гола за 25 минути на щутгартската Мерцедес-Бенц-Арена, а тимът му Хамбург победи с 3:1 своите домакини от ФауЕфБе.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 фев 2010 21:18

не е истина как победи Шалке днес, без чисто голово положение и без комбинация цял мач. помнете ми думата,че Шалке успешно копира Херта от миналия сезон и догодина по това време нищо чудно да са в борбата за оставане. абсурд е да завършат този сезон на 3-то място, виждам ги даже след Дортмунд и хамбург.

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 14 фев 2010 21:46

unist_gp написа:не е истина как победи Шалке днес, без чисто голово положение и без комбинация цял мач. помнете ми думата,че Шалке успешно копира Херта от миналия сезон и догодина по това време нищо чудно да са в борбата за оставане. абсурд е да завършат този сезон на 3-то място, виждам ги даже след Дортмунд и хамбург.

Значи...Шалке имат сериозни финансови проблеми в момента и неслучайно не купуват някакви звезди. Взеха много млади момчета, но за тях похарчиха (говоря приблизително и по памет) около 2 милиона евро. Миналата година прехваленият "треньор на годината" в Холандия Фред Рутен се провали с Фарфан (15 милиона евро) и Орландо Енгелаар (10 милиона). Рутен не е слаб треньор, което доказва с Ейндховен в момента, но просто натискът в Шалке му дойде в повече, а спортният директор Андреас Мюлер на моменти се държеше неадекватно. Феликс Магат определено знае как се играе успешен футбол и налага своите виждания с твърда ръка и без някой да му се меси в работата. Той наложи напълно неизвестни играчи като Лукас Шмиц, Жоел Матип, Кристоф Мориц, Василиос Плиатсикас, Ян Моравек и Леван Кения. Преди половин година тези имена не ми говореха нищо, а днес те са основни футболисти, които помагат на отбора си да е трети и на 3 точки от първото място. Догодина Шалке ще е още по-силен, защото младите футболисти ще съберат повече опит, а ако си спомняш миналото лято Херта се разкъсваше от вътрешни борби между Дитер Хьонес и Люсиен Фавре, Пантелич се правеше на интересен, наемът на Воронин изтичаше и т.н. Няма място за сравнение според мен. Поздрави на всички и няма да крия, че от трите отбора, които останаха в борбата за първото място - аз симпатизирам на гелзенкирхенци.

Ще завърша с полуфиналите за Купата на Германия, в случай, че някой не ги е разбрал:
Шалке 04 - Байерн Мюнхен и Вердер Бремен - Аугсбург.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 фев 2010 23:21

Продължавам да се изкачвам в класирането :twisted: Днес тея Шалке как биха 8-)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 фев 2010 23:55

unist_gp написа:не е истина как победи Шалке днес, без чисто голово положение и без комбинация цял мач. помнете ми думата,че Шалке успешно копира Херта от миналия сезон и догодина по това време нищо чудно да са в борбата за оставане. абсурд е да завършат този сезон на 3-то място, виждам ги даже след Дортмунд и хамбург.

ти все така говориш, а те все така си бият :lol: :lol: ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”