Larsenn написа:Pill2.0 написа:Uncle Drew!
Yes!!!
Апче, ъпгрейднал си нещо :) Версия 2.0 :)
Може и Майстора затова да го няма - да са заформили словесен въргал :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Larsenn написа:Pill2.0 написа:Uncle Drew!
Yes!!!
Buck32 написа:Larsenn написа:Pill2.0 написа:Uncle Drew!
Yes!!!
Може и Майстора затова да го няма - да са заформили словесен въргал :)
Larsenn написа: Стига де, какво толкова станало? Нараняваш ме :)
Защо се хващате за всяка дума, това което казвам е на база минали събития, които вече са се случили и като казвам че говоря с факти, го казвам по принцип, че говоря с факти, а не в конкретен коментарBuck32 написа:Larsenn написа: Стига де, какво толкова станало? Нараняваш ме :)
Ти пък - аз си ви уважавам като достоен противник, но съм бил свидетел как два пъти ни биете на финал, няма как да ви се радвам. Това няма общо с отношението към феновете :)
За Лого - това, което пишем тук за събития, които предстоят са точно мнения, прогнози или препоръки, без значение колко сериозни са аргументите в тяхна полза. Фактите са неща, които вече са се случили.
logo5 написа: Защо се хващате за всяка дума, това което казвам е на база минали събития, които вече са се случили и като казвам че говоря с факти, го казвам по принцип, че говоря с факти, а не в конкретен коментар
Защо ме караш сега да се обяснявам като ученичка и да пиша 100 реда фермани. По принцип говоря с факти, а не всяка моя дума да ми е факт. Естествено, че имам и хипотези и наблюдения на база минали събития. Наблюдение и минал опит е, че Кейд има шанс да стане суперзезвезда или звезда, но е факт че титли се печелят с поне една суперзвезда, която е топ 5-10 играч и поне още играч на ол стар ниво. Това е факт, защото вече се е случвало много много пъти. Също така е факт е, че нито Садик Бей, нито Джерами Грант ще станат суперзвезди или звезди. Това, че правят някви прилични статистики в някакъв слаб отбор не означава, че ако ги сложат в добър отбор ще правят пак добри статистики. И примери за това има много ( играчи, които правят силни статистики в добър отбор и си мислиш, че са добри, после отиват в силен отбор и стават посредствени ). Ти ще кажеш ама Садик Бей е само на 22 години - хубаво ама пак няма потенциал да стане звезда, не се подвеждай от празната му статистика в Детройт и трябва нищо да не разбираш от баскетбол, за да се надяваш да стане звезда. По отношение на печалбите ти каза, че целта на собствениците е печалба, а аз ти казах, че най-голяма печалба има в титлите. Това е факт и никъде не съм, че ако спечелиш титла ще си на загуба и едва ли не останалите 29 отбора са на загуба, няма отбор в нба на загуба. Като искаш печалба, инвестираш печелиш титли след това акциите и пазарната стойност на отбора вместо да се оценени на 1 милиард, ще станат на 2 милиарда. Ще привлечеш нови фенове от цял свят, които ще си купят потници, следващата година ще имаш 5 пъти повече мачове в национален ефир, откъдето ще падат още повече пари, залите ти винаги ще са пълни и т.н. Кливланд спечелиха титла и цената им се удвои, ГСУ спечелиха титла и цената им се удвои, тука говорим за милиард печалба, не за 50-100 милиона. Така се печелят много големите пари, а не от отпадане в първи кръг на плейофите. По отношение на филма, гледах го още в понеделник. Бъс прави това, което трябва да прави всеки собственик - искам да спечеля много пари и много титли, ами ще инвестирам, нали това им каза от мене имате парите от вас искам всичко останало, за да спечелим титла и да забогатея още повече. Той не го прави само щото иска да спечели титла, прави го и защото вижда потенциал в дългосрочен план да изкара безбожно много пари, затова е и готов на всичко. Така се прави.Larsenn написа:Пичичи, кинтите са от Грифин главно (свършва му кошмарния договор).
Миро, като се абстрахираме кой от къде е :), аз бих се израдвал много на финал Финикс-Маями.
Лого, без да се заяждам, ама в постовете ти не виждам "конкретни факти". Виждам наблюдения, вероятности и заключения. Кое е конкретен факт за теб? Каква ще е пазарната стойност на този и онзи след 2 години? Никой не знае. Че само отборите, които печелят титли са на печалба, а останалите - не, не е факт абсолютно погрешно заключение. По повод постовете от вчера, хвърли едно око на Winning Time (2 серия - началото) - ми едно към едно с моето мнение, само дето в конкретния случай Лейкърс имат д-р Бъс, а другите отбори - не.
Грант и Бей са прилични играчи и то в тази обстановка, но дотам. Имат добра пазарна стойност в момента, както навремето имаха Бейзмор и Ториън Принс Атланта като бяха слаби. После се махнаха оттам и се видя, колко са добри всъщностBuck32 написа:logo5 написа: Защо се хващате за всяка дума, това което казвам е на база минали събития, които вече са се случили и като казвам че говоря с факти, го казвам по принцип, че говоря с факти, а не в конкретен коментар
Добре де, никой не се опитва да те засегне, просто в някакъв момент звучиш като последна инстанция, без възможност да се случи нещо различно. Аз самият не мисля, че непременно ще направят нещо голяма с Грант (даже не ми е ясно за какво го взеха от Денвър, допълваха се с Йокич) и Бей, но не изключвам възможността да не съм прав.
На никой, затова и съм максимално обективенBuck32 написа:И все пак на кой отбор си фен :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта