Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Роналдо беше изпаднал в дупка. Аз се шегувам в Фейсбук групата ни, че просто истинският Роналдо си е бил в Португалия и са се разменили с ментето :)))

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Факт е, че е в дупка. Най-голямата му в кариерата. Причината не я знам каква е, но фактът е налице. А дали е вкарал 800 гола в кариерата си няма по никакъв начин връзка със случващото му се в момента.  Тези 800 гола са за историята, а не за настоящето. 
Дали е излязъл от нея, рано е да се каже. Три гола чудо не правят понеже ако биват последвани от нови 5 мача без грам гол, то тогава голяма работа, че бил вкарал в един мач 3 гола.
Иначе има нещо вярно. Или е останал в Торино, или в Португалия. Със сигурност не е в Манчестър :)

Дали е излязъл от нея, рано е да се каже. Три гола чудо не правят понеже ако биват последвани от нови 5 мача без грам гол, то тогава голяма работа, че бил вкарал в един мач 3 гола.
Иначе има нещо вярно. Или е останал в Торино, или в Португалия. Със сигурност не е в Манчестър :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Спокойно колега...В следващите мачове ще шие отново

MASTER_COOL написа:Спокойно колега...В следващите мачове ще шие отново
Искрено се надявам да се развихри :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
За мен днес е мача на сезона ! От него до голяма степен ще зависи в какво настроение ще доиграем сезона. Ако победим ще изпълним програма максимум в ШЛ (1/4 финал) Не виждам никакви аргументи срещу останалите в надпреварата.
От друга страна ще ни даде положителен импулс в преследването на Арсенал.
Утре се надявам Ливърпул да победи и да имаме шансове. При победа на Арсенал всичко почти приключва

От друга страна ще ни даде положителен импулс в преследването на Арсенал.
Утре се надявам Ливърпул да победи и да имаме шансове. При победа на Арсенал всичко почти приключва
То си е приключило отдавна,  с 3 мача по-малко са. То дори шансът Тотнъм и Увърхемптън + УХ да завършат пред нас е по-голям

man_utd_ написа:То дори шансът Тотнъм и Увърхемптън + УХ да завършат пред нас е по-голям
Абсолютно точно. За Вълците не знам, но за Чуковете имам съмнения. Да не забравяме, че и Тотнъм са с (вече) мач по-малко от нас и на 2 т. зад нас.
Така че, голям праз, че Арсенал паднали вчера. Имат още два мача, за да ни дръпнат със седем точки за топ 4.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Режете вените....

MASTER_COOL написа:Режете вените....
И да ги отрежем, пак няма да сме в топ 4