Колко точки можем да спечелим през пролетта?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Колко точки можем да спечелим през пролетта?
Като че ли на хората им дойде до гуша да се "съобразяват" с Левски и левскарщината...Лесни победи със Своге , Локомотив Мездра , Монтана и може би Пирин. Всичко друго ще бъде за Левски финал на финалите. Ако има феърплей , някъде около десето място накрая , плюс минус едно и съответно толкова точки. 
Според мен можем да спечелим около 35-38 точки ...
не спечелим ли подред първите 9-10 мача... няма начин... титлата ще отпътува (въобще първите мачове ще имат много голямо влияние, защото си има едно такова латентно напрежение, 2 излагации....нов треньор, нов президент, ново правителство
)))))) )
[center]
[/center]
[/center]- bobonikolov
Alex написа:не спечелим ли подред първите 9-10 мача... няма начин... титлата ще отпътува (въобще първите мачове ще имат много голямо влияние, защото си има едно такова латентно напрежение, 2 излагации....нов треньор, нов президент, ново правителство)))))) )
Аз мисля,че титлата ви още от сега е отпътувала.Ако реално гледаме на нещата според мен няма как да станете шампиони на пролет,защото много трудно 3 отбора на куп могат да допуснат толкова грешки,че вие да ги задминете.Просто конкуренцията на върха е жестока.Точките,които ще спечелите според мен са най-много 30-32.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Реално погледнато от тия 15 мача дето ни предстоят ще вземем най-много 9... 
При тоя слаб отбор на Левски в момента и като чета какво количество точки искат феновете/вероятно и Батков/,направо ми става мъчно за реферите...

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Ако няма някакви договорки според мен най-много 30-32 да вземете..иначе не се и съмнявам че с подходящите побутвания може да се докопате до 3тото място..
Гледайки назад,виждам,че може би 70 точки ще са достатъчни за титла.Но да спечелим 44 точки ми се вижда нереално ... Просто другите отбори трябва да се провалят тотално и то не са малко отборите ... Дано поне покажем добра игра.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
-
THE G.A.M.E
Според мен - около 35-40 точки !
Незнам дали ще стигнат за титла.....но съм убеден в друго - няма да загубим в Ловеч.....и ще бием Локо Сф. и ЦСКА !
Най вероятно.....ще сме 2 или 3-ти в класирането.....с много условности, може и "изненадващо" да отмъкнем титлата под носа на някои......както миналата година ! ....
Незнам дали ще стигнат за титла.....но съм убеден в друго - няма да загубим в Ловеч.....и ще бием Локо Сф. и ЦСКА !
Най вероятно.....ще сме 2 или 3-ти в класирането.....с много условности, може и "изненадващо" да отмъкнем титлата под носа на някои......както миналата година ! ....
- Долно уйно
- Контакти:
Пилците се броят на есен, а точките на късна пролет 
Очаквам много интересни и нервни моменти през пролетта.
Относно ще има олелии до небесата и нападки към съдии.
Шампион ще е този, който загуби най-малко точки.
Очаквам много интересни и нервни моменти през пролетта.
Относно ще има олелии до небесата и нападки към съдии.
Шампион ще е този, който загуби най-малко точки.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan