Eм аз ти говоря с факти Симънс е по-тежък, по-висок и по-бърз от Дреймонд, бие много чадъри на тройката и играчите срещу него стрелят с лош процент, да не говорим, че беше и лидер по откраднати топки. Не е неуважително, това, че Симънс е по-добър защитник, не означава, че Грийн е слаб и това, че Симънс е плах в атака, не означава, че не е звяр в защита, недей бърка двете нещаrmfan5 написа:logo5 написа:Симънс е доста по-добър от Дреймонд в защита, по-висок е с една глава, по-бърз е, физически е доста по-здрав с по-дълги ръце и бързи рефлекси. Виждал съм как доста центрове като Йокич, Сабонис и КАТ се опитват да му играят с гръб, но не им се получава. Дреймонд ще бъде 3 пъти по-неефективен срещу тези тримата, заради ръста и килограмите. Относно дабъл тийма не го мисли това няма да е проблем, на хартия ти изглежда като проблем, но в действителност няма да е проблем, проблемът ще е ако им играя зона само, но и за това си има решение. Иначе Бъкс и Сиксърс са ми фаворити, а Маями са ъндърдог, който може да развали доста сметки. На запад Финикс ми изглеждат като фаворите тая година - химия, опит, защита, играчите си знаят ролите, всичко си иматrmfan5 написа:logo5 написа:Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем. По отношение на Дръмънд той също е здрав и може да се противопостави на по-тежки центрове, щото и той е кюфтенце, единствено му куца пик енд рол защитата на него. Относно дабълтиймването Дюрант пак наши 37 точки ли там колкото вкара и през трима може да вкара, щото като вдигне да стреля с тез триметрови ръце и няма кой да му стигне стрелбата. Иначе да, такива линии с по 3 гардове дето нямат 190 и на мен са ми леки смешни, но Нетс няма да пробягват често до такива. Относно Фили те вече са с едни гърди напред, защото вече се посработиха за няколко мача и ще предимство по отношение на химията спрямо Нетс
Доста хора си мислят че Симънс е като Дреймонд и може да пази истински 5-ци ама аз не го виждам да има много ефект срещу тях.
Точно големите ще го разхвърлят по корта - Джокич, Ембийд, Янис това е основната конкуренция която ще имат в плейофите а те са важните той през редовният сезон и във Фили му се кефеха ама големите играчи трябва да се доказват в плейофите.
За Дюрант той ако го можеше това щеше да прави по 50 точки всеки мач ама реалността е друга и повечето му точки идват от 1 на 1.
То и в това е ползата на дъбъл тийма като му изкарат топката от ръцете и примерно Брус Браун стреля вместо КД това е добра защита защото иначе можеше и той като Тейтъм да бутне 50.
logo5 Ти как виждаш да се развият плейофите на изток и кои са твойте фаворити струва ми се Бруклин или бъркам ?
За Мемфис супер приятно отборче.
Джа е голяма машина и стила му на игра е супер аткративен.
Дезмонд също ги дърпа много този сезон.
А Стивън Адамс е супер полезен за гардовете им.
Тука вече ме загуби Симънс по-добър даже доста от Дреймонд в защита е супер неуважително към Грийн.
Гаранция че и той и Йокич макар да изглеждат по-отпуснати са по-силни физически от Симънс та говорим за човек който го беше страх да атакува понеже ще има контакт и ще го пратят на линията.
Малко остана до плейофите де ще ги видим, една серия Бруклин - Фили ще е брутална.
NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
rmfan5 написа:Тука вече ме загуби Симънс по-добър даже доста от Дреймонд в защита е супер неуважително към Грийн.
Гаранция че и той и Йокич макар да изглеждат по-отпуснати са по-силни физически от Симънс та говорим за човек който го беше страх да атакува понеже ще има контакт и ще го пратят на линията
Позволявам си да се съглася - Симънс може в някоя ситуация да покрие център, но това не му е основната дейност, освен това не съм сигурен доколко е способен да изпълнява организационните функции на Грийн, които са не по-малко важни от защитата срещу конкретен противник. Йокич с масата си ще го избутва до удобна позиция да стреля.
По принцип да, силата му е повече на периметъра, но може да пази и повечето центрове в доста ситуации. Относно това с Йокич гледал съм му доста ситуации, при които се е налагало да го пази и Йокич го е избутвал само веднъж. Организационните функции в атака или в защита?Buck32 написа:rmfan5 написа:Тука вече ме загуби Симънс по-добър даже доста от Дреймонд в защита е супер неуважително към Грийн.
Гаранция че и той и Йокич макар да изглеждат по-отпуснати са по-силни физически от Симънс та говорим за човек който го беше страх да атакува понеже ще има контакт и ще го пратят на линията
Позволявам си да се съглася - Симънс може в някоя ситуация да покрие център, но това не му е основната дейност, освен това не съм сигурен доколко е способен да изпълнява организационните функции на Грийн, които са не по-малко важни от защитата срещу конкретен противник. Йокич с масата си ще го избутва до удобна позиция да стреля.
logo5 написа:По принцип да, силата му е повече на периметъра, но може да пази и повечето центрове в доста ситуации. Относно това с Йокич гледал съм му доста ситуации, при които се е налагало да го пази и Йокич го е избутвал само веднъж. Организационните функции в атака или в защита?
Имах предвид защитата разбира се, нали за защитни качества тръгна дискусията. Там Грийн е основата (темелът

Да в защита е добър организатор, факт, иначе Симънс е 113-114 кг и ти казвам какво съм виждал с очите си. Само веднъж го е избутвал сигурно за 30-40 атаки, в които го е пазил тука за няколко години, пък и Симънс няма да пази основно центрове, а този който е най-добрият от другия отборBuck32 написа:logo5 написа:По принцип да, силата му е повече на периметъра, но може да пази и повечето центрове в доста ситуации. Относно това с Йокич гледал съм му доста ситуации, при които се е налагало да го пази и Йокич го е избутвал само веднъж. Организационните функции в атака или в защита?
Имах предвид защитата разбира се, нали за защитни качества тръгна дискусията. Там Грийн е основата (темелът) на Голдън Стейт. Според теб Симънс е по-тежък от Грийн (вярно, 108:104 кг) и това прави разлика, но това че Йокич е 130 не е толкова от значение.
Тази нощ много мачове!
Далас със 77 т. само!
Леброн е провалил Уестбрук в опита му да победи Хюстън!
Клипърс продължават с изненадващо доброто си представяне, като в техния мач гледам
Порзингс за 26 мин. е с една борба! Резрервата му в мача за 21 мин. с 10.
Далас със 77 т. само!

Леброн е провалил Уестбрук в опита му да победи Хюстън!

Клипърс продължават с изненадващо доброто си представяне, като в техния мач гледам
Порзингс за 26 мин. е с една борба! Резрервата му в мача за 21 мин. с 10.

Станах с надеждата да сме метнали Торонто, но уви. Юта са смазали Портланд, а това за ЛеБрон е вярно. Мислех и аз да ги базикна, Уест с чудовищен мач! 

А резултата от големия сблъсък на изток някой да отбележи. Хардън изглежда е почувствал нужда да се превъплъти в Симънс, 11 точки.
29 точкова победа за Нетс с/у ФИЛА.
То като ги гледам е доста вероятно още в първи кръг на плейофите да са един с/у друг.
То като ги гледам е доста вероятно още в първи кръг на плейофите да са един с/у друг.