ШЛ: Реал Мадрид - ПСЖ - 3:1 FT (3:2 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: ШЛ: Реал Мадрид - ПСЖ - 3:1 FT (3:2 agg)
Единственият начин Анчелоти да не води Реал е ако не спечели титлата... което е доста малко вероятно....колкото и да не го харесвам, няма да има логично обяснение за негово уволнение.
Дори и бъдещето да не е светло за Реал, то настоящето е твърде мрачно за Барселона.
Ако отидем в ада, вие няма да имате шанс да избягате от него...ще ви позволим лично вие да усетите болката от вашите грехове.
Дори и бъдещето да не е светло за Реал, то настоящето е твърде мрачно за Барселона.
Ако отидем в ада, вие няма да имате шанс да избягате от него...ще ви позволим лично вие да усетите болката от вашите грехове.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Re: ШЛ: Реал Мадрид - ПСЖ, Сряда от 22:00
Добре дошли... в НАШИЯ турнир!
(...сега и Барса да напредне в Купата на Панаирните Градове и да се знае, че традициите значат много в тази Игра.
Голям мач на Голям Отбор! Вярно, че насерковците наляха гипса след първия гол, но все пак момчетата показаха воля и характер, които все по-рядко се виждат в наши дни. Бензо ще ме принуди да глътна обратно всичко, което съм избълвал по него в последните години. Плаша се, щото е много... И от Модрич се плаша. Като гледам какъв е звяр на 36, на 50 вероятно ще е заплаха за Вселената.
И за Меси ме е страх. Мачът поразително напомни един друг, на Анфийлд, след който седмици не искаше да излиза навън, да говори с хора, да живее...
Абе с две думи: СТРАШНА РАБОТА!
С още две: HALA MADRID!!!
П.П. Да не забравя да отчета и приноса на Маркиньос - гол и асистенция, в рамките на две минути. Така са Големите - цял мач незабележим и в миг решава всичко!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Невероятна вечер за всички нас. Просто нямам глас, хора. Ебаси емоцията. Насрахме ги. Накарахме ги да плачат и да изглеждат жалки. Нереален Бензема. Неземен Модрич. Уникален Винисиус. Страхотна отборна игра и себераздаване от всички. Това искахме да виждаме! Паметна вечер! Честита победа на всички.

- paceto
- Контакти:
1914.1902 написа::lol:
Това го видях и аз в реално време, но той беше зад радващият се Бензема.
Малко като на кеч мания беше.
paceto написа:1914.1902 написа::lol:
Това го видях и аз в реално време, но той беше зад радващият се Бензема.
Аз тичах като Моуриньо срещу Юнайтед на Олд Трафорд през 2004 година и нищо не видях в реално време.
- paceto
- Контакти:
Аз пък за малко да си счупя ръката на третият гол понеже ударих в земята.
Не посмях по масата понеже е стъклена и щеше да стане беля след този удар, който нанесох.
Сега ме боли малко ръката.
Това беше също епично на мача срещу Сити в Мадрид, когато ги обърнахме.

Не посмях по масата понеже е стъклена и щеше да стане беля след този удар, който нанесох.
Сега ме боли малко ръката.
Това беше също епично на мача срещу Сити в Мадрид, когато ги обърнахме.

- paceto
- Контакти:
Ти пък къде си гледал мача, че си имал чак такова поле за изява. 
paceto написа:Ти пък къде си гледал мача, че си имал чак такова поле за изява.
Отварям вратата и тичам навън.