bubka написа:miro_rz написа:Само аз ли ще съм за ПСЖ?
Уууууу
Дано се паднат с Арсенал догодина на осминафиналите.
Че аз да не съм фен на ПСЖ бре, да се паднем.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bubka написа:miro_rz написа:Само аз ли ще съм за ПСЖ?
Уууууу
Дано се паднат с Арсенал догодина на осминафиналите.
insaneboy1 написа:Реал пак си играят на изчаквателен режим и ще тръгнат да атакуват след 60 мин ако ПСЖ не им подарят сами гола. Ако ПСЖ вкарат първи ще стане интересен мачът, за се отворят Реал и Мбапе да ги пръсне на контра.
1914.1902 написа:insaneboy1 написа:Реал пак си играят на изчаквателен режим и ще тръгнат да атакуват след 60 мин ако ПСЖ не им подарят сами гола. Ако ПСЖ вкарат първи ще стане интересен мачът, за се отворят Реал и Мбапе да ги пръсне на контра.
И при гола ли играхме изчаквателен режим?
insaneboy1 написа:1914.1902 написа:insaneboy1 написа:Реал пак си играят на изчаквателен режим и ще тръгнат да атакуват след 60 мин ако ПСЖ не им подарят сами гола. Ако ПСЖ вкарат първи ще стане интересен мачът, за се отворят Реал и Мбапе да ги пръсне на контра.
И при гола ли играхме изчаквателен режим?
Посъбудихте се и ви го сложиха. В началото мн прибрани ми се сторихте.
Чакам Меси второто да приключили интригата.
Furious_Monk написа:Това е само средата... ако спечелите без кръв, Анчелоти никога няма да има място в Мадрид. Без кръв по фланелката, няма радост в сърцето.
Pichichi написа:Абсурдна постановка на Алаба при гола. Остави Мбапе да влезе в наказателното и го остави и да стреля вместо да го бие.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост