Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот moreto vn » 08 мар 2022 20:34

fcb_bg написа:
moreto vn написа:
fcb_bg написа:
moreto vn написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
Ти верно ли мислиш, че руските прасета ако имаха някакви доказателства и това не беше пореден фейк от тяхна страна, като ",няма да бомбим цивилни а само военни обекти" нямаше да извадят доказателства.
Кажи честно.

Ти как мислиш се спира стрелба с РПГ от цивилна сграда?
После по тв - оооо, тия карат танка и сриват цивилни сгради.

Предполагам,ще кажеш,че и от тука се е стреляло с РПГ?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9OjLficcu2U[/youtube]

На достатъчно видео материал се нагледах. И на видеоигри, дето сваляли самолети. И на ударени търговски кораби. И на предали се от двете страни.
Дори и във фейса го има.
Събитията след 2014та ги коментирах активно, сега просто искам всичко да спре и да не се беше случвало.
Тук само добри и само лоши няма.

Естествено,че няма.Но не си безприрастен,както искаш да изглеждаш.В една война няма победители,само страдащи невинни хора,заради интересите и егото на самозабравили се или мислещи за богове политици.

Както казах и на на бобониколов, не ме познавате.
Доста хора ме питаха какво мисля за ситуацията, знаят че съм руснак и ме познават. Отговорът е един и същ - това не трябваше да се случва, но случващото се е следствие на случили се събития.

Случилите се събития дали не са предизвикани от един самозабравил се диктатор?Както и да е,дано по скоро приключи всичко,но не съм оптимист заради самозабравилия се гном и кликата му.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 мар 2022 20:44

fcb_bg написа:
moreto vn написа:
fcb_bg написа:
moreto vn написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
Ти верно ли мислиш, че руските прасета ако имаха някакви доказателства и това не беше пореден фейк от тяхна страна, като ",няма да бомбим цивилни а само военни обекти" нямаше да извадят доказателства.
Кажи честно.

Ти как мислиш се спира стрелба с РПГ от цивилна сграда?

На достатъчно видео материал се нагледах. И на видеоигри, дето сваляли самолети. И на ударени търговски кораби. И на предали се от двете страни.
Дори и във фейса го има.
Събитията след 2014та ги коментирах активно, сега просто искам всичко да спре и да не се беше случвало.

Естествено,че няма.Но не си безприрастен,както искаш да изглеждаш.В една война няма победители,само страдащи невинни хора,заради интересите и егото на самозабравили се или мислещи за богове политици.

Доста хора ме питаха какво мисля за ситуацията, знаят че съм руснак и ме познават. Отговорът е един и същ - това не трябваше да се случва, но случващото се е следствие на случили се събития.

Както казах и аз. Имам приятели от Украйна. Някой от тях са бесарабски българи от Запорожието и Донбас. Опровергават до една приказките на Путин за нацисти, Азовци, партизани и т.н. Буквално ми казаха, че до 24 февруари са си живяли спокойно, говорят си български и руски и никой не ги е притеснявал заради език, култура, етническа принадлежност и т.н. Даже нещо повече- Путин е имал фенска маса сред някои от тях. Сега всички са го намразили. Вярвам на приятелите си. Не вярвам на измислени репортажи по БТВ от 2015 година, паметници с непотвърдени имена по тях, пропаганда и монтирани клипове от ютюб. То оня ден Путин твърдеше, че бил на среща със стюардесите пък клипа се оказа нескопосан монтаж.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 08 мар 2022 20:47

Само да попитам видяхте ли клипчето как "украйнските военни" се гаврят с тамошни полицаи и хората застанаха зад полицаите.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 08 мар 2022 20:54

bobonikolov написа:
fcb_bg написа:
moreto vn написа:
fcb_bg написа:
moreto vn написа:
fcb_bg написа:Ти как мислиш се спира стрелба с РПГ от цивилна сграда?

Дори и във фейса го има.

Както казах и аз. Имам приятели от Украйна. Някой от тях са бесарабски българи от Запорожието и Донбас. Опровергават до една приказките на Путин за нацисти, Азовци, партизани и т.н. Буквално ми казаха, че до 24 февруари са си живяли спокойно, говорят си български и руски и никой не ги е притеснявал заради език, култура, етническа принадлежност и т.н. Даже нещо повече- Путин е имал фенска маса сред някои от тях. Сега всички са го намразили. Вярвам на приятелите си. Не вярвам на измислени репортажи по БТВ от 2015 година, паметници с непотвърдени имена по тях, пропаганда и монтирани клипове от ютюб. То оня ден Путин твърдеше, че бил на среща със стюардесите пък клипа се оказа нескопосан монтаж.

Украинците дори понякога говорят помежду си на руски,пълни лъжи са, че забранявали да се говори на руски.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 мар 2022 21:03

Вълчан написа:Президентът на Украина продължава да упорства и да става свидетел как се унищожава държавата и се убиват мирни хора. Какво толкова да си отстъпи от ината и да си отърве от тези 2 области които така или иначе никога няма да станат истински Украински земи. Та там живеят 85% Руснаци. Позволява си да реве на цял свят а не постъпва разумно и мъдро. Заради него страната ще бъде напълно унищожена и никога няма да се възстанови.

Ето какво казват руснаците в Уикипедията:
Луганск:
Изображение
Луганска област:
Изображение

Донецк:
Изображение
Донецка област
Изображение

Откъде идат тия прочути 85%(статията за Луганск):
Изображение
За областта процентите за майчин руски език е 68.

Извод: хората, за които майчиният език е руски, се чувстват украинци.
Последна промяна от NOMER14 на 08 мар 2022 21:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 мар 2022 21:41

Заеби кой какъв се чувства.. Не че не е от значение.. Но.. Путин спасява Русия.. Разберете го. Не може Украйна да е пълна с Натовски бази и Донбас

да го смучат краварите.. То да не е България 30г. да ни точат златото.. Не че ще го източат..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2022 21:48

bobonikolov написа:Само, че вчера от американското разузнаване подадоха тези цифри. Не руснаци или украинци. Според американското разузнаване до вчера украинците са опраскали 44 самолета и са убили, пленили или ранили 46000 руски войници, от които 11 000 са убитите, а останалите 35000 са пленници и ранени. Русия вече е използвала над 95% от наличните войски по границата. Също днес дочух, че американците снощи са снесли информация на украинците, къде са скътали руснаците над 30 бойни самолета на украинска територия. Информацията е взета посредством един от американските самолети за въздушно наблюдение. Украинците са пратили пехотинци там, които са прескочили оградата и са се скрили очаквайки нощта. След като руснаците започнали подготовка за излитане онези са започнали масов обстрел с ПРЗРК и са унищожили над 30 самальота. Освен това от Одеса са свитнали един от най-новите руски кораби, който видиш ли бил Стелт ама явно не за одесчани. Да става въпрос за оня същия кораб, който го има на видео как изстрелва един кьорфишек в тикток и Ютюб.

Абе аз редовно гледам Фокс и доколкото чух снощи, говореше се за 4-5000 убити, а не 45-6 000 : ) Точно както се очаква, 10 тина пъти над това, което признават Кремъл, а не 100 пъти повече :roll:
Другите са приказки от Джак Райън или нещо подобно. Жълтите имат проста и ясна схема - засади и окопаване в градове така, че руснаците не могат да мръднат спокойно. За някакви операции в тила на врага може да забравиш, поне според мен.

Groucho написа:
Не вярвай на всичко, което чуеш или прочетеш. Американското разузнаване го видяхме с Колин Епруветката и оръжията за масово поразяване, които Ирак крие. Но да оставим надежността на ЦРУ настрана, да не ни погнат за уотабаутизъм некои колеги :lol:

*Не са открити по никой начин не означава, че не ги е имало. Кюрдите са пример за което. :lol:
** Да не говорим, че като нищо те са им ги продали около войната с Иран 20 години преди това ; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 мар 2022 21:51

icko65 написа:Заеби кой какъв се чувства.. Не че не е от значение.. Но.. Путин спасява Русия.. Разберете го. Не може Украйна да е пълна с Натовски бази и Донбас

да го смучат краварите.. То да не е България 30г. да ни точат златото.. Не че ще го източат..

Кое спасява, че не разбрах? Знаеш ли какъв ще е ефекта от санкциите в дългосрочен план? Защото аз знам! Катастрофален! Стотици чуждестранни компании вече се изнесоха, затваряйки офиси, магазини, представителства. Днес Макдоналдс е поредната. До колкото разбрах във всичките им над 800 ресторанта работят над 65000 руснаци. Хайде сега да добавим и Apple, Shell, ExxonMobile, Volkswagen, Mercedes, Visa, Mastercard и т.н., които скоро ще добавят милиони хора на трудовата борса. Повечето от тези хора имат кредити, по които лихвата вече е над 20%! Следват фалити на банки, малки и средни предприятия и скоро ще имат пак дажби за храна. Тогава ще е прелома за Путин.....

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 мар 2022 21:57

Thsmith написа:
bobonikolov написа:Само, че вчера от американското разузнаване подадоха тези цифри. Не руснаци или украинци. Според американското разузнаване до вчера украинците са опраскали 44 самолета и са убили, пленили или ранили 46000 руски войници, от които 11 000 са убитите, а останалите 35000 са пленници и ранени. Русия вече е използвала над 95% от наличните войски по границата. Също днес дочух, че американците снощи са снесли информация на украинците, къде са скътали руснаците над 30 бойни самолета на украинска територия. Информацията е взета посредством един от американските самолети за въздушно наблюдение. Украинците са пратили пехотинци там, които са прескочили оградата и са се скрили очаквайки нощта. След като руснаците започнали подготовка за излитане онези са започнали масов обстрел с ПРЗРК и са унищожили над 30 самальота. Освен това от Одеса са свитнали един от най-новите руски кораби, който видиш ли бил Стелт ама явно не за одесчани. Да става въпрос за оня същия кораб, който го има на видео как изстрелва един кьорфишек в тикток и Ютюб.

Абе аз редовно гледам Фокс и доколкото чух снощи, говореше се за 4-5000 убити, а не 45-6 000 : ) Точно както се очаква, 10 тина пъти над това, което признават Кремъл, а не 100 пъти повече :roll:
Другите са приказки от Джак Райън или нещо подобно. Жълтите имат проста и ясна схема - засади и окопаване в градове така, че руснаците не могат да мръднат спокойно. За някакви операции в тила на врага може да забравиш, поне според мен.

Groucho написа:
Не вярвай на всичко, което чуеш или прочетеш. Американското разузнаване го видяхме с Колин Епруветката и оръжията за масово поразяване, които Ирак крие. Но да оставим надежността на ЦРУ настрана, да не ни погнат за уотабаутизъм некои колеги :lol:

*Не са открити по никой начин не означава, че не ги е имало. Кюрдите са пример за което. :lol:
** Да не говорим, че като нищо те са им ги продали около войната с Иран 20 години преди това ; )

45 000 е тоталната бройка на ранени, загинали и пленени.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2022 22:03

Ами не го вярвам.

icko65 написа:Заеби кой какъв се чувства.. Не че не е от значение.. Но.. Путин спасява Русия.. Разберете го. Не може Украйна да е пълна с Натовски бази и Донбас

Ех, деа... как го смучат направо се пръскат. Путкин прави харакири на русия в момента, а Янките се пръскат от смях и се чудят как удариха такъв джакпот в момента. Ама предполагам, че това минава в графа "защитава националния интерес" (като той вероятно е да обеднеят и да ги гледат като прокажени) :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”