Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Siegfried » 14 фев 2010 15:12

Аз по принцип не разбирам много-много от зимни спортове . Но все пак се надявам нашите да се представят достойно . И на Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 изгубихме надежда за златен медал . Но Румяна Нейкова ни отсрами . Така че нека да не прибързваме .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 фев 2010 15:12

ЕМИЛ написа:
ros написа:Абсолютен аматьор съм :oops: Чакай да те питам, а и не само теб, а и Зиги и Марти. И вие ли смятате че нашите са екскурзианти та Олимпиадата?

Според мен са екскурзианти.Нямаме шанс за медал.

А кога според теб има смисъл да се участва и не е ли аналогично участието ни там с участието ни в ЕКТ и всякакви други квалификации. Шансът за успех ли е причината за участие или желанието да се покажеш пред света?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 фев 2010 15:29

ros написа:Абсолютен аматьор съм :oops: Чакай да те питам, а и не само теб, а и Зиги и Марти. И вие ли смятате че нашите са екскурзианти та Олимпиадата?
Ще се включа и аз....Ами честно казано да,не виждам откъде можем да вземем нещо...Въпреки че Жекова и Раданова имат добри шансове,смятам,че по-скоро ще останем без медал и ще си останем туристи на тази олимпиада :|

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 фев 2010 15:38

Не знам дали правилно ви разбирам... За мен определението "ТУРИСТ или ЕКСКУРЗИАНТ" означава абсолютно безмислено, неоправдано итн присъствие и не го приемам... Относно това дали имаме някакви шансове - по-скоро не, но това не значи че човек който си е заслужил по някакъв начин присъствието там трябва да се откаже от участие само защото няма да може да спечели или за да не дразни хората, които не одобряват Кубертеновия принцип. С един елементарен пример ще се подкрепя... Все едно да играеш тото, да спечелиш тройка, която е с цената на фиша и да откожеш да отидеш да си вземеш печалбата, за да не ядосваш служителката от пункта
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 фев 2010 15:43

Eми Роска, щом страна като Австралия има представители- логиката изисква и ние да сме там- все пак при нас поне вали сняг 3-4 месеца в годината :roll:
Но пък от друга страна, няма да е лошо състезателите ни да спрат да смятат за успех класиране на 30 място от 29 участника....
Но докато няма бази, така ще е :shock:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 фев 2010 15:49

ros написа:Относно това дали имаме някакви шансове - по-скоро не, но това не значи че човек който си е заслужил по някакъв начин присъствието там трябва да се откаже от участие само защото няма да може да спечели или за да не дразни хората, които не одобряват Кубертеновия принцип. С един елементарен пример ще се подкрепя... Все едно да играеш тото, да спечелиш тройка, която е с цената на фиша и да откожеш да отидеш да си вземеш печалбата, за да не ядосваш служителката от пункта
Тук съм съгласен с теб,никой не говори за отказ да участва на ЗОИ във Ванкувър,но какъв е смисъла :roll: Че може би пак няма дори и бронз да вземем и ще се надяваме и приемаме за успех да сме в челната 30-ца ли :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 фев 2010 15:50

ros написа:А кога според теб има смисъл да се участва и не е ли аналогично участието ни там с участието ни в ЕКТ и всякакви други квалификации. Шансът за успех ли е причината за участие или желанието да се покажеш пред света?

Винаги има смисъл да се участва.Понякога е достатъчен и моментен проблясък.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 фев 2010 16:03

_RoKi_ написа:
ros написа:Относно това дали имаме някакви шансове - по-скоро не, но това не значи че човек който си е заслужил по някакъв начин присъствието там трябва да се откаже от участие само защото няма да може да спечели или за да не дразни хората, които не одобряват Кубертеновия принцип. С един елементарен пример ще се подкрепя... Все едно да играеш тото, да спечелиш тройка, която е с цената на фиша и да откожеш да отидеш да си вземеш печалбата, за да не ядосваш служителката от пункта
Тук съм съгласен с теб,никой не говори за отказ да участва на ЗОИ във Ванкувър,но какъв е смисъла :roll: Че може би пак няма дори и бронз да вземем и ще се надяваме и приемаме за успех да сме в челната 30-ца ли :roll:

От цялата ни история досега имаме общо 6 медала, три от които са на Раданова. Е какво - като спре да се състева да закрием спортовете ли? Та Раданова беше и на Олимпиадите в Лилехамер и Нагано, а тогава се радвахме на 23то и 16тото и място. най - малкото е хубаво да те ритне кон, а не магаре, т.е. дори само да се докоснат до Бьорндален, Аман и Шлиренцауер, Йонсон, Мен Ванг, Цьогелер си струва

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 фев 2010 16:15

ros написа:
_RoKi_ написа:

От цялата ни история досега имаме общо 6 медала, три от които са на Раданова. Е какво - като спре да се състева да закрием спортовете ли? Та Раданова беше и на Олимпиадите в Лилехамер и Нагано, а тогава се радвахме на 23то и 16тото и място. най - малкото е хубаво да те ритне кон, а не магаре, т.е. дори само да се докоснат до Бьорндален, Аман и Шлиренцауер, Йонсон, Мен Ванг, Цьогелер си струва
Разбира се,че не трябва да ги закриваме,но просто не виждам завбъдеще откъде можем да спечелим медал....Защото Раданова няма вечно да е активен състезател.Като спре,означава,че и медал повече няма да видим.Да,много е полезно и хубаво да се докоснеш до такива звезди,но полза каква имаме...Ето виж,вчера Нина Кадева 62-ра,е според теб това успех ли е :roll:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 фев 2010 16:33

При положение че ТРИ ГЕРМАНКИ /и трите са олимпийски шампионки от предишни олимпиади/ са на границата на трийсеттицата, а водачката за Световната купа Хелена Йонсон едва се добра до двайсетицата, мога да кажа че това са и възможностите - просто други по-добри в момента нямаме. Та затова дай да не участва ли? Ти си по-малък и едва ли помниш... знаеш ли какви бяха успехите на Дафовска преди Нагано? А знаеш ли колко старта имаше Филипова до тогава? Задавам тези въпроси с цел да ти кажа че на олимпиада нищо не се знае... Преди време бях пуснал едно клипче от Солт Лейк Сити, за куриозните победи в спорта
http://www.youtube.com/watch?v=6tQEr_40 ... re=related
Та нима този австралиец си е мислил някога че ще спечели?

Върни се в “Свободна зона”