delqnski47 написа:И двата червени картона бяха безспорни
Няма два червени картона. Има един червен и отделно два жълти. Като главният спор е за първия жълт
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:И двата червени картона бяха безспорни
alexdb написа:Ozzimozzi написа:alexdb написа:Ozzimozzi написа:alexdb написа:Ozzimozzi написа:Не ми приказвай лакърдии., а се дръж се като мъж - имаше ли дузпа?
Чакай да ви преброим...
Тук един седнал ми да претендира за корнери, а мълчи като ... за положението за дузпа.
За положението на Турицов ли говориш? Е каква дузпа да има? Той вече беше отиграл топката когато имаше съприкосновение.
Т.е след като е играл с топката, може да му чупи крака?Ясно!
Да са му счупили крака? Защитникът се опитва да играе с топката, удара вече е отправен и топката е вече някъде си. Твърдиш, че има умисъл ли? За да не спорим за глупости (все пак трима съдии го гледаха) посочи точно правилото, което нарушено и е следвало да се отсъди респ. нарушение. Останалото са фантасмагории на оранДжев фен.
Твърдя, че по никакъв начин вашият черньо не игра с топката, а изрита Турицов!
Ами значи само ти си видял, че го е "изритал" (което предполага умисъл според теб и група съветски учени). Помолих те да посочиш правилото, което е нарушено, а не да ми интерпретираш. Правило, номер, точка. Ако ги знаеш разбира се. Иначе можем да си говорим на ангро до другата седмица и да разсъждаваме върху фантазиите ти
vlong написа:Няма добро повторение,можеш да си твърдиш каквото искаш.Същото важи и за нас
Ozzimozzi написа:alexdb написа:Ozzimozzi написа:alexdb написа:Ozzimozzi написа:alexdb написа:
За положението на Турицов ли говориш? Е каква дузпа да има? Той вече беше отиграл топката когато имаше съприкосновение.
Т.е след като е играл с топката, може да му чупи крака?Ясно!
Да са му счупили крака? Защитникът се опитва да играе с топката, удара вече е отправен и топката е вече някъде си. Твърдиш, че има умисъл ли? За да не спорим за глупости (все пак трима съдии го гледаха) посочи точно правилото, което нарушено и е следвало да се отсъди респ. нарушение. Останалото са фантасмагории на оранДжев фен.
Твърдя, че по никакъв начин вашият черньо не игра с топката, а изрита Турицов!
Ами значи само ти си видял, че го е "изритал" (което предполага умисъл според теб и група съветски учени). Помолих те да посочиш правилото, което е нарушено, а не да ми интерпретираш. Правило, номер, точка. Ако ги знаеш разбира се. Иначе можем да си говорим на ангро до другата седмица и да разсъждаваме върху фантазиите ти
По-тъпо съждение не успя ли да измислиш?![]()
Според теб след като футболист играе с топката, може спокойно да бъде изритан и това не е нарушение? Вторият жълт на Цунамито нали беше при аналогична ситуация - Турицов играе първи с топката, вашият белчо закъснява и го рита! Май няма смисъл да броя повече - 1 от мъжки пол сред вас, който имаше доблестта да си признае 100%та дузпа. Хубава вечер и на теб!
realno написа:Абе, припоци, след като изгледахте мача, заслужаваше ли си Литекс да анексира армията ви поради ваше предателство, след като вече 5 г под дъжд от пари игрово сте на нивото на фалиралия Левски? Нещо повече, ментетето ви не излезе от вашата половина през първите 15 мин когато беше нормален терена. Литекс и Бройчо бечно ваши, оле.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Честно казано, аз не бих дал Ч.К. нито на Цумани, нито на Мазику.delqnski47 написа:И двата червени картона бяха безспорни
Dust написа:Относно ситуацията с Турицов, от едно повторение и то от камера отзад, какво може да се каже? - нищо.
За мен извод си правя от споделеното от Турицов. Бил гледал положението на повторение, все едно той не е участвал в него и ако някой очаква да каже, че няма контакт между двамата е наивник.
Като извадите повторение от друга камера тогава се наемам да коментирам положението.
THE G.A.M.E написа:Честно казано, аз не бих дал Ч.К. нито на Цумани, нито на Мазику.delqnski47 написа:И двата червени картона бяха безспорни
Условията бяха факани, и предвещаваха труден контрол на влизанията.
В такива нащърбени мачове даваш Ч.К. само за очеизвадно опасна игра, с цел да препарираш съперника.
Цунами замахна, за да изрита топката далеч, вашият направи "тактически фаул"... Циничен, но целта му бе единствено да спре пробива на Уелтон.
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, ElCochino и 10 госта