NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Комплименти за Леброн! Невероятно представяне!
ГСУ са 2-8 последните 10 мача и не изглеждат никак добре. Явно Магарето доста им липсва.
ГСУ са 2-8 последните 10 мача и не изглеждат никак добре. Явно Магарето доста им липсва.
Имах някакво предчувствие, че Лейкърс ще го вземат този мач, но това предчувствие не подлежеше на никаква баскетболна логика или аргументация. Единственият аргумент в главата ми бе мотивацията на Лейкърс, защото са притиснати до стената и не могат да продължават да падат. И все пак не посмях да изрека на глас това мое предчувствие. По отношение на Грийн и аз не го харесвам, но истината е, че той е импактфул плейър, който може да направи разликата в мача дори без да вкарва особено. Виждали сме много играчи, които правят по 30 точки и въпреки това падат. Грийн ще ти направи 14-15, но ще повлияе върху играта и в атака и в защита.Larsenn написа:Комплименти за Леброн! Невероятно представяне!
logo5 написа:Имах някакво предчувствие, че Лейкърс ще го вземат този мач, но това предчувствие не подлежеше на никаква баскетболна логика или аргументация. Единственият аргумент в главата ми бе мотивацията на Лейкърс, защото са притиснати до стената и не могат да продължават да падат. И все пак не посмях да изрека на глас това мое предчувствие. По отношение на Грийн и аз не го харесвам, но истината е, че той е импактфул плейър, който може да направи разликата в мача дори без да вкарва особено. Виждали сме много играчи, които правят по 30 точки и въпреки това падат. Грийн ще ти направи 14-15, но ще повлияе върху играта и в атака и в защита.Larsenn написа:Комплименти за Леброн! Невероятно представяне!
Не вярвам някой да отрича способностите и влиянието върху играта на ГСУ на Дреймънд. Аз не го харесвам заради мръсните му номерца на паркета и голямата му уста. Той види ли микрофон и почва да подскача от радост

В интересна истината преди няколко дни Чък гостува в подкаста на Грийн и се държаха доста приятелски един с друг и доста уважително и то в продължение на 1 час. Явно са заровили томахавката след като Грийн стана анализаторLarsenn написа:logo5 написа:Имах някакво предчувствие, че Лейкърс ще го вземат този мач, но това предчувствие не подлежеше на никаква баскетболна логика или аргументация. Единственият аргумент в главата ми бе мотивацията на Лейкърс, защото са притиснати до стената и не могат да продължават да падат. И все пак не посмях да изрека на глас това мое предчувствие. По отношение на Грийн и аз не го харесвам, но истината е, че той е импактфул плейър, който може да направи разликата в мача дори без да вкарва особено. Виждали сме много играчи, които правят по 30 точки и въпреки това падат. Грийн ще ти направи 14-15, но ще повлияе върху играта и в атака и в защита.Larsenn написа:Комплименти за Леброн! Невероятно представяне!
Не вярвам някой да отрича способностите и влиянието върху играта на ГСУ на Дреймънд. Аз не го харесвам заради мръсните му номерца на паркета и голямата му уста. Той види ли микрофон и почва да подскача от радост. Чък го приземи леко преди време с "his normal triple-single" и силно ме развесели.
Сигурно този мач ни го пуснаха по случай началото на сериала 

Buck32 написа:Сигурно този мач ни го пуснаха по случай началото на сериала
Обсъжда се възможност за втори сезон - как с 5 бъдещи HoF се борите да останете в play-in местата. Което пак ще е по-добре от сериал за Пистънс за последните им десетина сезона (все пак съм и самокритичен)

Larsenn написа:Buck32 написа:Сигурно този мач ни го пуснаха по случай началото на сериала
Обсъжда се възможност за втори сезон - как с 5 бъдещи HoF се борите да останете в play-in местата. Което пак ще е по-добре от сериал за Пистънс за последните им десетина сезона (все пак съм и самокритичен)
И как изведнъж включват playoff mode и от зорлем добрали се до плейофите вдигаме титлата, no? Залужава един хепи ендинг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Larsenn написа:Buck32 написа:Сигурно този мач ни го пуснаха по случай началото на сериала

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
rhaegar написа:Larsenn написа:Buck32 написа:Сигурно този мач ни го пуснаха по случай началото на сериала
И как изведнъж включват playoff mode и от зорлем добрали се до плейофите вдигаме титлата, no? Залужава един хепи ендинг.
От underdogs - шампиони