efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00
Oт тези 10к към 4к са карти.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Може да се примеси и с - К*р за Путин, оле!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Путин все още е в списъкът с важни действащи политически лидери на БФС.
Ще отнесем глобата.
Ще отнесем глобата.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Путин все още е в списъкът с важни действащи политически лидери на БФС.
Ще отнесем глобата.
То така или иначе ще отнесем глоба, БФС от години ни имат за абонат, а точки за глоби от правилника - море. Бракуваните и те са в тоя списък, така че предстоящият мач по подразбиране се явява финансов урожай за родната футболна централа.
Дет' се вика - все тая, глоби ще има за всички от сърце, поне да покажем достойна, свободолюбива левскарска позиция!
С малко по-бърз международен обмен и другите привърженици из Европа ще ни последват.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Може и Венцю да ни намрази.
Пу,ппуу,да не бъде.
Пу,ппуу,да не бъде.
САМО ЛЕВСКИ!
TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Айде немъ нуждъ - футбол и политика са несъвместими неща. Имаме си достатъчно бг звезди, които заслужават кор, за да се занимаваме с чужди такива. Искрено се надявам приятелчетата ти от наркосектора да са поне малко адекватни - имаш много добри мнения, но това ти е директно за кофата за боклук. Лично мнение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Щом са несъвместими неща защо има жълто сини фланелки по Европа?
САМО ЛЕВСКИ!
tmanolov написа:TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Айде немъ нуждъ - футбол и политика са несъвместими неща. Имаме си достатъчно бг звезди, които заслужават кор, за да се занимаваме с чужди такива. Искрено се надявам приятелчетата ти от наркосектора да са поне малко адекватни - имаш много добри мнения, но това ти е директно за кофата за боклук. Лично мнение
Ами, добре, все ще го преживея някак.
А ще късаме ли "Левски, Дубчек, Свобода!", ще го изчегъртаме ли или ще го водим в графата "ама то там е друго"

[offtopic]
[/offtopic]

TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Ами, добре, все ще го преживея някак.
А ще късаме ли "Левски, Дубчек, Свобода!", ще го изчегъртаме ли или ще го водим в графата "ама то там е друго"
Бил ли си лично на такъв мач? Интересно ми е, че става малко митология. Аз съм против всякаква политика в спорта, освен ако не е за наши национални герои - Спиравски беше страхотно попадение/ Удивително е как не знаем нищо за родната си история, но сме готови да влзиаме в реал политик, от която разбираме още по-малко. Да не политизирам темата - не ми пука нито за едните, нито за другите, да се оправят. Точка.
Надявам се да бием, макар че няма да гледам мача по мои си причини. Делегирам ти права да викаш и заради мен, каквото намериш за уместно

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Клуба като клуб свърши достатъчно с банера в Бистрица. Феновете какво скандират е съвсем различно.
Предпочитам 90 Мин Левски , Украйна , свобода. От колкото и 5 със - ще ви сереме във путките и тем подобните олигофренски цинизми.
Предпочитам 90 Мин Левски , Украйна , свобода. От колкото и 5 със - ще ви сереме във путките и тем подобните олигофренски цинизми.