Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2022 15:16

Не, всички са били под съветският ботуш и са наясно какви прасета са ненормалниците по високите етажи в Русия.
Чехи и словаци са го изпитвали на своя гръб.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 мар 2022 15:42

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AjwGwLAlzfY[/youtube]

China Urges US to Stop Any Forms of Official Interaction with Taiwan

Според мен много хора бързат с финансовите прогнози :roll: :lol:

Това светкавично приемане в ЕС прилича на... сладко изкушение за населението на Украйна за времето след края на войната :roll:
Тогава ще има мощна пропаганда и от двете страни към украинците. Путин каза, че ще остави украинците да избират. Да не ги остави да избират наистина и половината от тях да не изберат очакваното от Запада :lol:

В момента има заседание на Европейския парламент и обвиниха Макрон и Франция в... бездействие да речем.
Единственият лидер, който действаше като нормален човек и общо-взето се опитваше да спре напрежението и войната.
Да не реши Франция, че излиза от ЕС. Още повече, че САЩ ги прецакаха в сделка за 80 млрд. долара с Австралия за едни подводни лодки :lol:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 01 мар 2022 15:44

delqnski47 написа:А какво да кажем за политизирането на спорта . :roll: Както казах, едно време спортът и олимпиадата са СПИРАЛИ войните . Хората спират с войната, спортуват и после продължават, защото са знаели, че политиката няма място в спорта . Ти си руснак, цял живот се бъхтиш да играеш на Олимпиадата и накрая боклуците ти казват ''марш, защото си руснак'' !?
С какво бяха виновни хората от Спартак(Москва) :?:

Забранили са официално на фигуристи от Беларус и Русия да участват на световното този месец. Ето ти и снимка на виновните, за войната в Украйна. Изображение
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 мар 2022 16:12

Основното заради което обвинявам Путин е че води война вместо да се възползва от факта, че из европейските елити са се нацвъкали политически дупедавци (няма да използвам другата дума, защото дълбоко уважавам тези момичета, предоставят единственото заради което си струва да се живее и не заслужават да бъдат сравнявани с тези изчадия). Толкова малко беше достатъчно да бъде завоювано на другия фронт.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 мар 2022 16:17

И от руските спортисти очаквах нещо - Stop war или спрете войну...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 мар 2022 16:58

https://www.24chasa.bg/novini/article/11004943

Цената на изкуствения тор скочи до небето.
Също и хартията и желязото, тва понеже ме интересуват тези матриали
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2022 17:29

boabbb написа:Единственото нещо, което не ми е ясно е как така става, че тука има толкова хора, които са "на кръв" против руснаците и мразят Путин - сега е момента, ловете рейса и се записвайте, украинците приемат доброволци :lol: За съжаление реалностите са други - България е пълна с форумни и телевизионни мишки, които громят Путин, ама само пред клавиатурата или на 2 ракии :|
Същата работа като с родните кремълофили, дето плюят всичко западно/американско, ама отиват там да бачкат/живеят, не в Русия или Китай.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2022 18:00

Red_Neck написа:2014 Янукович блокира споразумението за асоцииране към ЕС, хората го изгониха, той избяга в Русия и се започна ... Крим, ... Донбас, а сега и циничното нахлуване в територията на Украйна.
Какви са тези "западни" опорки сега ? :?
САЩ финансираха "майдана" и падането на Янукович... Тъй де, от къде на къде украинците ще искат ЕС и западен стандарт на живот ? :lol:
Я колко добре си живееха под руската шапка ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2022 18:12

Да оставим малко встрани нещата в Украйна.
Доста по опасно за нас са многото идиоти тука в България, които подкрепят малкият лилипут и руските прасета, съдейки по коментарите във ФБ и интернет, и са ок със свинщината която вършат в Украйна.
Разбирам да са руснаци, а те долни български боклуци.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2022 18:14

"Западен стандарт на живот " ... :lol: :lol: :lol:
Тва ми звучи като тея де ходят да берат малини в чужбина ама се тупа в гърдите и вика "аз имам западен стандарт на живот " :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”