Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Начи аз като го казах на ебавка ме нахрани, ти сега може да се ебаваш с купите

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Чувстваш се ''застрашен'' защото гледаш телевизия . А фактите са, че Путин воюва с неНАТОвска държава . Това е . С едно изречение .
Да, принципно ако живеех в пещера и нямах представа какво става на 10 км от мен, при всички случаи нямаше да се чувствам застрашен.
И изненада, аз не се чувствам застрашен защото сега Путлер и Руслямска Държава решиха да атакуват Украйна. От 15 години говоря, че те са най-голямата опасност за нашето бъдеще и за континента. Не Турция, не някой друг, а те. Винаги съм твърдял, че трябва да се обвържем максимално с Чичо Сам и същия да има възможно по-голямо присъствие, което да откаже някой водкаджия да се разхожда тук. От времето на Гоце рева като линейка за всичките му корупцион проекти и големи шлемове, които ни обвързват и ни правят зависими от тези ватници, нещо което е изключително опасно за нас.
Това е мнението ми спрямо това, което виждам от десетилетие, това което чувам и това което прочитам. Не от днес и не понеже по новините са казали така.
И , изненада, ти се информираш само от едната страна, а човек трябва да се информира от двете.......
А в момента имаме масова цензура по едната линия . Информацията е информация и тя цвят НЯМА .
Коя е другата страна? Онази, която лъже като циганче ли? Само що се отнася до Украйна, нека да си припомним.
- Няма руски войски в Крим
- Няма руски войски в Източна Украйна
- Няма букове, няма самолет, някой друг го е свалил, бла бла
- Няма да се намесваме
- Военно учение, нищо повече
- Оттегляме се от границите, учението свърши
- Това не е война
Приказката за лъжливото овчарче дали си я чувал и в кой момент точно трябва да слушаме другата страна, която не спира да лъже и маже и то от най-високо ниво, официално.
Изобщо не си струва да коментираме как все техни врагове се заразяват с разни бойни вещества, падат по бани, разстрелват ги случайни бандити и тн и тн. Ти ми говориш за друга гледна точка?
Ами не може все ''те да са лошите'', нещо не ми се вярва това, излизащо от ''раздаващите демокрация в Близкия Изток 30 години'' ...
Koе точно не ти "излиза"? Нещата, които споменах така ли се случиха или сме гледали някаква химера? Ако да, какво точно не ти излиза? Другото е отговор тип "ама вие биете негрите"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Warped написа:Начи аз като го казах на ебавка ме нахрани, ти сега може да се ебаваш с купите![]()
Toва към мен ли? За кое съм те нахранил
Не към делиянски ама забравам да "цитирам"
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Некви украински цигани откраднали поразен руски танк
https://youtube.com/shorts/CXOjgrWIWYY?feature=share
https://youtube.com/shorts/CXOjgrWIWYY?feature=share
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Щели да изпращат повиквателни до запасняците и резервистите. Което нямало нищо общо с войната в Украйна де.
- delqnski47
- Контакти:
Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Чувстваш се ''застрашен'' защото гледаш телевизия . А фактите са, че Путин воюва с неНАТОвска държава . Това е . С едно изречение .
Да, принципно ако живеех в пещера и нямах представа какво става на 10 км от мен, при всички случаи нямаше да се чувствам застрашен.
И изненада, аз не се чувствам застрашен защото сега Путлер и Руслямска Държава решиха да атакуват Украйна. От 15 години говоря, че те са най-голямата опасност за нашето бъдеще и за континента. Не Турция, не някой друг, а те. Винаги съм твърдял, че трябва да се обвържем максимално с Чичо Сам и същия да има възможно по-голямо присъствие, което да откаже някой водкаджия да се разхожда тук. От времето на Гоце рева като линейка за всичките му корупцион проекти и големи шлемове, които ни обвързват и ни правят зависими от тези ватници, нещо което е изключително опасно за нас.
Това е мнението ми спрямо това, което виждам от десетилетие, това което чувам и това което прочитам. Не от днес и не понеже по новините са казали така.
И , изненада, ти се информираш само от едната страна, а човек трябва да се информира от двете.......
А в момента имаме масова цензура по едната линия . Информацията е информация и тя цвят НЯМА .
Коя е другата страна? Онази, която лъже като циганче ли? Само що се отнася до Украйна, нека да си припомним.
- Няма да се намесваме
- Това не е война
Приказката за лъжливото овчарче дали си я чувал и в кой момент точно трябва да слушаме другата страна, която не спира да лъже и маже и то от най-високо ниво, официално.
Изобщо не си струва да коментираме как все техни врагове се заразяват с разни бойни вещества, падат по бани, разстрелват ги случайни бандити и тн и тн. Ти ми говориш за друга гледна точка?
Ами не може все ''те да са лошите'', нещо не ми се вярва това, излизащо от ''раздаващите демокрация в Близкия Изток 30 години'' ...
Koе точно не ти "излиза"? Нещата, които споменах така ли се случиха или сме гледали някаква химера? Ако да, какво точно не ти излиза? Другото е отговор тип "ама вие биете негрите"
Много ми е интересно що няма протести в Крим . А, да, лошия Путин . Само че това го правят и всички европейски държави...както и Трюдо с протестите . Греда . Все пак, за да бъдем честни, имаше протести в Москва от сегашните украински фашисти .
https://news.bg/int-politics/50-000-dus ... -krim.html
''РИА Новости съобщава за трима задържани на демонстрацията „Против присъединяването на Крим към Русия" в Москва. Те са носили знаме със символика, имаща отношение към Третия Райх", заявява представител на московската полиция.''
Говори ли ти нещо ''Алеята на ангелите в Донбас '' ?
Последна промяна от delqnski47 на 28 фев 2022 17:28, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
A, относно защо няма протести в Крим . Онова беше реторичен въпрос .
https://bg.wikipedia.org/wiki/Автономна_република_Крим
Населението на АРК е почти 2 милиона души, от които 68% руснаци, 20 % украинци, 10% кримски татари .
Путин ''окупира'' собствения си народ .
Аз съм напълно убеден, че те не искат в Русия .
https://bg.wikipedia.org/wiki/Автономна_република_Крим
Населението на АРК е почти 2 милиона души, от които 68% руснаци, 20 % украинци, 10% кримски татари .
Путин ''окупира'' собствения си народ .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Делянски излагаш се. Риа е тв на Путин, там са яко лъжи. Рт казват че опашките от бежанци да режисирани кадри

Непринуден:
delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:Да, принципно ако живеех в пещера и нямах представа какво става на 10 км от мен, при всички случаи нямаше да се чувствам застрашен.
- Няма да се намесваме
- Това не е война
Много ми е интересно що няма протести в Крим . А, да, лошия Путин . Само че това го правят и всички европейски държави...както и Трюдо с протестите . Греда . Все пак, за да бъдем честни, имаше протести в Москва от сегашните украински фашисти .
https://news.bg/int-politics/50-000-dus ... -krim.html
''РИА Новости съобщава за трима задържани на демонстрацията „Против присъединяването на Крим към Русия" в Москва. Те са носили знаме със символика, имаща отношение към Третия Райх", заявява представител на московската полиция.''
Говори ли ти нещо ''Алеята на ангелите в Донбас '' ?
Какви протести бре човек? Кое точно от горните неща не е така? Отговори като човек, а не се опитвай да сменяш темата. Нали искаше други гледни точки?
---
Говори ми, говори ми. Говори ми колко сходни с Хамас са терористите там. Стратегия едно към едно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]