pomiqrat написа:Забелязвам, че левскарите са големи русороби. Малко съм шокиран.
И това го казва човек, фен на умрял отбор с петолъчка? Май пак са завишили нивата на радиация откъм Гюргево

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
pomiqrat написа:Забелязвам, че левскарите са големи русороби. Малко съм шокиран.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
miro_rz написа:TristaNNN написа:Голям смях е да гледаш мач на снежен терен. През първото полувреме един клетник от домакините се опитваше да води топката по тъча и да превземе терен. Бута си я напред и аха-аха да подаде дълъг пас, топчето спира в снега, опита пак - същото, накрая си вдигна "за крачета" и избомби напред и нагоре.
Какъв кенеф ще стане Армията за купата във Вторник не е истина!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:pomiqrat написа:Забелязвам, че левскарите са големи русороби. Малко съм шокиран.
И това го казва човек, фен на умрял отбор с петолъчка? Май пак са завишили нивата на радиация откъм Гюргево
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
realno написа:Припоци, ще браните ли паметника на съветската армия?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
realno написа:Припоци, ще браните ли паметника на съветската армия?
miro_rz написа:realno написа:Припоци, ще браните ли паметника на съветската армия?
Менте ЦСКА са, ще бранят ама друг път!
realno написа:miro_rz написа:realno написа:Припоци, ще браните ли паметника на съветската армия?
Менте ЦСКА са, ще бранят ама друг път!
За момент забравих.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Вълчан написа:pomiqrat написа:Забелязвам, че левскарите са големи русороби. Малко съм шокиран.
Има такова нещо. Моята баба си е на 100% с Руска кръв. Там е родена...там е израсла само се е омъжила тук. По друг начин виждам нещата в конфликта. Не оправдавам но всичко си има предистория....България може да търпи с десетилетия унижението което търпят Българите в Македония. Русия обаче не търпи това което се е случвало на 3.500.000 Руснаци години наред в Източна Украина.