Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2022 18:09

''Законни'' преврати и ''незаконни'' референдуми.... :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 фев 2022 18:41

bubka написа:
ivan56 написа:Путинофилите се подмокрят като видят малкият лилипут, и недай боже ще се на негова страна в случай, че реши и при нас да праща зелени човечета.
И после се чудите, що украинците правиха мазаляци в Донбас.
С кеф бих размазал мутрата на такива продажни боклуци.

Украинците нападнаха Донбас още 2014 без да са предизвикани и оттогава избиват и тероризират местното мирно население в разрез с всякакви спогодби. За тея години никой от "международната общност" не скочи да защити тези хора, никой не "осъди" действията на Украйна, никой не писа загрижени туитове, изобщо даже не се и чу нищо, чак сега почва да изниква информация. Тази война Украйна сама си я направи и беше почти неизбежна.

Еврогейовете, ЛГБТ-тата и джендър-феновете на Байдън ли ще размазвате мутри :lol:.

Ъхъъъ, некви руснаци, които живеят в Украйна(наблегни на това) искаха да казват, кое и как да става в държава, която искаше да поеме курс към Европа а не към Азия.
Дойдоха и ватници, за които малкият лилипут отрича и до ден днешен.
Трябваше да ги галят с перо предполагам.
Тия заучени клишета за еврогейвое и тем подобни може да си ги заврете нали знаете къде.
Знаем, че сте продажни душици и малкият лилипут ви е важен.
Колкото и да се опитвате да оправдавате Хитлер2, истината е, че тоя е агресор съответно и любимата ви Русия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2022 18:51

Едно време спортът и олимпиадите са спирали войни . Хората са спирали да се бият , спортуват и после пак се бият , защото са знаели че спорът не бива да се политизира .
А сега смешките се подиграват на таланти като Камила Валиева , Александра Трусова и т.н. и няма да слушат евентуално своя химн на следващата Олимпиада все едно че те са нападали някой си ....
Джендърска му работа :arrow:
Не че ми е за чужди държави , ама от тея работа ми се повръща . Политизирането на спорта.
Бъхтиш се с години да свършиш няква работа и после идва оня отгоре педераса с власт и те сече.
Цензура , цензура , избиване на комплекси и джендерия по места и мероприятия , които нямат нищо общо с тези събития :!: Същите простотии бяха и последните две години , а и сега в Канада с оня канадски джендър , където се е взел за диктатор :idea:
Най гнусното от всичко е че някои аплодират цензурата и педерастията !
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 фев 2022 19:26

THE G.A.M.E написа:В смисъл, иска да унищожи всички фашисти, нацисти и наркомани... А аз си мислих, че Байдън е изкуфял. :roll:

Той да не иска да си прави Сепуку? :lol:

--
Винаги ми е било чудно, как точно народа лудна по тази дивотия да превежда и използва думата "gender" като определение за Нансита или обида от рода на педал :lol: Някой простак я преведе по някакъв смахнат начин около онази конвенция, която никой не чете и всички бяха против и изведнъж масово почна да се употребява от всеки 2 ри :lol:
Може ли някой да ми го обясни като за човек, който не говори уличния диалект :lol:
Последна промяна от Thsmith на 26 фев 2022 19:34, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 фев 2022 19:31

delqnski47 написа:Едно време спортът и олимпиадите са спирали войни . Хората са спирали да се бият , спортуват и после пак се бият , защото са знаели че спорът не бива да се политизира .
А сега смешките се подиграват на таланти като Камила Валиева , Александра Трусова и т.н. и няма да слушат евентуално своя химн на следващата Олимпиада все едно че те са нападали някой си ....
Джендърска му работа :arrow:
Не че ми е за чужди държави , ама от тея работа ми се повръща . Политизирането на спорта.
Бъхтиш се с години да свършиш няква работа и после идва оня отгоре педераса с власт и те сече.
Цензура , цензура , избиване на комплекси и джендерия по места и мероприятия , които нямат нищо общо с тези събития :!: Същите простотии бяха и последните две години , а и сега в Канада с оня канадски джендър , където се е взел за диктатор :idea:
Най гнусното от всичко е че някои аплодират цензурата и педерастията !

Eй, голям човек ще се окажеш ти..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 фев 2022 19:38

Thsmith написа:
THE G.A.M.E написа:В смисъл, иска да унищожи всички фашисти, нацисти и наркомани... А аз си мислих, че Байдън е изкуфял. :roll:

Той да не иска да си прави Сепуку? :lol:

--
Винаги ми е било чудно, как точно народа лудна по тази дивотия да превежда и използва думата "gender" като определение за Нансита или обида от рода на педал :lol: Някой простак я преведе по някакъв смахнат начин около онази конвенция, която никой не чете и всички бяха против и изведнъж масово почна да се употребява от всеки 2 ри :lol:
Може ли някой да ми го обясни като за човек, който не говори уличния диалект :lol:

Същото като промоция. Уж мениджери управляват големите вериги.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 фев 2022 20:09

delqnski47 написа:Е, айде сега, атомни оръжия.... :lol:

Eм, не е като да няма шансове да се случи.

Сега Китай почвал военни "учения" около Тайван. Ако Путин и Си са се разбрали и планирали, значи са ок с нова Желязна завеса и отиваме към нов световен ред - Европа остава със САЩ, Канада и Австралия, Русия отива към азиатския блок. Русия имало решение вече да я изключят от прословутия SWIFT, което вероятно ще доведе до спиране на енергията към Европа. Аз утре отивам да си обърна парите в злато и го копам в градината :lol:

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 26 фев 2022 20:15

delqnski47 написа:Едно време спортът и олимпиадите са спирали войни . Хората са спирали да се бият , спортуват и после пак се бият , защото са знаели че спорът не бива да се политизира .
А сега смешките се подиграват на таланти като Камила Валиева , Александра Трусова и т.н. и няма да слушат евентуално своя химн на следващата Олимпиада все едно че те са нападали някой си ....!

Абе смешко, я кажи на откриването в Пекин кой откровено се подигра с украинските спортисти с някакви прозявания и затваряне на очи...това беше именно твоето любимо джудже от Кремъл ! Ебем ти и гьобелската пропаганда да обвиняваш други в това, което твоите любимци правят !
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 фев 2022 20:18

А колко по-лесно щеше да е да се натисне Украйна да си спазва споразуменията за едното от които Меркел, Оланд, Порошенко и Путин прекараха почти 24ч. в Минск.
Не, това не се случи, в Донбас си се гърми, умират си хора, всички са ок, подкрепят Украйна, не слушат руснаците, военна помощ и инструктори на терен.
Как точно тия пичове са очаквали да свърши тоя епизод?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 фев 2022 20:40

И на някой ако не му прави впечатление в Украйна до момента е едно нищо откъм жертви и разрушения. Това никой не го отбелязва, а руснаците търпят загуби.
Можеше да я подкарат като в Либия. Вижте например снимки на град Сирт на какво прилича.
За тия военни действия същата медийна мелачка, изявления на демократични страни, санкции и т.н. да сте видяли и чули?
Не, грешка било.
Последна промяна от fcb_bg на 26 фев 2022 20:44, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”