Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emerson1leao

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот emerson1leao » 26 фев 2022 16:48

pomiqrat написа:Нека доставят колкото могат повече оръжия и да убият колкото може повече пияници за да види целият свят че войската им не става за нищо

Тук го има и психо Х фактора. Едно е да браниш Москва или Ленинград, друго е да завладяваш Киев в една откровено престъпна война, която и самите войници все повече ще осъзнават че е такава със всеки изминал ден. Затова и се забатачиха в лайната след ентусиазма в първия ден. Оттам и морала ще спада, когато разбират все повече че се бият за една престъпна клика и чужди градове, а не бранейки своя дом в Русия. ;)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 фев 2022 16:49

delqnski47 написа:Без жива сила нищо няма да стане . Онея са 7 пъти отгоре .

Kaква жива сила? Говоря ти на Путин да му прищрака още повече и да изстреля атомно оръжие по САЩ.
Аз лично се надявам да има някаква задкулисна договорка между двете страни за нов световен ред и разделение на два големи блока - поне ще значи, че в момента конфликта е контролиран и върви по някакъв план. Ако няма такова нещо и конфликтът върви по произволен път, всички бая трябва да се молят да няма използване на по-мощни оръжия във всевъзможни посоки според мен.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2022 17:02

Groucho написа:
delqnski47 написа:Без жива сила нищо няма да стане . Онея са 7 пъти отгоре .

Kaква жива сила? Говоря ти на Путин да му прищрака още повече и да изстреля атомно оръжие по САЩ.
Аз лично се надявам да има някаква задкулисна договорка между двете страни за нов световен ред и разделение на два големи блока - поне ще значи, че в момента конфликта е контролиран и върви по някакъв план. Ако няма такова нещо и конфликтът върви по произволен път, всички бая трябва да се молят да няма използване на по-мощни оръжия във всевъзможни посоки според мен.

Е, айде сега, атомни оръжия.... :lol:
Братле, това са тежки филми . Не виждаш ли, че ''нашите'' само лаят да плашат гълъбите и това е. Човек не е хубаво да чете медии по време на военен конфликт....
Мене ме притеснява друго . Някой да не се атакува сам и после да обвини другия . :lol: Имам лошо подозрение, че това ще дойде от ''нашите'' ....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2022 17:08

delqnski47 написа:Добре , що приказвате глупости ... :lol:
Членки ли са на НАТО България и Турция :?:
Те и гърците са членове, ама това не попречи на Турция да окупира Северен Кипър.
И да се посритват из егейските острови ...

Тъй че, аз лично не бих залагал на здравият разум на който и да било диктатор.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 26 фев 2022 17:09, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 фев 2022 17:08

ivan56 написа:Путинофилите се подмокрят като видят малкият лилипут, и недай боже ще се на негова страна в случай, че реши и при нас да праща зелени човечета.
И после се чудите, що украинците правиха мазаляци в Донбас.
С кеф бих размазал мутрата на такива продажни боклуци.

Украинците нападнаха Донбас още 2014 без да са предизвикани и оттогава избиват и тероризират местното мирно население в разрез с всякакви спогодби. За тея години никой от "международната общност" не скочи да защити тези хора, никой не "осъди" действията на Украйна, никой не писа загрижени туитове, изобщо даже не се и чу нищо, чак сега почва да изниква информация. Тази война Украйна сама си я направи и беше почти неизбежна.

Еврогейовете, ЛГБТ-тата и джендър-феновете на Байдън ли ще размазвате мутри :lol:.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2022 17:10

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Добре , що приказвате глупости ... :lol:
Членки ли са на НАТО България и Турция :?:
Те и гърците са членове, ама това не попречи на Турция да окупира Северен Кипър.
И да се посритват из егейските острови ...

Тъй че, аз лично не бих залагал на здравият разум на който и да било диктатор.

Между караници , 2-3 пиратки и после споразумение , и война има разлика .
И защо да е ''окупация'' . Имаме спор тук . Те си знаят там .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 фев 2022 17:12

:lol: :lol: :lol:
Не искам да виждам в Европа мойте приятели, бивши човекоядци Executive Outcomes.
Но са ефективни
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 фев 2022 17:23

bubka написа:
ivan56 написа:Путинофилите се подмокрят като видят малкият лилипут, и недай боже ще се на негова страна в случай, че реши и при нас да праща зелени човечета.
И после се чудите, що украинците правиха мазаляци в Донбас.
С кеф бих размазал мутрата на такива продажни боклуци.

Украинците нападнаха Донбас още 2014 без да са предизвикани и оттогава избиват и тероризират местното мирно население в разрез с всякакви спогодби. За тея години никой от "международната общност" не скочи да защити тези хора, никой не "осъди" действията на Украйна, никой не писа загрижени туитове, изобщо даже не се и чу нищо, чак сега почва да изниква информация. Тази война Украйна сама си я направи и беше почти неизбежна.

Еврогейовете, ЛГБТ-тата и джендър-феновете на Байдън ли ще размазвате мутри :lol:.

Абе то и Чембърлейн нямаше как да "размазва" ама бързо беше сменен от едно "отвързано корабно оръдие на палуба по време на буря" (както го нарича лорд Халифакс) и много бързо нещата се промениха коренно. :lol: тЪ Урсула може да няма как да поведе който и да е, това обаче не означава, че те ядат домати с колците и няма да реагират при определени обстоятелства.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 26 фев 2022 17:44

2014г руснаците нападнаха и анексираха Крим, събитията в Донбас бяха после, когато си направиха незаконни реферебдуми като тоя в Крим подкрепени от Русия разбира се. Това са обективните факти.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2022 18:03

Аз честно казано не знам Путин какво по точно преследва с тая операция.
Няма как да окупира 40 милионна Украйна... Не че няма как, ама това означава да остане без никаква Армия в самата Русия, а всички подразделения да бъдат прехвърлени ...
Той казва, че демилитаризирали Украйна, щото била управлявана от фашисти и нацисти. А, да и от наркомани...
В смисъл, иска да унищожи всички фашисти, нацисти и наркомани... А аз си мислих, че Байдън е изкуфял. :roll:
До колкото разбирам, е призовал "нефашистите", "ненацистите" и "ненаркоманите", да хвърлят оръжие и да се предадът.
Всички останали, дето няма да го направят, явно са нацистите ... :?
С думи прости, иска на власт да дойде про-руско правителство, каквото беше онова на Янукович.
Все неща, които няма как Запада да приеме, даже бих казал, че Западът би бил ( и е ) сериозно притеснен, да не кажа и раздразнен.

Това за мен са кьорфишеци ...
Теза "А" - Вече писах, че нещата изглеждат силно съгласувани и освен срещу западното въоражение, руснаците нямат проблем с войски, различни от местните.
Не знам какво е съглашението, но, укрите изглеждат силно прецакани ...

Теза "Б" - Путин пробва решимостта на Запада/НАТО, това даже не искам да си го помисля ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”