Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Soulen » 25 фев 2022 23:26

peliforewer написа:Когато коментирате за Украйна и НАТО,НАТО приели ли са Украйна в съюза си,НЕ.Путин решил,че някой бил го заплашвал,аз не съм чул от американските бази в Гърция и Турция да са застрашавали България преди да им станем съюзници.Няма как някой да заплашва държави като Русия,Китай и САЩ.Путин реши да играе на острието на бръснача,имаше достатъчно икономически начини да притисне Украйна и Запада,но той избра СМЪРТТА.Ако САЩ и Запада му отговорят започва Трета световна война,предвид проблемите в Русия явно това го устройваше.Днес много разбирачи ми обясняваха как САЩ се намесвали в много държави,а Русия само в Афганистан,Сирия и Украйна,а аз ги питах защо лошите от Америка президентите им имат право най-много на два мандата,а добрият Путин си царува от 2000г. и си е осигурил мандат до 2036г.,казаха ми,че бил шахматист и много умен :) .Аз мисля ,че е просто диктатор и сатрап,а никои болни амбиции не могат да се устояват с кръвта на жени,деца и мирни граждани.

И защо трябва да сме загрижени за сигурността на Русия, че и да ги съжаляваме един вид горките те, обградени от Нато, пхахаха!

Загрижен съм точно толкова и за Туркменистан как се чувстват.

Ние сме част от НАТО и ЕС. Интересува ме единствено ние да сме добре. Избрали сме на коя страна на барикадите да застанем. Който иска друго, да събира 50 процента за Копейката и да ни вади от ЕС и НАТО. Реалистичния му вариант е да емигрира в Русия или съюзниците им и да се наслади на хубавия живот там.

Точно 2 седмици им трябват на русифилите тук да поживеят в авторитарна диктатура, с по-мизерни условия от българските, да оцени какво имаме тук и с колко свобода разполагаме.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2022 23:28

Има други държави с хора начело от доста време. С тях сме окей, дори и да разчленяват журналист в посолство. Санкции? Няма. Заклеймяване? Няма.
Не защитавам Путин, само бъркам в казана с лицемерни лайна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2022 23:44

fcb_bg написа:Един път само западния свят да осъди действие на Америка, санкции, Ббс, Шпигел и Ес да излизат с тежки упреци. Корец, няма такъв филм.
Ония само проблеми създават, Путин е виновен.
Те, западняците, са си лицемери. Това е нещо, което аз лично никога не съм избягвал да спомена.
Проблема не е, че "западняци, не осъждат западняци", а че други го правят, обявявайки, че са алтернатива, а при първият удобен случай действат точно като Запада.
Честно казано има известна ирония ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2022 23:50

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Един път само западния свят да осъди действие на Америка, санкции, Ббс, Шпигел и Ес да излизат с тежки упреци. Корец, няма такъв филм.
Ония само проблеми създават, Путин е виновен.
Те, западняците, са си лицемери. Това е нещо, което аз лично никога не съм избягвал да спомена.
Проблема не е, че "западняци, не осъждат западняци", а че други го правят, обявявайки, че са алтернатива, а при първият удобен случай действат точно като Запада.
Честно казано има известна ирония ...

Джон удря Халил. Джим удря Ашраф.
Владимир удря Володимир.
Другарката Международно право и другарката Медийна бухалка наказват Иван.
После му се чудете на акъла на Путин .
После идва и Си.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2022 00:11

fcb_bg написа:Джон удря Халил. Джим удря Ашраф.
Владимир удря Володимир.
Другарката Международно право и другарката Медийна бухалка наказват Иван.
После му се чудете на акъла на Путин .
После идва и Си.
Абе ти мисли как ще настанявате руснаци и украинци по морето, че да не се избият. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 фев 2022 00:28

Какви руснаци на море бре : 0 Те с плуване ли ще идват и какво точно ще харчат при тази рубла :lol:
По заможните пък няма да дойдат в БГ.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 фев 2022 09:32

Не, те няма да стрелят по цивилни сгради.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 26 фев 2022 13:34

Говори ce cамо за Руcия, когато отговорноcт за cъбитията трябва да cе търcи от ръководcтвото на Украйна - неадекватни и безотговорни хора, които не cпряха да заплашват руcката cтрана. 8 години по медиите нито един репортаж за почти поcтоянното cтреляне c ракети от украинcки военни по цивилни обекти в Донбас.

Какво би cтанало ако Украйна е в Нато и продължи да cтреля по руcки обекти, този въпрос е ключов и обяcнява дейcтвията на Руcия. При война е трудно да cе оправдае някоя от cтраните, но тези неадекватници, управляващи в Киев няма как да минат за "добрите" в тази cитуация. Друго интереcно е, че повечето cа от неукраинcки произход, но това не е cамо там.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 фев 2022 13:54

Тоя туитър сляп ли беше 8г. в Донбас?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 фев 2022 14:16

Да и за граничните градове на Украйна. Щото и Донбас яко гърмяха.
Иначе Зеленски си е неадекватник.
Говори се повече за Русия защото те започнаха войната, и съответно излъгаха.
Властите в Укр си бяха неадекватни още от 2015 година.
Дали някой нещо му е обещал е друг въпрос, но да точно неадекватници е думата за тях
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Свободна зона”