Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 26 фев 2022 10:13

Не бях гледал мача на Тирето, но очаквах всички голове да са им били някакви адски карамболи. Е залъгал съм се, само 3 от 4 гола са комични. Тоя на Жоро Кайседов е добър.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2022 10:15

Dust написа:
peliforewer написа:
Dust написа:Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.
Защо мача не се снимал с 12 камери.
Първо у нас никога не е сниман мач от вътрешното първенство с повече от 10 камери.
Мачовете първа степен/категория се снимат с 8
Мачовете плява/пълнеж като днешния се снимат с 6
Младенов ако каже къде ще постави на Българска армия 12 камери, освен да ползват покривите на ЕкоТой.

Що се бута в сфера дето само глупости може да бълва и нищо градивно не зная.

Това за броя на камерите го знаеш отдавна или го чу от водещия в студиото днес.Защо да не допуснем ,че Стойчо Младенов е запознат с условията при които фирмата държаща тв правата е взела тези права.Ти се буташ в сфери които не са ти работа,ама си седнал да иронизираш Стойчо Младенов,къде си ти, къде е Стойчо,ами малко по-сериозно.

Чети сега БАВНО и ВНИМАТЕЛНО. Повече от 25 години си изкарвам прехраната с телевизия. Аз зная къде съм в телевиозионния бранш, но специалистът по футбол Младенов едва ли. На тема телевизия мога да ти изнасям лекция от днес до безкрая, дори може и специалистът по футбол да си вземеш.
Дори ми писна да ви обяснявам, че държащия правата няма нищо общо със заснемащия, но щом не го е казал великяи Стойчо значи не е истина.
Ето бре, най-лесно достъпния начин да прочетеш елементарни неща, все едно първолак да се срещне за първи път с буквичката А
https://www.ims.bg/%d1%82%d0%b2-%d0%bf% ... %be%d0%bb/
Футболните срещи са разделени на няколко класа според броя на камерите, с които се заснемат! А именно:

А. Футболна среща клас“А“ или така наречената „ДЕРБИ СРЕЩА“ – 8 камери, едната, от които е кран с дължина 10 метра.

Футболна среща клас“B“ – 6 камери
С. Футболна среща клас“С“ или „Б“ група – 4 камери

Ама наш СтойчЕ иска 12 камери, и то на Армията, ми няма ядове, ще ползваме покривите на ЕкоТой

При тези енциклопедични познания само хондата може да ти опонира :) ,освен за телевизия скачаш за още доста неща на Стойчо Младенов,по спортно технически въпроси например,как мислиш, повече ли разбираш футбола от него и екипа му.Аз също имам много опит с телевизията,колко антени за чужди телевизии съм направил навремето за да гледам европейски мачове :) ,а колко телевизия съм гледал ако знаеш :) ,първият ми телевизор беше Темп 6 ,сега Тошиба и LG.Стойчо Младенов не е СтойчЕ и може да иска всичко защото се е доказал като футболист и треньор и е смешно някой си Литекс,Уйно,Дост да се упражнява върху името му.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2022 10:22

W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:
peliforewer написа:Това не е упоменато при глобата,а бдителни братя му съобщили,че е за 7-ми път :) ,но в правилника няма споменато какъв брои провинения имаш право да правиш,затова си мисля,че това е закон касичка.Ако някой има информация да каже кои клубове са проверявани,да не се окажат само лошите :) .

Е щом в правилника не е упоменато, значи имаме случай на нов ТРИК! Странно как този отбор наследява избирателно неща от Литекс, и от ЦСКА. Съвсем сигурен съм, че няма нищо нередно в това да не дадеш допинг проба, най-много сироп за кашлица да е.

С първия коментар уцели греда,ЦСКА ще играе с Локо Пд за Купата и двата отбора играха в петък,а ако имаш предвид Левски че играе един ден след ЦСКА,ние играхме цял сезон четвъртък-неделя,така че един цикъл сряда-неделя е нормален да се възстановят сините футболисти.Колкото до местонахождението на клубовете,правилника е правен от БФС,а не съм забелязал те да са благосклонни към ЦСКА.Както писах снощи,ЦСКА са на Армията или Панчарево всеки ден,ако допинг ченгетата искат да свършат работа отиват и действат,но тях повече им харесват глобите.Нека някой да издири кои отбори са търсени по местонахождение и колко пъти.

Но това част от директивата ли е или тоя път пропуснаха директивата, наистина не разбирам, как може Тирето да не е порязано и защо не снимат с 24 камери тази невероятна футболна класа на Йомов и Турицов.

Ние играем в Европа и сме свикнали с много камери,а показваш ,че и от голове не разбираш,особено ако ги вкарват футболисти на ЦСКА :) .Очаквам БФС в най-скоро време да забрани на съдиите да отсъждат корнери за ЦСКА,явно само с неотсъждане на дузпи няма да се получи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 фев 2022 10:42

Синият брат вкарал и Диема в заверата срещу харизматичното Тире :lol: :lol:
У-НИ-КА-ЛЕН!!!

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 26 фев 2022 11:10

W84me написа:Абе що Тирето почива 1 ден повече преди мачовете за Купата? Това част от директивата ли е?

Ти луд ли си или се правиш на луд,как почиват един ден повече като Локо ПД и ЦСКА играха в петък .

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 фев 2022 11:50

peliforewer написа:При тези енциклопедични познания само хондата може да ти опонира :) ,освен за телевизия скачаш за още доста неща на Стойчо Младенов,по спортно технически въпроси например,как мислиш, повече ли разбираш футбола от него и екипа му.Аз също имам много опит с телевизията,колко антени за чужди телевизии съм направил навремето за да гледам европейски мачове :) ,а колко телевизия съм гледал ако знаеш :) ,първият ми телевизор беше Темп 6 ,сега Тошиба и LG.Стойчо Младенов не е СтойчЕ и може да иска всичко защото се е доказал като футболист и треньор и е смешно някой си Литекс,Уйно,Дост да се упражнява върху името му.

Браво, все някой трябва да настройва крайните устройства ,иначе няма как да се продава продукта.
СтойчЕ Младенов на тема телевизия може само шпалир да ми направи и ако така разбира от футбол, както от телевизия, несъмнено отборите които води ги чака само светло бъдеще и просперитет.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 фев 2022 12:42

Ботев започва мача с двама "чужденци". :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 26 фев 2022 13:52

Dust написа:
peliforewer написа:
Dust написа:Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.
Защо мача не се снимал с 12 камери.
Първо у нас никога не е сниман мач от вътрешното първенство с повече от 10 камери.
Мачовете първа степен/категория се снимат с 8
Мачовете плява/пълнеж като днешния се снимат с 6
Младенов ако каже къде ще постави на Българска армия 12 камери, освен да ползват покривите на ЕкоТой.

Що се бута в сфера дето само глупости може да бълва и нищо градивно не зная.

Това за броя на камерите го знаеш отдавна или го чу от водещия в студиото днес.Защо да не допуснем ,че Стойчо Младенов е запознат с условията при които фирмата държаща тв правата е взела тези права.Ти се буташ в сфери които не са ти работа,ама си седнал да иронизираш Стойчо Младенов,къде си ти, къде е Стойчо,ами малко по-сериозно.

Чети сега БАВНО и ВНИМАТЕЛНО. Повече от 25 години си изкарвам прехраната с телевизия. Аз зная къде съм в телевиозионния бранш, но специалистът по футбол Младенов едва ли. На тема телевизия мога да ти изнасям лекция от днес до безкрая, дори може и специалистът по футбол да си вземеш.
Дори ми писна да ви обяснявам, че държащия правата няма нищо общо със заснемащия, но щом не го е казал великяи Стойчо значи не е истина.
Ето бре, най-лесно достъпния начин да прочетеш елементарни неща, все едно първолак да се срещне за първи път с буквичката А
https://www.ims.bg/%d1%82%d0%b2-%d0%bf% ... %be%d0%bb/
Футболните срещи са разделени на няколко класа според броя на камерите, с които се заснемат! А именно:

А. Футболна среща клас“А“ или така наречената „ДЕРБИ СРЕЩА“ – 8 камери, едната, от които е кран с дължина 10 метра.

Футболна среща клас“B“ – 6 камери
С. Футболна среща клас“С“ или „Б“ група – 4 камери

Ама наш СтойчЕ иска 12 камери, и то на Армията, ми няма ядове, ще ползваме покривите на ЕкоТой

Така си е , като пускаш на съселяните си да гледат телевизия по кабела, значи си и в телевизионния бранш и вече разбираш от всичко в телевизията, даже и лекции може да изнасяш- как се прави самата тя /телевизията/, лайфове, , филми, спортни предавания, как се снима, абе въобще кабеларчика си е специалист по телевизия. :)
Днес връзва ли някой скъсан кабел с изолирбанд-а, професоре по телевизия :)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2022 14:58

Ексклузивно: Скрита камера разкрива как БФС пречи на клубове да участват в конгреса (РЕПОРТАЖ)

https://gospodari.com/ekskluzivno-skrit ... eH2ykxdzFE

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 фев 2022 15:12

1914.1902 написа:Ексклузивно: Скрита камера разкрива как БФС пречи на клубове да участват в конгреса (РЕПОРТАЖ)

https://gospodari.com/ekskluzivno-skrit ... eH2ykxdzFE

Да живее Перуци !
Да живее 40 годишното приятелство..!
Иначе съм шокиран и разбирам че това май е единствената организация може би и в света която ОТКАЗВА да си вземе членски внос..
:lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от ugly bug на 26 фев 2022 15:14, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”