Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 25 фев 2022 20:43

bubka написа:
Dust написа:Гостът в студиото е пълен ташак. ЦСКА-София си били подавали, били солидни... да, така е, но те срещу тях имат ли съперник.
То и аз срещу подобни шарани ще изглеждам солидно

Май бързо забравихте, че ви биха във Враца и направиха Х на Герена. Или викаш то и Левски е толкова фактор за нещо в първенството :mrgreen:.

Не знаех, че съм левскар, благодаря че ми каза.
Отбора на Ботев Враца няма нищо общо с този от есента.
Само преди няколко дни ЦСКА 1948 ги победи във Враца с 0:4, та днес нищо повече не сте направили от бета версията на ЦСКА
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 25 фев 2022 20:53

Dust написа:
bubka написа:
Dust написа:Гостът в студиото е пълен ташак. ЦСКА-София си били подавали, били солидни... да, така е, но те срещу тях имат ли съперник.
То и аз срещу подобни шарани ще изглеждам солидно

Май бързо забравихте, че ви биха във Враца и направиха Х на Герена. Или викаш то и Левски е толкова фактор за нещо в първенството :mrgreen:.

Не знаех, че съм левскар, благодаря че ми каза.
Отбора на Ботев Враца няма нищо общо с този от есента.
Само преди няколко дни ЦСКА 1948 ги победи във Враца с 0:4, та днес нищо повече не сте направили от бета версията на ЦСКА

Аз не знаех, че не си левскар :shock:. Няма как да се предположи такова нещо по мненията.

За другото има време. От два мача даден отбор не се отписва.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 фев 2022 20:57

Като ми намериш мнения, в които отписвам който и да е било, заповядай да дискутираме.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 фев 2022 20:59

Путин обещал на своите финала на ШЛ да е в Русия. Сега никоя държава не иска да й го дават :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2022 21:00

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
ugly bug написа:
LoveAndPeace написа:Ботев Враца пада от ЦСКА със 7 на 0 :lol: засега

Един се съвзе...!
Чакаме maxi-то . !
8-)

Време ви е да обедините лайнарщината с числото :)

Внимавай какво си пожелаваш :) ,ние с тях няма да се обединим,ама да не сте следващите след Ботев Вр.

В една седмица ще излупкаме всичкото цесека в България :lol:

Залагай апартамента,ще можеш да си купиш цяла кооперация :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 фев 2022 21:02

Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.
Защо мача не се снимал с 12 камери.
Първо у нас никога не е сниман мач от вътрешното първенство с повече от 10 камери.
Мачовете първа степен/категория се снимат с 8
Мачовете плява/пълнеж като днешния се снимат с 6
Младенов ако каже къде ще постави на Българска армия 12 камери, освен да ползват покривите на ЕкоТой.

Що се бута в сфера дето само глупости може да бълва и нищо градивно не зная.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 25 фев 2022 21:05

Dust написа:Като ми намериш мнения, в които отписвам който и да е било, заповядай да дискутираме.

От това напред всичките :lol:. На мен ми звучи като отписване на база само на един мач.

https://forum.gong.bg/viewtopic.php?p=8099555#p8099555
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 фев 2022 21:16

Dust написа:Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.
Първо у нас никога не е сниман мач от вътрешното първенство с повече от 10 камери.
Младенов ако каже къде ще постави на Българска армия 12 камери, освен да ползват покривите на ЕкоТой.

Каза човека който не гледа български футбол и го слуша по радиото.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2022 21:18

Dust написа:Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.

Това за броя на камерите го знаеш отдавна или го чу от водещия в студиото днес.Защо да не допуснем ,че Стойчо Младенов е запознат с условията при които фирмата държаща тв правата е взела тези права.Ти се буташ в сфери които не са ти работа,ама си седнал да иронизираш Стойчо Младенов,къде си ти, къде е Стойчо,ами малко по-сериозно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 фев 2022 21:27

Dust написа:....

Щото на оранжевите мозъчета не им трябва много, а те така или иначе не обичат да четат нищо друго освен тяхната си пропаганда, хеле пък да размишляват, анализират, или проверяват фактите - дай им завери, врагове, войни и няма да те питат за игра, тактика, трансфери и нищо друго свързано с футбола и развитието на отбора.
Иначе, аз съм щастлив от днешната победа на рециклираните, казвам го с чиста съвест!
Добра лепенка залепиха на спукания балон, което от своя страна значи, че спецът от Плоски остава на поста си! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”