locke написа: с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него
Челси го имаше... вас ви нямаше преди него.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
locke написа: с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него
an4o_321 написа:locke написа: с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ivan56 написа:an4o_321 написа:locke написа: с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него
И после се сърдите като ви казват че сте нагли и злобни докери.
Що, ти що не стана фен на Колчестър примерно, а стана фен на Ливърпул.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

slash1912 написа:Връща се...другия път,тва да не е Славия с Венци Търбуха![]()
Челси е добре изграден клуб с много спонсори и сериозни приходи.Нито имат милиони дългове,нито са заплашени от фалит.Просто ще се смени собствеността,следващия може би няма да инвестира колкото Абрамович,но не вярвам да има големи сътресения.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
locke написа:Red_Neck написа:След като Великобритания забрани на Роман Абрамович да влиза в страната, сега вече се появи призив и да му бъде отнета собствеността върху Челси. Всичко това е в отговор на военната операция на Русия в Украйна, наредена от Владимир Путин. За Абрамович пък се знае, че е сред близките на президента на Руската федерация.
По-рано днес британският депутат Крис Брайънт от Лейбъристката партия заяви, че не би трябвало Абрамович повече да може да притежава клуб в страната. Политикът припомни за появил се през 2019-а година документ на разузнаването, според който за руския милиардер има доказателства за незаконно финансиране и враждебни действия. Отделно се настоява за конфискация на всички останали негови активи в страната, в това число и огромното имение на стойност 152 млн. паунда.
Сега, ... при една евнтуална конфискация на активи, ...... баба Бети ли ще стане собственик на клуба или ще го дадат на ЧСИ?![]()
с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост