Висша лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Висша лига (2021/2022)

Мнениеот an4o_321 » 25 фев 2022 15:40

locke написа: с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него :idea:

Челси го имаше... вас ви нямаше преди него.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 фев 2022 17:48

an4o_321 написа:
locke написа: с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него :idea:

И после се сърдите като ви казват че сте нагли и злобни докери.
Що, ти що не стана фен на Колчестър примерно, а стана фен на Ливърпул.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 25 фев 2022 20:46

Наборе, това е проста констатация на реалността. Какво е направил той за Челси?
Едно благодаря няма да чуеш, но трява да се вземе един Халанд, Мбапе, и кой ли не постоянно....Лукаку вече е враг номер едно
Същото отношение го има и при феновете на Ливърпул към ФСГ.
Явно българинът не може да оцени усилията, вложенията и ангажираността на един собственик към неговия клуб. Само след година - две всичко се приема за даденост и наглостта и мнението, че всеки собственик е длъжен за всякакви прищявки надделява у фена.
Ако Абрама го нямаше, Челси нямаше да има много фенове - чиста истина, никаква злоба и наглост!
Истинските фенове ги е имало преди, него, ще ги има и след него! Те ще кажат благодаря ако се стигне до отнемане на собствеността. Другите ще почнат да се огледжат за свободни камилари, нищо че само пред месец са били строго против такъв вид собственици и са твърдяли какво ли не...
Ливърпул бяха на върха в Европа, бяхме деца и се впечатлявахме коя кола колко вдига... На колко коли си гледал километража? Липсата на титла повече от две десетилетия не ме отказа от поддържането на отбора, и като дете не бях чувал за Колчестър :lol:
Лека вечер
Изображение Изображение

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 25 фев 2022 22:06

Ако Абрама се махне нали се сещате къде се връща Челси - в хубавите времена на Кен Бейтс от 90те. :mrgreen:
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 фев 2022 23:13

Връща се...другия път,тва да не е Славия с Венци Търбуха :lol:
Челси е добре изграден клуб с много спонсори и сериозни приходи.Нито имат милиони дългове,нито са заплашени от фалит.Просто ще се смени собствеността,следващия може би няма да инвестира колкото Абрамович,но не вярвам да има големи сътресения.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2022 23:37

ivan56 написа:
an4o_321 написа:

И после се сърдите като ви казват че сте нагли и злобни докери.
Що, ти що не стана фен на Колчестър примерно, а стана фен на Ливърпул.

По принцип най-логичното нещо е един отбор да увеличава фенската си маса, когато е в дълъг период на успехи. Аз не деля феновете на такива от преди и след Абрамович, но и не мога да приема когато го нападат "от вътре". Айде, феновете на други отбори разбирам да му сипват (въпреки че никой от големите не е станал такъв без инвестиции), но тези на Челси да го хранят, не знам. Този клуб ни е донесъл много радост и купи за последните 15 години и нищо от това нямаше да се случи без Роман. Можеше да сме банкрутирали и да кретаме по дивизиите като Болтън, ако не беше той, камо ли да си говорим за успехи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 фев 2022 00:18

slash1912 написа:Връща се...другия път,тва да не е Славия с Венци Търбуха :lol:
Челси е добре изграден клуб с много спонсори и сериозни приходи.Нито имат милиони дългове,нито са заплашени от фалит.Просто ще се смени собствеността,следващия може би няма да инвестира колкото Абрамович,но не вярвам да има големи сътресения.

И аз така мисля. Челси към днешна дата е пъти по-голяма марка спрямо това, което е бил през 2003-та, когато Абрама се е навил да инвестира. Сигурен съм, че ще има доста кандидати на опашка, ако се наложи смяна на собствеността. Уж са забранили на чичо Роман да живее в Кралството, но въпреки всичко не вярвам да продаде Челси в близко бъдеще.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 фев 2022 11:38

locke написа:
Red_Neck написа:
След като Великобритания забрани на Роман Абрамович да влиза в страната, сега вече се появи призив и да му бъде отнета собствеността върху Челси. Всичко това е в отговор на военната операция на Русия в Украйна, наредена от Владимир Путин. За Абрамович пък се знае, че е сред близките на президента на Руската федерация.
По-рано днес британският депутат Крис Брайънт от Лейбъристката партия заяви, че не би трябвало Абрамович повече да може да притежава клуб в страната. Политикът припомни за появил се през 2019-а година документ на разузнаването, според който за руския милиардер има доказателства за незаконно финансиране и враждебни действия. Отделно се настоява за конфискация на всички останали негови активи в страната, в това число и огромното имение на стойност 152 млн. паунда.

Сега, ... при една евнтуална конфискация на активи, ...... баба Бети ли ще стане собственик на клуба или ще го дадат на ЧСИ? ;) :mrgreen:

с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него :idea:

Защо да се разкара? Айде научете малко съвременна история от близките 8-9 години. 4000 цивилни жертви, около 13000 общо с нецивилни, саботажи и спирания на ток, вода, плащания на пенсии, 430 000 деца с психологически травми от войната по данни на Unicef, това е равносметката от действията на "добрите" украинци спрямо Донецката и Луганска републики за последните 8 години. Стига толкова американска пропаганда. Тези неща, които ги написах ги има дори в шибаната Уикипедия, но по Бтв, Нова и Дневник никога няма да ги прочетеш. Плюс горене на българи от украинските националисти през 2014, поругаване на български паметници, закони ограничаващи правата на малцинствата, приети от подчиненото на САЩ правителство и още, и още. Невероятно гадна и лицемерна антируска пропаганда върви по медиите. Путин отдавна трябваше да ги е запукал.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 26 фев 2022 15:02

С тоя президент и премиер няма да спре Сорос американската пропаганда!
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 фев 2022 15:25

И в тая тема ли има путинофили и русороби :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”