Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (2021/2022)
an4o_321 написа:Няма да стане трети! Проблема е, че не играе нито с Тотнъм, нито с Челси...Но пък за четвърто място има по-добри шансове от вас.
Това са им отложените мачове на гънърите
Казах, че Пепо е под пара и атакува топ 3. Удри
След като Великобритания забрани на Роман Абрамович да влиза в страната, сега вече се появи призив и да му бъде отнета собствеността върху Челси. Всичко това е в отговор на военната операция на Русия в Украйна, наредена от Владимир Путин. За Абрамович пък се знае, че е сред близките на президента на Руската федерация.
По-рано днес британският депутат Крис Брайънт от Лейбъристката партия заяви, че не би трябвало Абрамович повече да може да притежава клуб в страната. Политикът припомни за появил се през 2019-а година документ на разузнаването, според който за руския милиардер има доказателства за незаконно финансиране и враждебни действия. Отделно се настоява за конфискация на всички останали негови активи в страната, в това число и огромното имение на стойност 152 млн. паунда.
Сега, ... при една евнтуална конфискация на активи, ...... баба Бети ли ще стане собственик на клуба или ще го дадат на ЧСИ?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:След като Великобритания забрани на Роман Абрамович да влиза в страната, сега вече се появи призив и да му бъде отнета собствеността върху Челси. Всичко това е в отговор на военната операция на Русия в Украйна, наредена от Владимир Путин. За Абрамович пък се знае, че е сред близките на президента на Руската федерация.
По-рано днес британският депутат Крис Брайънт от Лейбъристката партия заяви, че не би трябвало Абрамович повече да може да притежава клуб в страната. Политикът припомни за появил се през 2019-а година документ на разузнаването, според който за руския милиардер има доказателства за незаконно финансиране и враждебни действия. Отделно се настоява за конфискация на всички останали негови активи в страната, в това число и огромното имение на стойност 152 млн. паунда.
Сега, ... при една евнтуална конфискация на активи, ...... баба Бети ли ще стане собственик на клуба или ще го дадат на ЧСИ? ;) :mrgreen:
Шейх Мансур ще ни купи и ще клонира Гуардиола и играчите на Сити, за да се гърчим всички в ужас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нашите ботове скъсаха спонсорството с Аерофлот.
Red_Neck написа:След като Великобритания забрани на Роман Абрамович да влиза в страната, сега вече се появи призив и да му бъде отнета собствеността върху Челси. Всичко това е в отговор на военната операция на Русия в Украйна, наредена от Владимир Путин. За Абрамович пък се знае, че е сред близките на президента на Руската федерация.
Сега, ... при една евнтуална конфискация на активи, ...... баба Бети ли ще стане собственик на клуба или ще го дадат на ЧСИ?![]()
с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Съвсем близко бяхме да ни няма, точно преди да дойде, ако трябва да сме честни.
Ако има фенове на Челси, които са неблагодарни и против Абрамович, просто не знам какво да кажа.
Ако има фенове на Челси, които са неблагодарни и против Абрамович, просто не знам какво да кажа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
Точно това си мислих вчера, че атаките срещу Абрама тепърва ще започнат.
Да излиза, да осъди атаката на Русия и т'ва е, всички печелим.
Ако случайно се наложи Баце Роман да се разкара от Клуба, то със сигурност ще има опашка от желаещи да го закупят.
Разликата между сега и времето, преди Абрамович да се реши да инвестира, е мисля несъизмерима.
Из пустините останаха още 10-на топ милиардера с по 100-на млрд.
Да излиза, да осъди атаката на Русия и т'ва е, всички печелим.
Ако случайно се наложи Баце Роман да се разкара от Клуба, то със сигурност ще има опашка от желаещи да го закупят.
Разликата между сега и времето, преди Абрамович да се реши да инвестира, е мисля несъизмерима.
Из пустините останаха още 10-на топ милиардера с по 100-на млрд.
Е той баце Роман няма да продава за жълти стотинки, като цяло се съмнявам някой да извади достатъчно пари. Най-много да останете без някой спонсор 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.