Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 14:33

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Публиката ще го емне Хубчев защото журналисти като Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов ги надъхват срещу него.Снощи в Дарик по време на шоуто видя ли какви физиономии направиха тримата като чуха името на Хубчев и какви думи наприказваха.А човекът от Палмсбет който дава парите за задължението към Хубчев не каза лоша дума за него,а съобщи,че си е разсрочил задължението, това е добре за клуба.Само дето разни измислени журналисти и псевдофенове са решили,че трябва да линчуват Хубчев защото си иска това което му се полага по договор.

Абе стига сте писали глупости и "защитавали" този плазмодий.
Негови думи -Тези футболисти, които са в момента заслужават едно по-голямо уважение. 95% от хората, с които говорих проявиха разбиране и без да са длъжни, защото в момента и хляба и ножа са в тях, проявиха разбиране и си намалиха заплатите. За това смятам, че тези момчета са достойни за уважение.
Заслужава ли той уважение , когато в положение да са в него и хляба и ножа , той избра ножа само и само да си защити селската гложенска чест........и то не от журналисти , не от публика , не от легенди , не от собствени играчи , ОТ Сираков (който направи единственото правилно нещо - да го уволни , защото беше жива трагедия играта на отбора)
Никакво уважение за гложенската ощипана мома Хубчев!

Добре,ти какво очакваш от Хубчев,да каже не си искам парите.Когато си подаде оставката защо Сираков не я прие,а реши после да се прави на началник и да го уволнява.Наско с какво е повече от Хубчев,погледни им футболните кариери.Хубчев и като треньор не се представя лошо,Наско пари ли дава за Левски, само дето ви докара Диксън.Защо не се запитате как става така,че играчите на Левски напускат отбора без претенции за пари, някакви бели лястовици ли са тези футболисти или някой ги съветва много убедително :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2022 14:59

Не съм чел договора на Хубчев с Левски, но според мен е нормално, ако отбора показва слаби резултати да има клауза с която да бъде освободен без обезщетение, все пак е получавал заплата и то немалка за българските стандарти. Той донесе Най-голямата загуба на Левски в ЕКТ, така че тук въпроса опира и до морал, но явно на него такъв му липсва.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 фев 2022 15:11

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Публиката ще го емне Хубчев защото журналисти като Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов ги надъхват срещу него.Снощи в Дарик по време на шоуто видя ли какви физиономии направиха тримата като чуха името на Хубчев и какви думи наприказваха.А човекът от Палмсбет който дава парите за задължението към Хубчев не каза лоша дума за него,а съобщи,че си е разсрочил задължението, това е добре за клуба.Само дето разни измислени журналисти и псевдофенове са решили,че трябва да линчуват Хубчев защото си иска това което му се полага по договор.

Абе стига сте писали глупости и "защитавали" този плазмодий.
Негови думи -Тези футболисти, които са в момента заслужават едно по-голямо уважение. 95% от хората, с които говорих проявиха разбиране и без да са длъжни, защото в момента и хляба и ножа са в тях, проявиха разбиране и си намалиха заплатите. За това смятам, че тези момчета са достойни за уважение.
Заслужава ли той уважение , когато в положение да са в него и хляба и ножа , той избра ножа само и само да си защити селската гложенска чест........и то не от журналисти , не от публика , не от легенди , не от собствени играчи , ОТ Сираков (който направи единственото правилно нещо - да го уволни , защото беше жива трагедия играта на отбора)
Никакво уважение за гложенската ощипана мома Хубчев!

Добре,ти какво очакваш от Хубчев,да каже не си искам парите.Когато си подаде оставката защо Сираков не я прие,а реши после да се прави на началник и да го уволнява.Наско с какво е повече от Хубчев,погледни им футболните кариери.Хубчев и като треньор не се представя лошо,Наско пари ли дава за Левски, само дето ви докара Диксън.Защо не се запитате как става така,че играчите на Левски напускат отбора без претенции за пари, някакви бели лястовици ли са тези футболисти или някой ги съветва много убедително :) .

Че Хубчев е кривак го знаехме още от националния , но се оказа още по-голям. Не е имало оставка , която Сираков да приема , това първото. Второ Сираков се явява работодател на Хубчев. А относно качеството на работата на Хубси , не мисля че има човек , който да каже , че не е трябвало да бъде уволнен.
На две дузини ментета футболисти платихме заплатите , на някои дори им изкзахме благодарности , че са проявили разбиране. Но не и темерута от Гложене. Ще видим какво ще вади и какво ще казва , но каквото и да е денят в който стъпи отново на Георги Аспарухов , ще го запомни.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2022 15:37

Ако има нещо да вади гложенския, да го вади сега, кво чака, всички го видяха и знаят кви ги свърши.
Ебати нахалника!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 15:49

damyanov1963 написа:Не съм чел договора на Хубчев с Левски, но според мен е нормално, ако отбора показва слаби резултати да има клауза с която да бъде освободен без обезщетение, все пак е получавал заплата и то немалка за българските стандарти. Той донесе Най-голямата загуба на Левски в ЕКТ, така че тук въпроса опира и до морал, но явно на него такъв му липсва.

И ние искахме в договора на Бенжалюн да пише , че щом е играл 0 мача да няма право на претенции за пари,ама пихме една студена вода.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2022 16:02

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Не съм чел договора на Хубчев с Левски, но според мен е нормално, ако отбора показва слаби резултати да има клауза с която да бъде освободен без обезщетение, все пак е получавал заплата и то немалка за българските стандарти. Той донесе Най-голямата загуба на Левски в ЕКТ, така че тук въпроса опира и до морал, но явно на него такъв му липсва.

И ние искахме в договора на Бенжалюн да пише , че щом е играл 0 мача да няма право на претенции за пари,ама пихме една студена вода.

Ами то от такива си патиме. И това се отнася не само за футбола, нали ги гледам и в работата няколко такива елемента.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 16:20

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:

Ами то от такива си патиме. И това се отнася не само за футбола, нали ги гледам и в работата няколко такива елемента.

[offtopic]Аз вече работя за удоволствие,имам осигурени едни пари доживот,а докато се чувствам добре ще добавям нещо отгоре,но без да се изморявам.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 фев 2022 16:27

peliforewer написа:

Да, ама не вие го направихте футболист или е пил оранжево мляко. Той няма никаква емоционална връзка с вашия клуб. Освен това не сте във финансово затруднение, защото ви издържа богаташ, макар и нещастен. Като парадирате с пари, всеки ще си търси дължимото от вас. Но не така стоят нещата с Хубчев.
Последна промяна от realno на 23 фев 2022 16:29, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2022 16:27

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:

[offtopic]Аз вече работя за удоволствие,имам осигурени едни пари доживот,а докато се чувствам добре ще добавям нещо отгоре,но без да се изморявам.[/offtopic]

Имам еди приятел, на който баща му остави наследство над един милион Евро в пари и имоти, та той напусна работа и се хвана портиер за 400 лв. за да си "убивал времето" :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 16:53

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:

Имам еди приятел, на който баща му остави наследство над един милион Евро в пари и имоти, та той напусна работа и се хвана портиер за 400 лв. за да си "убивал времето" :)

С 1млн.евро щях да намеря по-добри начини да си убивам времето :) .
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”