BRF написа:tmanolov написа:TNT написа:И като стана дума за Хубчев,не знам от къде се появи тая омраза към него? Човека си е поискал заплатите накуп до момента на прекратяване на договора му. Явно не е получавал няколко заплати.Обаче Насо освен гъз му е показал и джуч,при което на всеки нормален човек би му писнало и тогава Хубчев е извадил и неговия който явно се оказа много по-голям и твърд.Тъй,че ако всичко бе нормално от страна на вашето ръководство,нямаше да ги има сега тези драми и нещата щяха да се разминат с далеч по-малки суми.
И въпреки всичко,човека не ви притиска и е разсрочил задълженията.Затова бъдете по-смирени и насочете омразата си не към него,а към неадекватното си ръководство.
И си прав, и не си. Разбира се, основна вина има нашият "собственик", но и гложенския селтак си е не само за бой, ами и за ебън. При това кърски ебън. Без Левски бате ти Петьо щеше да е едно голямо нищо във всеки един смисъл. И това следва да го знае отлично.
Та ситуацията става малко тип Барбуков или другите предатели спрямо националния - от една страна наистина имат основание, но от друга, защо да страда отборът, а не конкретен човек? Та петьо виа, ко беше мъж, можеше да каже - така и така, насо ми се направи на мъж, затова страдата заради него, ако дойде да ми се извини публично, ще опростя еди колко си пари, зашото съм левскар и дължа много на Левски. Ама той не го прави - мълчи си като казанлъшка футка или предъвква стари лафчета.
Затова на Герена грешника е Петьо, а не Насо, въпреки че вината основно е в НасоИ Петьо на герена ще почувства "любов", каквато никога не е изпитвал в живота си
5 години преди да дойде във вашето отборче е дебюта на Хубчев за националния отбор!Затова по-леко с това,че сте му дали път във футбола!За Айтрахт има почти толкова мачове колкото и при вас,а в Осъм има два пъти повече!Нищо не ви дължи,вие му дължите!
От твоите уста като фен на същия Осъм си звучи направо автентично