Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2022 00:05

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0uW44pyjx54[/youtube]

Колега, виждам че си стар Рокаджия като мене, та за това ще ти искам мнението - този китарист, който си постнал с Кухата китара, да пее и свири кавър на Бийтълс и се кълнеше в Qween и Фреди Меркъри искаше да замести Ангъс Янг в AC/DC, според тебе щеше ли да е правилно припознаването?

Сори че ви се меся, но след като ти сам си припознал динамо, спартак, ментака на Лафчис, имаш ли морално право да го съдиш?! Извади гредата от окото си и тогава ясно ще видиш треската .....

А тебе кой те натиска та звъниш, или другояче казано - Гузен негонен бяга.
Добре че сме с колегата Пелифоревър, да внасяме малко разнообразие в баналния до втръсване спор за кокошката и яйцето.

Леко лирично отклонение. Моля, продължете спора :P

Утре приятелю, сега лягам че ми се спи, все пак днес съм бил на работа ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 фев 2022 08:33

Dust написа:
шивача написа:Имам предвид на първо време в големите градове и отборите с публика.
Dust написа:Държавата достатъчно дава към момента. Стадиона във Варна се строи с държавни пари. Стадионите в Пловдив също. Помогна на Лудогорец. Какво още трябва да направи държавата?
шивача написа:е как какво? Не четеш ли? Да построи на всички

Кои са тези всички?

На първо време на ЦСКА, Левски, Ботев и Локо, Берое, един във Варна и един в Бургас.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 фев 2022 08:39

rsk написа:
шивача написа:
rsk написа:Шивач, ти си много лоша комбинация от липса на мозък, гарнирана с опиати.
Разбери Левски с Динамо и Спартак е същото, като ЦСКА-София с Литекс и Лекс. Един и същ клуб, различни имена.

Хайван, първо хронологията е динамо-спартак и тогава ментака на Лафчис. Ама на празно джезве квото и да налееш, то си бие на кухо :mrgreen:

Столипиново, вашата хронология ми е в подписа. Ама не е там въпросът. Като говориш за Динамо и Спартак, говори и за ФК Кърпачев и Ловеч.

Абесинец, вашту е тюрлю гювеч, майна. :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 08:48

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0uW44pyjx54[/youtube]

Колега, виждам че си стар Рокаджия като мене, та за това ще ти искам мнението - този китарист, който си постнал с Кухата китара, да пее и свири кавър на Бийтълс и се кълнеше в Qween и Фреди Меркъри искаше да замести Ангъс Янг в AC/DC, според тебе щеше ли да е правилно припознаването?

Добро утро колега,Великите не се обсъждат,те силно се обичат и мразят,така е с Пол Роджърс и ЦСКА.Снощи спора е бил на едно добро ниво, което е похвално.На един колега ще кажа, че много трудно мога да бъда пиян,не защото не пия,а защото знам как да пия.В живота си имам 2-3 случая да съм се напивал и то през младите години.Особено през седмицата не ме търсете на тази тема,петък и събота вечер мога да се поотпусна.Да се върнем към футбола, Ботев Пловдив мина леко заради простотията на някой комплексиран фен,явно защото е първо такова провинение,може би глобата трябваше да е малко по-голяма.Гледам програмата за Купата другата седмица,три мача от 17.30ч., особено през работните дни можеше да са поне от 18ч.,но както и да е,но прави впечатление, че един мач ще се играе в 14.30ч. в сряда,а четвъртък е почивен ден.Оставам с чувството, че от ПФЛ и БФС не се интересуват от феновете, вместо да правят всичко възможно продукта им да е гледаем те се чудят как да ни е по-трудно да стигнем до стадиона.Възмутен съм и от рекета който налагат от БФС за нецензурни според тях скандирания, след всеки кръг хрантутниците от БФС прибират по едни 1000лв от клубовете защото някой от трибуните викнал Мафия или се е усъмнил в половата ориентация на съдията.Нека бъда разбран правилно, тук не става дума за расистки обиди за които глобите са драстични ,а за едно нашенско правило което от БФС изопачиха.Да припомня как беше въведено това правило,на един мач Левски-Славия феновете на Левски които си имаха закачка с Венци Стефанов започнаха да скандират много грозни думи за сина му който от много години е в неизвестност.След края на мача Стефанов със сълзи на очи каза,че ще предложи по някакъв начин да се налагат глоби за такива КРАЙНИ обиди от феновете.БФС веднага усети ,че от това ще има келепир,а и по този начин се опитват да цензурират феновете да изразяват свободно мненията си по актуални събития, защото всичко минава под знаменателя обидни скандирания и лозунги.От една страна от БФС много загрижени за финансовото състояние на отборите,а от друга им вземат всяка седмица по едни 1000 лева които потъват незнайно къде.Хубав ден Ви желая.Да не забравя,дължа едно извинение, снощи не съм погледнал, че рекорда с 5914 билета е за приятелски двубои,в официалните Левски имат прекрасни резултати.
Последна промяна от peliforewer на 23 фев 2022 09:11, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 фев 2022 09:01

Припоците пък какво са се загрижили за началните часове на мачовете за Купата?
Все едно бабичка с два зъба възмутено да коментира цената на луканката - какво я интересува, след като няма как да я яде?
Така и припоците - все едно ще идат на стадиона. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 фев 2022 09:16

https://www.facebook.com/dsport.bg/vide ... 0247572119 Коментарно студио на Дарик радио след 20-ия кръг на efbet Лига

:lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 09:26

TristaNNN написа:Припоците пък какво са се загрижили за началните часове на мачовете за Купата?
Все едно бабичка с два зъба възмутено да коментира цената на луканката - какво я интересува, след като няма как да я яде?
Така и припоците - все едно ще идат на стадиона. :roll:

Остана ти Дихонов и ципа.... :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 фев 2022 09:58

1914.1902 написа:
pomiqrat написа:За Хебър - ЦСКА имаше 10 страници от разни борци за правда. Нещо не пишат по темата за домакинския мач на Септември на Герена

Съжалявам, че тогава коментирах по такъв начин, но наистина от няколко години се вижда едно масово бутане на ЦСКА-София в турнира за Купата на България, което не е никак честно спрямо останалите отбори.

Очакваме те в политическата тема
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 фев 2022 10:06

Илиан Илиев: Наказан съм заради егото на Кабаков и помощника му Маргаритов

Какво казахте на Кабаков след мача?
- Кабаков вдигна картони и на Петьо, и на мен в ситуации, в които нямахме никаква вина. В първия случай той свири меко казано спорен фаул, след който всички станаха от пейката. Кабаков обаче извика Петьо и му показа картон. Иначе аз в тази среща не съм имал противоречия с Кабаков, повече с Маргаритов. Ако имахме такива, щеше да ми вдигне картон по-рано, той това и чакаше. След мача го попитах, като се има за толкова голям съдия, защо не свири фаула в 92-рата минута в наша полза пред пеналта на Лудогорец. Защото по време на срещата, за подобно качване на гърба, отсъди два идентични фаула на Даниел Димов. Кабаков ми каза да не ръкомахам, аз му посочих мястото, на което беше извършен фаулът и той ми вдигна картон. Имам чувството, че нарочно дойде и свири края на мача пред нашата скамейка.

Дълго време съдии от Пловдив не бяха свирили на Черно море?
- Да, целият първи сезон, 19 мача не ни бяха свирили и станахме трети. Сега се надяваме тези, които правят нарядите, Георги Йорданов, другите покрай него, а и ако има намесени унгарци, да си спомнят това нещо. Ние не искаме пловдивски съдии да ръководят мачовете ни.

https://sportal.bg/news-2022022307514450371

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 фев 2022 10:22

realno написа:
BRF написа:Събрали сте се на един мач 10 хиляди глупака преко сили и вече много отворени!
За една година това ви е мача ,събрано с отбелязване на Апостола и гейдружките ви от докото!Палячовци!

Не така мислят платените припоци от сектор Г, които написаха декларация с цел да ви мотивират и последвате нашия пример. :mrgreen:

Като цяло им се чудя на всички ,които ви дават за пример заради един мач!Ще изчакаме следващите и то най-вече следващия!

Върни се в “Левски”