damyanov1963 написа:peliforewer написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0uW44pyjx54[/youtube]
Колега, виждам че си стар Рокаджия като мене, та за това ще ти искам мнението - този китарист, който си постнал с Кухата китара, да пее и свири кавър на Бийтълс и се кълнеше в Qween и Фреди Меркъри искаше да замести Ангъс Янг в AC/DC, според тебе щеше ли да е правилно припознаването?
Добро утро колега,Великите не се обсъждат,те силно се обичат и мразят,така е с Пол Роджърс и ЦСКА.Снощи спора е бил на едно добро ниво, което е похвално.На един колега ще кажа, че много трудно мога да бъда пиян,не защото не пия,а защото знам как да пия.В живота си имам 2-3 случая да съм се напивал и то през младите години.Особено през седмицата не ме търсете на тази тема,петък и събота вечер мога да се поотпусна.Да се върнем към футбола, Ботев Пловдив мина леко заради простотията на някой комплексиран фен,явно защото е първо такова провинение,може би глобата трябваше да е малко по-голяма.Гледам програмата за Купата другата седмица,три мача от 17.30ч., особено през работните дни можеше да са поне от 18ч.,но както и да е,но прави впечатление, че един мач ще се играе в 14.30ч. в сряда,а четвъртък е почивен ден.Оставам с чувството, че от ПФЛ и БФС не се интересуват от феновете, вместо да правят всичко възможно продукта им да е гледаем те се чудят как да ни е по-трудно да стигнем до стадиона.Възмутен съм и от рекета който налагат от БФС за нецензурни според тях скандирания, след всеки кръг хрантутниците от БФС прибират по едни 1000лв от клубовете защото някой от трибуните викнал Мафия или се е усъмнил в половата ориентация на съдията.Нека бъда разбран правилно, тук не става дума за расистки обиди за които глобите са драстични ,а за едно нашенско правило което от БФС изопачиха.Да припомня как беше въведено това правило,на един мач Левски-Славия феновете на Левски които си имаха закачка с Венци Стефанов започнаха да скандират много грозни думи за сина му който от много години е в неизвестност.След края на мача Стефанов със сълзи на очи каза,че ще предложи по някакъв начин да се налагат глоби за такива КРАЙНИ обиди от феновете.БФС веднага усети ,че от това ще има келепир,а и по този начин се опитват да цензурират феновете да изразяват свободно мненията си по актуални събития, защото всичко минава под знаменателя обидни скандирания и лозунги.От една страна от БФС много загрижени за финансовото състояние на отборите,а от друга им вземат всяка седмица по едни 1000 лева които потъват незнайно къде.Хубав ден Ви желая.Да не забравя,дължа едно извинение, снощи не съм погледнал, че рекорда с 5914 билета е за приятелски двубои,в официалните Левски имат прекрасни резултати.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...