Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
1944
Кво ще рече, "някой да ги е спрял" ? Как едно селско момче (България е с 80% селско население) да се изучи, при положение, че училището е на 240 километра ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: 1944
Drunken_Master написа:Кво ще рече, "някой да ги е спрял" ? Как едно селско момче (България е с 80% селско население) да се изучи, при положение, че училището е на 240 километра ?
Да, на 560 км всъщност.
Като нямаш желание, оправданията тръгват. Не е като някой да му забрани да отиде където иска. Не е закрепостен към някое село.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
1934
Mхм, то в селата масово едва са свързвали двата края, ама ще пращат децата на училище ? С метрото ли ? Или с влака-стрела ?
Не случайно, по време на референдума през 1946-та, българският народ изрита Кобургската мръсна сган от българските земи и каза "да" на обявяването на република !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
emerson1leao
Re: Тема за политика - България
Какво му обяснявате на детето ? Игнор и бан, както във форума на Ювентус, където пак дълго му търпяха глупостите, и да си приказва сам като лудите.
Най-точния извод, който обобщава всичко е - С чужди пари всеки може. А те комунягите даже и с чуждите пари направиха заводи работещи на огромна загуба по признанията в техни доклади за вътрешна употреба - това нямаше как да го публикуват в машината за пропаганда "Работническо дело", където можеше да се пише как всичко тече по мед и масло.
Най-точния извод, който обобщава всичко е - С чужди пари всеки може. А те комунягите даже и с чуждите пари направиха заводи работещи на огромна загуба по признанията в техни доклади за вътрешна употреба - това нямаше как да го публикуват в машината за пропаганда "Работническо дело", където можеше да се пише как всичко тече по мед и масло.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Изобщо не разбирам защо му се връзваш на лигльото, дето като малък бил в Испания май беше и поръчвал пастчки и тортички по телефона само да разкарва жената дето му ги е носила.
Бъркам ли, Смит?
Много паметливо копеле си падам.
Бъркам ли, Смит?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
emerson1leao написа:Какво му обяснявате на детето ? Игнор и бан, както във форума на Ювентус, където пак дълго му търпяха глупостите, и да си приказва сам като лудите.![]()
Мойто момче, никой не ме е банвал от форума на Ювентус. Явно не само по история пишеш глупости. Влизам във въпросният форум още от 2006-та година, където 90% от пишещите там не са й стъпвали. Тебе няма какво да те коментирам, напушва ме на смях абсолютно всеки твой пост. Просто си вманиачен да плещиш тъпизми. Фен на Тиквата !?
Колкото до самият форум, аз спрях да влизам там, понеже се напълни с тъпунгери. Особено след като забраниха да се пишат хубави неща за Кристияно Роналдо и антиваксърски в темата за Корона-та се почувствах все едно съм по бай Тошово време...
Така, че спри да ме коментираш, че единственото, което правиш е да се излагаш. Никой тук не те взима на сериозно, само Помияра, ама това е по обясними причини.
Re: 1934
Drunken_Master написа:Mхм, то в селата масово едва са свързвали двата края, ама ще пращат децата на училище ? С метрото ли ? Или с влака-стрела ?![]()
Не случайно, по време на референдума през 1946-та, българският народ изрита Кобургската мръсна сган от българските земи и каза "да" на обявяването на република !
Референдум няма, а незаконен фарс под чужда окупация.
Както казах, оправдания много.
fcb_bg написа:Изобщо не разбирам защо му се връзваш на лигльото, дето като малък бил в Испания май беше и поръчвал пастчки и тортички по телефона само да разкарва жената дето му ги е носила.
Бъркам ли, Смит?
Бъркаш определено, дядо ми е бил временно в Испания след като Ватниците и престъпниците взимат властта тук. След това си се мести във ФРГ. Аз в Испания съм бил само на почивка, за курви и мачове.
И не, не съм си поръчвал торти за да разкарам някой, а за да ям торта
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
emerson1leao
детето е с потоянен бан във форума на Юве, явно го е хванала амнезията. 
HBD
коментар 08 Feb 2021, 17:31
Коментар #1407
Juventus star
Група: Admin
Коментари: 3 160
Регистриран: 17-January 10
Град: София
Потребител No.: 3 242
Дрънкена викам да го банираме, понеже е нетърпим. Ако някой има против да каже сега или да замълчи завинаги.
HBD
коментар 08 Feb 2021, 17:31
Коментар #1407
Juventus star
Група: Admin
Коментари: 3 160
Регистриран: 17-January 10
Град: София
Потребител No.: 3 242
Дрънкена викам да го банираме, понеже е нетърпим. Ако някой има против да каже сега или да замълчи завинаги.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Какво му е? За повечето неща съм съгласен с него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Drunken_Master
- Контакти:
1946
Thsmith написа:Референдум няма, а незаконен фарс под чужда окупация.
Напротив, има. Референдума беше допитване до българският народ, който каза на Кобургите "вън от България, свине!". Да, съгласен съм, че е под чужда окупация, мога и подробности да опиша, но това е без значение. Единственото, което е от значение са архивите от онези години. Ако се прочетат писма, архиви, документи има желание за лява промяна. Не за комунизъм, понеже при толкова неграмотно население няма начин изобщо да са знаели какво е то "комунизъм", "социализъм" и т.н. , но към ляв режим, лява партия и т.н. Всеки безпристрастен историк го е казал.
Thsmith написа:Както казах, оправдания много.
Именно, де ! Това е присъщо за теб, "оправдания много". Нямало нужда от течаща вода, децата спокойно можели да се изучат и при разстояние 500 километра до първото училище и т.н. Между другото, така и не разбрах тая въпросна шайка от рода "Кобург", какво толкова са направили значимо за нашата държава.