Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Явно трябва привържениците на Левски да си купят билети за мача на Цска че срам.... 

шивача написа:Кой е построил стадиона? Държавата! На кой е собственост стадиона?Държавата! Стадиона към този момент покрива ли критериите за модерно съоръжение? Не! Значи държавата има проблем и трябва да го реши. Вариантите са три-1сама строи нов стадион. Вариант 2 дава, продава, подарява на някой друг да го строи и 3 заебава го както си е досега, докато не падне. Кое трява да се случи според теб?
А тирейците от каква позиция търсят отчет на държавата в случая? Че играят на държавния стадион без да плащат наем ли? Будните наематели-тарикати!

Сто пъти ви се каза, че като не ви изнася "на Софията"

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

rsk написа:Ozzimozzi написа:rsk написа:Абе, тоя новият колумбиец вярно ли е, че изпитва панически страх да играе футбол?
Този ще излезе нещо като Монката Славчев!
Който ви вкара гол преди седмица, за него ли иде реч?
Същият, който в Подуене не успя да покаже качества, но пък си почина добре.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
LoveAndPeace написа:Kotooshu написа:Не се издържа вече, враговете са навсякъде, всички срещу Латекса![]()
Що сами са си сложили горна граница 10 000 ?
Добър въпрос

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

LoveAndPeace написа:Що сами са си сложили горна граница 10 000 ?
... Опитват се с Левски да крачат,
те крачат, а Левски лети.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:шивача написа:Кой е построил стадиона? Държавата! На кой е собственост стадиона?Държавата! Стадиона към този момент покрива ли критериите за модерно съоръжение? Не! Значи държавата има проблем и трябва да го реши. Вариантите са три-1сама строи нов стадион. Вариант 2 дава, продава, подарява на някой друг да го строи и 3 заебава го както си е досега, докато не падне. Кое трява да се случи според теб?
А тирейците от каква позиция търсят отчет на държавата в случая? Че играят на държавния стадион без да плащат наем ли? Будните наематели-тарикати!
Сто пъти ви се каза, че като не ви изнася "на Софията"обратно в Ловеч. Там ГГ коли и беси - кеф ти ремонт на Къщичката, кеф ти мол, кеф ти паркинг, кеф ти и оркестър. И то на промоционални цени, а с малко повече возене на когото трябва до Бялка или с други мотивационни похвати, даже и държавата ще има да му дава впоследствие.
Ловеч-спорт 96 харесва това +96
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
TristaNNN написа:LoveAndPeace написа:Що сами са си сложили горна граница 10 000 ?
... Опитват се с Левски да крачат,
те крачат, а Левски лети.
Нещо сте се пообъркали,Вас Ви наложиха да купите 5914 виртуални билети за мача с Пирин за да направите някакъв рекорд ,купихте 3400.,сега гледам ,че вече имате задача да купувате билети даже и когато гостувате

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
miro_rz написа:ДобАр вечер!
Време е да полеем саксиите!
Няма ли Алф тъз вечер ?

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:miro_rz написа:ДобАр вечер!
Време е да полеем саксиите!
Няма ли Алф тъз вечер ?
НЕма, женатЪ не дава!
„Ще обжалваме пред върховния съд в Швейцария, но както е с Бенжелюн, то вероятната позиция на съда ще е отрицателна. Това означава, че ще трябва да направим пълно плащане, за да вдигнем възбраната. След това при решение в наша полза ще трябва да търсим събиране на съответната платена сума от играча“, заяви адвокатът на ЦСКА – Станислав Трендафилов.
„Въпрос на време е, трябва да се изчака. Вървим към процедура, всичко ще бъде уредено“, завърши юристът на „червените“.
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ura-671427
Зная, че ще загубим, но ще похарчим едни пари за дело, ще си взема комисионното.
ГГ къде го изрови този адвокат само той си знае.
Естествено, че след като има плащане всичко ще е уредено.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.