Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 22 фев 2022 19:23

miro_rz написа:
Ozzimozzi написа:Не виждам защо Десподов се оплаква и обяснява като ученичка пред някаква чужда медия. Излезе в чужбина за пари, не му се получи. Сега цъка в смешната ни лига и предполагам получава прилична заплата при рязаните, та не виждам какво го бъркат феновете на ЦСКА. На мен лично в момента ми е безразличен, но всеки фен си решава.

И аз не виждам причина да му викате "Киро курво" и да ги освирквате ама го правите. Помашка му работа!

Просто феновете на ЦСКА не ги кефи и не виждам драма за да ревеш пред някаква медия. Нали рязаните му ръкопляскате? Той пък от своя страна ще стане шампион. Дето се вика брак по сметка!

Но винаги, когато си успешен, ще има хора, които ти завиждат

Е не мисля, че феновете на ЦСКА му завиждат! Малко се е поизхвърлил тук! :mrgreen:
Последна промяна от Ozzimozzi на 22 фев 2022 19:31, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 фев 2022 19:26

;)
Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 фев 2022 19:32

Защо винаги АЗ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2022 19:33

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:delqnski47, какво ти става бре човек, всяко мнение ти е по неадекватно от предишното :?

Да вадя ли ваши мнения за Дедо когато дойде при нас . :geek:

Що за сравнение? :shock: Дедо сам си би камшика от Левски, и то часове преди официален мач, с Берое май беше. После хъка-мъка, ама то вече здравето да си пази, ама то в Левски имало лоши хора, ама то медиите не знам си какво.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 фев 2022 19:34

delqnski47 написа:
Dust написа:като се тегли чертата нещата да са на ПЛЮС. Това е прекрасно, но така страда клуба.

Мхм.

Под страда визирам чисто спортно технически. Финансовата част като годишен отчет е винаги на минус. На плюс визирам всяка конкретна сделка. Този го взема за Х комисионни, платили сме му Y заплати, бонуси и режиини, трябва да му вземем минимум Z сума.
Уж си близък до ГГ и клуба му, а до сега нищо интересно, което никъде няма да го прочетеш не са ти споделили.
Аз ти казах в Литекс основно от кой имах информация. На Сашо баща му е бивше ченге (ако има бивши ченгета). От него други информации съм получавал. Той ми каза два месеца преди Стоичков да стане треньор за същото. Тогава може и да съм го писал из форума и да е звучало нелепо.
Така че МХМ, хъ хъ и подобни за реални факти, когато Литекс си беше в Ловеч мисля, че получавах много информация.

За това споделих, че от както дойдоха НА Софията не мога да твърдя, че продължават да работят по същия начин, но за сега по нищо неизглежда, че работят по различен, почеркът е един и същ
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 фев 2022 19:37

Абе, тоя новият колумбиец вярно ли е, че изпитва панически страх да играе футбол? :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 фев 2022 19:38

Това как се тълкува? :?

ЦСКА също бе глобен с 2000 лева от ДК след мача със Славия заради възпламенени бомбички и нецензурни скандирания. "Червените" отнесоха 500 лева санкция, след като за пореден са подали неправилна информация за местонахождение към Антидопинговия център.

Да не са дали "местонахождение" Ловеч? :lol:
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 фев 2022 19:39

rsk написа:Абе, тоя новият колумбиец вярно ли е, че изпитва панически страх да играе футбол? :lol:

Този ще излезе нещо като Монката Славчев!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2022 19:43

Ozzimozzi написа:Не виждам защо Десподов се оплаква и обяснява като ученичка пред някаква чужда медия. Излезе в чужбина за пари, не му се получи. Сега цъка в смешната ни лига и предполагам получава прилична заплата при рязаните, та не виждам какво го бъркат феновете на ЦСКА. На мен лично в момента ми е безразличен, но всеки фен си решава.

:lol:
Какви сте лицемери само, но това не е изненада, де, а по-скоро тежък припоподобен симптом. Я се върни в темата за Гагарин и вижте какви сте ги писали преди и по време на трансфера му в Италия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2022 19:44

Dust написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:като се тегли чертата нещата да са на ПЛЮС. Това е прекрасно, но така страда клуба.

Мхм.

Под страда визирам чисто спортно технически. Финансовата част като годишен отчет е винаги на минус. На плюс визирам всяка конкретна сделка. Този го взема за Х комисионни, платили сме му Y заплати, бонуси и режиини, трябва да му вземем минимум Z сума.
Уж си близък до ГГ и клуба му, а до сега нищо интересно, което никъде няма да го прочетеш не са ти споделили.
Аз ти казах в Литекс основно от кой имах информация. На Сашо баща му е бивше ченге (ако има бивши ченгета). От него други информации съм получавал. Той ми каза два месеца преди Стоичков да стане треньор за същото. Тогава може и да съм го писал из форума и да е звучало нелепо.
Така че МХМ, хъ хъ и подобни за реални факти, когато Литекс си беше в Ловеч мисля, че получавах много информация.

За това споделих, че от както дойдоха НА Софията не мога да твърдя, че продължават да работят по същия начин, но за сега по нищо неизглежда, че работят по различен, почеркът е един и същ

Познавам се с Ивайло Манджуков и точните му думи бяха ''ГГ можеше да постъпи по друг по дълъг и бавен начин вместо да прави врътката с дружеството от Ловеч, но той беше единственият и най - сериозен кандидат да дойде и да помогне на ''Армията'' докато всички останали псевдо легенди и фенове се скриха в трудния момент '' Край на цитата . А относно ГГ не се познавам ''лично'' , но се познавам с щерката на Тони Динчев и тя ми каза това (беше преди 2-3 години) , което каза ГГ на последното му интервю с ''макаците'', рекетите на ББ и т.н.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”