Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 22 фев 2022 18:27

шивача написа:Но специално за стадиона държавата е длъжна да намери начин да бъде реновиран или изцяло нов. Какъв е смисъла от тези стадиони, ако не могат да бъдат ползвани? Затова трябва да се намери решение, независимо кой на кой отбор е фен.

Държавата, какво повече към този момента е длъжна да направи?
Изображение

Връзка към пълен размер: https://cska.bg/images/additional/new/vizastadion.jpg
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 фев 2022 18:34

И още нещо, това вярно ли е и ако да, каква е вината на Десподов?
„ЦСКА не ме потърси, когато останах без отбор. Цяла България знаеше, че имам проблеми, преговарях с други клубове. ЦСКА можеше да си ме вземе обратно под наем, както направи Лудогорец. Но те не ме потърсиха и в крайна сметка аз излязох виновен, че съм бил предател. А защо? Някой от ЦСКА потърси ли ме, за да откажа и чак тогава да отида в Лудогорец? Не! Факт, нали? Феновете трябва да гледат и от човешка гледна точка. Трябва да уважаваме труда на спортистите и техния избор къде да продължат да се развиват. Но винаги, когато си успешен, ще има хора, които ти завиждат“, заяви крилото.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 фев 2022 18:36

W84me написа:
rsk написа:Тука защо така се случва? :roll: Това е за пореден път. Някакво обяснение имаме ли?
По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение, на основание чл.45а от ДП /2021/2022/, ДК наказва ПФК „Тире София“ гр. София с имуществена санкция в размер на 500 лева.

Сигурно е сироп за кашлица и няма за какво да се притесняваме.

Какво друго обяснение би имало това поредно неявяване на допинг контрол?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 фев 2022 18:37

шивача написа: :lol: :lol: :lol:
Моето гърне, дето ххвърлям боб е още по-зле положението. Ще трябва да играем извън Европа. Перукан ни е бесен и вероятно ще домакинстваме на остров Корфу. На ако Ганчев му плати подмяна на мокета и бидон уиски, фалшивия косъм ще ни удари едно рамо ;)

Който се смее последен....
Съвсем скоро ще разберем УЕФА ще направили поредният компромис и да издаде лиценз на националния стадион. В случая дори БФС няма пряко отношение, което е пък другият тотален абсурд. БФС си плаща за да играе националния отбор на националния стадион.
rsk написа:Какво друго обяснение би имало това поредно неявяване на допинг контрол?

Не е това. Във всеки един момента допинг ченгетата трябва да имат официална информация, къде се намира отбора на лагер, подготовка и подобни, и по този начин могат да им правят внезапни проверки. В случая дават грешна информация, то ест пращат ги за зелен хайвер, макар че знаят къде са. Чисто административни неща са, но вероятно имат причина за да се прави.
Последна промяна от Dust на 22 фев 2022 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 фев 2022 18:38

ДобАр вечер!
Време е да полеем саксиите! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2022 18:45

Dust написа:И още нещо, това вярно ли е и ако да, каква е вината на Десподов?
„ЦСКА не ме потърси, когато останах без отбор. Цяла България знаеше, че имам проблеми, преговарях с други клубове. ЦСКА можеше да си ме вземе обратно под наем, както направи Лудогорец. Но те не ме потърсиха и в крайна сметка аз излязох виновен, че съм бил предател. А защо? Някой от ЦСКА потърси ли ме, за да откажа и чак тогава да отида в Лудогорец? Не! Факт, нали? Феновете трябва да гледат и от човешка гледна точка. Трябва да уважаваме труда на спортистите и техния избор къде да продължат да се развиват. Но винаги, когато си успешен, ще има хора, които ти завиждат“, заяви крилото.

Че не е звъннал първо на Стойкас или някой от нашите . ''ЦСКА не ме потърси'' е все едно ти да кажеш ''Анджелина Джоли не ме потърси. Цяла България знае'' . Какво знае бе, можеше да удариш един телефон и да кажеш ''Лудогорец ме потърсиха . Ще преговаряме ли, защото нямам отбор'' . При отказ си бие шута и така решението му ще остане неутрално (нито лоялно към нас, нито предателско) . А сега е само второто . Ганчев му уреди с връзки трансфер в Италия . И като почнат ''Ама аз съм професионалист'' . Кат сте ''професионалисти'' що след мачовете идвате да обирате радостта на феновете ? Да, и ти даваш радост, но и те на тебе ти дават . Идваш, тупаш се в гърдите ''аз съм горд армеец'' и после правиш курвенски изпълнения . Гладен няма да остане, ама ще си остане ***** и ще си го носи . Това е .
Последна промяна от delqnski47 на 22 фев 2022 18:47, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2022 18:46

miro_rz написа:ДобАр вечер!
Време е да полеем саксиите! 8-)

Добър вечер!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 фев 2022 18:49

Айде сега бла-бла.
Не вземам думите на Десподов за чиста монета, но в по-големия процент клубовете търсят играчи, а не обратно. Ще е хубаво ако случайно има отговор и в обратна посока.
Този Браян ли е, Бруно ли е, Морено дето сте го взели и картотекирали, той ли ви е потърсил, защото в обратния случай ще излезе, че сте баси шараните. Да търсите контузени играчи, които трябва да лекувате и я влезе този сезон един мач, я не.
Във футболните среди много добре знаят, кои е свободен, кой, кога му изтича договора и т.н., и т.н.
Просто непознавате ССелекционера. Няма ли за него изгода, не го вълнува кой е насреща, та ако ще да е меси в най-добрите му години.
Последна промяна от Dust на 22 фев 2022 18:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 фев 2022 18:50

delqnski47, какво ти става бре човек, всяко мнение ти е по неадекватно от предишното :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 фев 2022 18:51

Dust написа:И още нещо, това вярно ли е и ако да, каква е вината на Десподов?

Феновете на тирето се опитват с дюдюкания и грозни псувни да си измиват кирливите гъ.ове, но не се получава.
Човека е очаквал покана, знаят го всички. Само феновете от Ловеч са глухи и кьорави, пред немърливите и неспособни ръководители!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”