Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2022 15:23

TNT написа:И като стана дума за Хубчев,не знам от къде се появи тая омраза към него? Човека си е поискал заплатите накуп до момента на прекратяване на договора му.... .

Човекът и другите човеци от щаба му са поискали всички заплати до края на договорите им, изтичащи на 05.2022 и съдът е отсъдил в тяхна полза, нормално. Разликата между заплатите накуп до момента на прекратяване на договора и заплатите до края на договора се състои в десетки хиляди левове.
Впрочем, ако някой в Стара Гъзора се чуди защо Хубчев се води никой при вас, на хартия имам предвид, да погледне горните месец и година.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 фев 2022 15:25

Няма омраза към гложенския ментак.
Има само констатиране на факти - слаб треньор, никакви успехи, слаби резултати и тн
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2022 15:28

peliforewer написа:Преди малко четох интервю на Гонзо и се оказва, че националният отбор вече няма право да играе официални срещи в София защото стадионите не отговарят на изискванията на УЕФА и ФИФА, единствено в Разград ще могат да се провеждат срещи.Докато се пробва по всякакъв начин да се пречи на ЦСКА да направи нов стадион софиянци вече няма да гледат националния отбор по футбол.

Споменахте стадионите – истина ли е, че мъжкият национален отбор ще домакинства в Разград? И, ако да, защо?

- Сериозно обмисляме тази възможност. По темата се спекулира много, а фактите са съвсем прости. България няма достатъчно качествени стадиони, които да отговарят на изискваното от УЕФА ниво – такъв е стадионът в Разград, а за „Васил Левски“ са правени редица компромиси, само и само националният отбор да домакинства на него.

Дали някога припоците ще се научат да четат, а не да интерпретират написаното по някакъв си свой, припошки начин? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 фев 2022 15:31

TristaNNN написа:
TNT написа:И като стана дума за Хубчев,не знам от къде се появи тая омраза към него? Човека си е поискал заплатите накуп до момента на прекратяване на договора му.... .

Човекът и другите човеци от щаба му са поискали всички заплати до края на договорите им, изтичащи на 05.2022 и съдът е отсъдил в тяхна полза, нормално. Разликата между заплатите накуп до момента на прекратяване на договора и заплатите до края на договора се състои в десетки хиляди левове.
Впрочем, ако някой в Стара Гъзора се чуди защо Хубчев се води никой при вас, на хартия имам предвид, да погледне горните месец и година.

Не се занимавай с глупости..!
Отваряй Grabo и търси прилична дестинация и ако ретроградния Меркурий е благосклонен към теб , то на есен може да имаш повече късмет и да гледаш ... ЦСКА!
:mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 фев 2022 15:31

peliforewer написа:Преди малко четох интервю на Гонзо и се оказва, че националният отбор вече няма право да играе официални срещи в София защото стадионите не отговарят на изискванията на УЕФА и ФИФА, единствено в Разград ще могат да се провеждат срещи.Докато се пробва по всякакъв начин да се пречи на ЦСКА да направи нов стадион софиянци вече няма да гледат националния отбор по футбол.

И какво става сега , още играчи на ЦСКА-София ще играят в Разград ..........oh wait не ви останаха български играчи :lol:

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 22 фев 2022 15:38

TristaNNN написа:

Колега,пак не си разбрал правилно.Поискани са всички заплати до края на договора им,едва когато им е ОТКАЗАНО ДА ИМ ИЗПЛАТЯТ НАКУП ЗАПЛАТИТЕ ДО МОМЕНТА НА ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ДОГОВОРА!!! Т.е. имали са да получават няколко месечни заплати до момента на прекратяването на договора.И след като са им отказали,тогава Хубчев и екипа му са прибегнали до тези искове на парите до края на договора.Как по популярно да ти го обясня? В случая Раев и компания не са ли били по-нахални и безочливи и в същото време и тъпанари!
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 фев 2022 15:46

Отказали им били :lol: ще ме умориш от смях.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 фев 2022 15:47

TristaNNN написа:

Споменахте стадионите – истина ли е, че мъжкият национален отбор ще домакинства в Разград? И, ако да, защо?

- Сериозно обмисляме тази възможност. По темата се спекулира много, а фактите са съвсем прости. България няма достатъчно качествени стадиони, които да отговарят на изискваното от УЕФА ниво – такъв е стадионът в Разград, а за „Васил Левски“ са правени редица компромиси, само и само националният отбор да домакинства на него.

Дали някога припоците ще се научат да четат, а не да интерпретират написаното по някакъв си свой, припошки начин? :roll:

Той обясни, че националният отбор ще домакинства в Разград, тъй това е единственият стадион, който отговаря на всички изисквания на УЕФА.....Тези компромиси обаче няма как да продължават вечно, тъй като УЕФА има много висок стандарт, а ние сме длъжни да отговорим на него. И на мен са ми задавали въпроса защо България не играе в Пловдив. Това няма как да стане, поне не и в настоящия момент, тъй като няма достатъчно добро съоръжение. Условията за всички – за играчи, за технически лица, за зрителите, са най-важният фактор за провеждането на даден мач, а такива у нас се намират единствено в Разград
. Без коментар от моя страна :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2022 15:58

Да, ясно. Припоците не обичат да четат всичко и докрай, затова и мисирките успяват с тънка манипулация на интервюто да си създадат бомбата.
[offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 фев 2022 16:16

TristaNNN написа:Да, ясно. Припоците не обичат да четат всичко и докрай, затова и мисирките успяват с тънка манипулация на интервюто да си създадат бомбата.

Сега остава да кажеш нещо за Дихонов и ципа на Ганчев за да ти се осмисли деня.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”