Серия А: сезон 2021/2022
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Серия А: сезон 2021/2022
И какво излезе сега, Милан спечиха точка. Птиченцето е кацнало на рамото на Наполи и Милан. По-добър шанс от този сезон няма да имат!
insaneboy1 написа:bubka написа:insaneboy1 написа:Аз мисля...
Споко, Гуардиола след една година ще запише пак 1 загуба за да осмисли жалкото ти съществуване. Само че и с тая загуба и без нея титлата ще му е в ръцете, а ти може да си пускаш мача с Тотнъм на запис да те топли защото предстоят едни 20+ мача докато получиш отново (сиромашка) радост в живота.

Лудо момче, пак проектираш собствените си филми, комплексии и мизерии, които се въртят в главата ти върху другите

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
От първите десет в класирането, само Фиорентина успя да победи.
Да също срещу отбор от топ 10.
Вчера пък в късния мач Лацио не успя да победи стабилния тим на Удинезе като гост.
Вчера пък в късния мач Лацио не успя да победи стабилния тим на Удинезе като гост.
-
Това ще е най-смешно профуканата титла от страна на Интер в цялата им история. Не знам какви ги върши Индзаги, но като гледах "конкуренцията" есента, слабия Ювентус и останалите, сега трябваше да водят комфортно с точките и в края да спечелят безапелационно Скудетото с 15 точки разлика. С Конте съм убеден че нямаше да имат проблем и напускането му ще се окаже голяма грешка. Симоне Индзаги си е за ниво Лацио да печели там по някоя Копа Италия и дотам. Необясним е за мен сривът при Интер в последно време, при положение че титлата им беше нарисувана отвсякъде. Нямам обяснение какво се случи с тях. 

Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
- rebelheartous
- Контакти:
miro_rz написа:Наполи и Милан правят всичко възможно да не са шампиони!
Най-вече Наполи.
miro_rz написа:Един път този сезон ще седна да гледам Милан, и те няма да бият!
Опасявам се, че не си ти причината.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Който и да стане шампион този сезон ще е един от най-слабите шампиони на Италия в историята
Просто нивото в момента е потресаващо зле