Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2022 21:23

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
miro_rz написа:Лека вечер, беше забавно!
Ще гледам Алф, еба и лягам! :mrgreen:

Абсолютна скука ...
Само един пичага показа едни мацки в офтопик по назад и тва беше интересното :arrow:

Мхм, очаквам известно раздвижване и настроение след като господин Дихонов изтипоса "истината" за "Ембарго Vol.2".
Тая тишина от страна на селското ръководство дотук предвещава голям купон в темата след известно време, но да видим, де. :)

И какъв купон ще е. " Гриша Ганчев плати . Забраната се вдигна . Стойчо пак би "Ле@ски" ". "Страшен" купон ще е "след известно време " , направооо....
10 години сте "аху иху и накрая тихо" . Не ти ли омръзна :?: :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 фев 2022 21:31

Не знам, кой, как е и защо е, ама никога няма да разбера шизофрениците, дето припознаха Литекс за свой отбор.

Ние си даваме от сърце парите, за да помагаме на любимия ни клуб, а едни други без да им мигне окото си погребаха техния... и това беше преди доста по-малко от 10 години.
Последна промяна от rane на 21 фев 2022 21:50, променено общо 1 път.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 фев 2022 21:32

delqnski47 написа:Айде стига сте се целували :roll:

Стига си ревнувал бре!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 фев 2022 21:33

Има много фактори, които засега загатват невиждан гранде купон, но аз предлагам да изчакаме. Така и насладата ще е по-голяма. Да видим кой ще се смее от сърце след 2 седмици, ако междувременно сте още в София, де, и ако дотогава Стойкас не извади отбора по време на някой мач. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2022 21:36

miro_rz написа:
delqnski47 написа:Айде стига сте се целували :roll:

Стига си ревнувал бре!! :mrgreen:

Още ли си тука ти бре... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 фев 2022 21:41

След 2 седмици какво ще стане? Динамовци ще са платили на Хубчева, на Насиру, или на НАП, или просто Перуката ще им даде отново лиценз неправомерно? А може би ще имат козирка? Във всички случаи аз лично си правя секуро! :mrgreen:
Последна промяна от Ozzimozzi на 21 фев 2022 21:42, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 фев 2022 21:41

https://youtu.be/76c8M8LSf0I

Чакам ги на феста това лято! 8-)
Изображение

Uoa

Мнениеот Uoa » 21 фев 2022 22:13

Най-големият цирк ще е Гришата като ги върне в Ловеч и трябва да разприпознават :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 фев 2022 22:16

Царете на манипулацията, боговете на медийната пропаганда :!:
Драма с титуляр в ЦСКА-София (София) , не можел да диша:
Нидерландското крило на гостите Яник-Сони Вилдсхут е играл с висока температура.....Опитният футболист, който търси първия си гол по родните терени, не успя да издържи дълго време на терена и в крайна сметка бе сменен, защото е имал проблеми и с дишането.

Защитникът на ЦСКА-София (София) Томас Лам е с фрактура на пета метакарпална кост след гостуването на Славия, спечелено с 3:2 вчера. Финландският национал пострада по време на мача с "белите", като към момента ще бъде обездвижен с шина, информират от клуба

Друг футболист, който е с оплаквания след неделната визита в "Овча купел", е Жорди Кайседо. Еквадорският нападател на ЦСКА-София (София) е с лека аркада и хематом на веждата след удара, който получи в лицето си във вчерашния мач.
Въпреки сериозния оток и болката, която усеща, Кайседо ще тренира наравно със съотборниците си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 фев 2022 22:19

TristaNNN написа:Царете на манипулацията, боговете на медийната пропаганда :!:
Драма с титуляр в ЦСКА-София (София) , не можел да диша:
Нидерландското крило на гостите Яник-Сони Вилдсхут е играл с висока температура.....Опитният футболист, който търси първия си гол по родните терени, не успя да издържи дълго време на терена и в крайна сметка бе сменен, защото е имал проблеми и с дишането.

Защитникът на ЦСКА-София (София) Томас Лам е с фрактура на пета метакарпална кост след гостуването на Славия, спечелено с 3:2 вчера. Финландският национал пострада по време на мача с "белите", като към момента ще бъде обездвижен с шина, информират от клуба

Друг футболист, който е с оплаквания след неделната визита в "Овча купел", е Жорди Кайседо. Еквадорският нападател на ЦСКА-София (София) е с лека аркада и хематом на веждата след удара, който получи в лицето си във вчерашния мач.
Въпреки сериозния оток и болката, която усеща, Кайседо ще тренира наравно със съотборниците си.

Караха ме да търся коя е тая пета еди коя си кост :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”