Rangnick, Cristiano Ronaldo and Harry Maguire have had conversations about the latter relinquishing the armband for the rest of the season, to take the pressure off him. [@DiscoMirror]
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Дано я вземе тая лента от Кравайър
И тъй като от треньора зависи всичко в този отбор и той взима всички решения, Магуайър си остава капитан! И те така!
Чудно ми е, каква му е историята на него!? Защо го лансират толкова много да бъде капитан, лидер, да е твърд титуляр. Рашко, Погбиту, Роналдо и пр. си ги знаем защо са твърди титуляри и им предлагат нови договори с ебати заплатите, ама Магуайър... нито ни е от школата, нито е млад, но за сметка на това пък се бие по гръцките острови. Странно!
Чудно ми е, каква му е историята на него!? Защо го лансират толкова много да бъде капитан, лидер, да е твърд титуляр. Рашко, Погбиту, Роналдо и пр. си ги знаем защо са твърди титуляри и им предлагат нови договори с ебати заплатите, ама Магуайър... нито ни е от школата, нито е млад, но за сметка на това пък се бие по гръцките острови. Странно!
Е как защо? Щото е англичанин и защото ако го сложат на пейката, това ще значи, че Глейзър индиректно казват, че са сбъркали с неговото привличане.
П.П. Той пък и гол вкара
П.П. Той пък и гол вкара
Направо ми настръхна косата от този мач... Повеждаме с два гола и ни изравняват ей така, от нищото. Добре че поне победихме. Санчо с пореден силен мач, Уан Бисака със сносен също, Бруно няма да го коментирам.
Роналдо с пореден абсурден мач. На примадонката не й се играе понеже не е звИздата на отбора и отбора не играе само за него. Да го махаме и да взимаме някой читав нападел и да започнем да вкарваме повече. С Роналдичко, няма да стане работата.
Роналдо с пореден абсурден мач. На примадонката не й се играе понеже не е звИздата на отбора и отбора не играе само за него. Да го махаме и да взимаме някой читав нападел и да започнем да вкарваме повече. С Роналдичко, няма да стане работата.
- Scholesy93
- Контакти:
Вълнуващ мач вчера. С мирис на дерби. Бруно с добър мач, Погба и той, Линдельоф също, а Санчо вече поне месец играе като играч, който си струва 80 милиона. След 2 месеца и половина бих казал, че Рагник лека по лека почва да вкарва правилни идеи в играта ни. Отказа се от онова 4-2-2-2, което нямаше да проработи, но продължава да изисква висока преса, високо изнесени бекове и бързо темпо на разиграване на топката. Продължавам да твърдя, че най-големият ни проблем през последните години е слабата игра без топка. Това поне в атака се подобрява. Повече преса и повече движение на играчите без топка във фаза атака с цел по-добра циркулация на топката.
За съжаление обаче и този сезон лъснаха няколко дупки в отбора. Рашката най-после се намери човек, дето да не му дреме, че Маркъс Тереза храни гладните стомаси на децата в Англия за сметка на яловото представяне на терена. Евала на Ралф, че го заби на скамейката. Лошото е, че със слабата форма на Маркъс Лутър Кинг и простащината на Мейсън крилата пак са проблем. Санчо вече ги прави на луди отляво, но Еланга не е готов за титуляр и си трябва нов. Харесва ми факта, че вече имаме само един дефанзивен халф, а Фред/Погба играят по-високо по терена до Бруно, което исках две години да го видя. Но Скот за DM не става, Погба ще ходи с великия си агент в Юве или ПСЖ сиг, а Фред, на фона на подобрената форма, и той не е за титуляр при нас. Съответно ни трябва дефанзивен халф и креативен халф. Далот отдясно много тича, но му липсва класа, Уан-Бисака пък е трагедия в атака. Десен бек от класа си трябва. Кавани е с контузии, Мейсън е с ефективна присъда до месец, а Рони е на 37 и тоя гегенпресен не е за него. И нападател трябва. С оглед на много читави играчи с изтичащи договори най-вероятно можем да уредим Бисума, Тиелеманс, Мазрауи от Аякс, Нунез от Бенфика и Муса Диаби за 140-150 милиона. Ама като ги знам нашите управници и философията От Британското по убаво нема, ще ги хвърлим тези пари за Деклан Райс, да може и той като Магуайър да припада по терена под тежестта на безумните очаквания.
За съжаление обаче и този сезон лъснаха няколко дупки в отбора. Рашката най-после се намери човек, дето да не му дреме, че Маркъс Тереза храни гладните стомаси на децата в Англия за сметка на яловото представяне на терена. Евала на Ралф, че го заби на скамейката. Лошото е, че със слабата форма на Маркъс Лутър Кинг и простащината на Мейсън крилата пак са проблем. Санчо вече ги прави на луди отляво, но Еланга не е готов за титуляр и си трябва нов. Харесва ми факта, че вече имаме само един дефанзивен халф, а Фред/Погба играят по-високо по терена до Бруно, което исках две години да го видя. Но Скот за DM не става, Погба ще ходи с великия си агент в Юве или ПСЖ сиг, а Фред, на фона на подобрената форма, и той не е за титуляр при нас. Съответно ни трябва дефанзивен халф и креативен халф. Далот отдясно много тича, но му липсва класа, Уан-Бисака пък е трагедия в атака. Десен бек от класа си трябва. Кавани е с контузии, Мейсън е с ефективна присъда до месец, а Рони е на 37 и тоя гегенпресен не е за него. И нападател трябва. С оглед на много читави играчи с изтичащи договори най-вероятно можем да уредим Бисума, Тиелеманс, Мазрауи от Аякс, Нунез от Бенфика и Муса Диаби за 140-150 милиона. Ама като ги знам нашите управници и философията От Британското по убаво нема, ще ги хвърлим тези пари за Деклан Райс, да може и той като Магуайър да припада по терена под тежестта на безумните очаквания.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Не успях да гледам второто полувреме и май по-добре, че щях да счупя нещо като ни изравнят през второто полувреме за 153574567 път този сезон. Иначе след 140 опита най-после имаме гол от корнер този сезон. 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Страхотно падение наистина.
Довечера ще е топ мач според мен. Имаме всички шансове за положителен резултат. Надявам се да не играем за 0:0
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз си мисля,че ще ги треснем и Роналдо ще им забие гол-два
1:2
Поредна класна изява от нашето нападение! 100 положения, 0 гола на наш терен срещу изпадащ отбор! Добре че поне Капитана го нямаше, че иначе и загуба щеше да е