yulkata написа:bubka написа:Уникална вечер. Отворил съм си уиски. Гранде Тотенхамче най-големите!!!!![]()
![]()
Няма по-големи! Как му го набиха на мега треньора.
Отделно някакъв отбор от фермерската лига, дето 99% от българите не са и чували мачка богчето Меси с 3:0 на полувреме. Онея не знаят къде се намират. Другият противен там, Неймарчо изпусна и дузпа.
Чакам и Реал да бият, засега водят.
Отделно Гранде Чоло се завърна и разнебити всякакви надежди на "талантите" на Барселона за 4-тото място. Много съм доволен като цяло! Супер вечер.
Май наркомана Плешо тоя сезон ще остане без трофей. Да хвърля сили във ФА къп, ако не са отпаднали вече и там, че не ги следя.
Събуди се човече,Гранде бонус играта свърши,раздадохме подаръците,може да е останало някое хиксче,най-много...
И аз горе-долу мисля това, което е писал и The Game. Чисто статистически е време Сити да прекъсне серията от поредни победи и да запише един сравнително колеблив период. Битката ще е по-скоро на психологическо ниво до края с Ливърпул, а в това отношение тимът на Клоп има предимство. При Сити самите играчи, а и треньорът, особено треньорът имат вече комплекс от неуспехите им да спечелят ШЛ, въпреки че толкова години вече винаги са сред фаворитите. При всички положения в мачовете им за ШЛ ще има едно напрежение, което при тимът на Ливърпул ще отсъства. Ако се случи и някой негативен резултат, то това може сериозно да изнерви атмосферата в отбора. Ливърпул взеха ШЛ наскоро, взеха и така чаканата титла, липста на която беше пък големият психологически комплекс, който преследваше този отбор, така че със сигурност при тях напрежението до края на сезона ще е по-малко.