efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Мнениеот Serafim » 19 фев 2022 16:30

Тоя Гомис играе така, сякаш е някаква мениджърска измама. :lol: Интересно, че Локото оставиха него, а разкараха Малембана, който изглеждаше по-научен футболист (последния е резерва в Локо Сф сега :) )

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 фев 2022 16:31

Чинков обаче бая свободна игра пуска. Лично на мен ми се нрави това.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 фев 2022 16:32

vvessel написа:Като правиха новия сектор, не можаха ли да направят и място за камерите, че всеки мач на слънчева светлина е мъка за зрителите.
Относно мача, страхотен гол на Кръстев и много колеблива защита. Това са основните разлики от есенния полусезон.
Второто полувреме очаквам Цонев да смени Митков и да затворим мача с трети гол до 60-та минута. Ако не успеем да вкараме трети, ще е тегаво до края.
място за камери има на покрива на сектора, но понеже не го довършиха, а и от телевизиите не им се инвестира, затова е и такива положението.

Около мен е празник - сигурни има поне 50 деца. Това е бъдещето
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 19 фев 2022 17:00

tmanolov написа:
vvessel написа:Като правиха новия сектор, не можаха ли да направят и място за камерите, че всеки мач на слънчева светлина е мъка за зрителите.
Относно мача, страхотен гол на Кръстев и много колеблива защита. Това са основните разлики от есенния полусезон.
Второто полувреме очаквам Цонев да смени Митков и да затворим мача с трети гол до 60-та минута. Ако не успеем да вкараме трети, ще е тегаво до края.
място за камери има на покрива на сектора, но понеже не го довършиха, а и от телевизиите не им се инвестира, затова е и такива положението.

Около мен е празник - сигурни има поне 50 деца. Това е бъдещето

Според мен Диемите са длъжни да си осигурят качествени места за камерите. За това са платени, а има и други доста "криви" за телевизия стадиони.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 фев 2022 17:01

Слаб мач на нашите, много брак и паника.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 19 фев 2022 17:05

Не лош мач като за първи.

Хубаво с тая пресс, ама като не сработи и има един футболист с елементарна техника и става плач отзад. Трябва да внимаваме.

Не знам защо си размърдахме защитата при положение, че стояхме много добре, но Мъри си знае. Новите не са зле иначе. Цунами и Уелтън ми харесаха. За Кръстев няма нужда от коментар.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 19 фев 2022 17:08

plmar написа:Колеблива защита!?

Без пари, само с фокусите на Мъри навсякъде ще сме колебливи. Всяка победа ще е повод за празнуване до края.

Има време, ще се сработят. Имат индивидуални качества.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 фев 2022 17:15

Още доста трески за дялане има. Поне още 5-6 мача ще се напасват. В нападение имаме доста опции вече с бразилците, Миланов, Кръстев, но почти нищо не видяхме днес. Два гола с удари отдалеч, единият с рикошет и една греда след рикошет. След червения картон очаквах вратарят им да покаже чудеса от храброст, вместо това мача се получи равностоен. Хубаво че бихме, щото е много важно да тръгнем с победа и да вдигнем самочувствието. Ако няма някакви сътресения, към средата на април ще сме във върхова форма и ще покажем много футбол, надявам се.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 фев 2022 17:17

успях да гледам само второто полувреме. Много брак сякаш. Изглеждаше сякаш контролираме мача. Явна е липсата на централен нападател, иначе в полузащита и в защита имаме достатъчно опции вече. Аз лично бих пробвал една защитна двойка в центъра с Ван дер Каап и Сундберг, Кордоба напоследък има колебания. А пък в полузащита Кръстев-Миланов биха имали прилично взаимодействие след като се посработят.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 фев 2022 17:18

Познават се от един месец,даже Сонко от седмици,какво повече искате?
Радвайте се на победата изключително важна за добър полусезон.
Тези футболисти да не са от стомана и те имат нерви
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”