efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Мнениеот Blue_Blood84 » 17 фев 2022 14:27

tmanolov написа:6 билета от мен за ложа 3 - толкова хора не съм водил не помня от кога, барабар с 3 чавета :) Локото за мен лично са дразнител, откакто станаха прочорбарски и в последствие пролитекс тим в последните 10+ години. Винаги съм харесвал агитката им, но това Локо няма много общо с онова Локо, с което бяхме братски отбори. Сегашните са тип Славия-2 по отношение на оранжадите - винаги готови да се одупят и/или д анаправят малко тото (тотото и с нас го въртяха в един период).

Все пак като агитка, макар да не могат да се мерят с тази на БотевЪ (реалности, няма как), са сред водещите у нас и наистина си обичат отбора, за което имат моите уважения. Имат не лош отбор и като за тях и техните параметри - повече от отлично представяне в последните няколко години.

Пожелавам им успех в първенство след мача с нас :lol:

Ти не си наред, какво значи прочорбарски отбор, локото колко пъти биха нас и в София и в Пловдив, толкова пъти са били и тирето и старото цска, а лудогорец са ги били повече от колкото ние. Корав отбор са скачат на всички еднакво.

Uoa

Мнениеот Uoa » 17 фев 2022 16:35

В НКП на бул. "Тодор Александров" се продават билети за сектор Б .

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 17 фев 2022 19:23

LoveAndPeace написа:
mark1926 написа:В Пловдив се говори,че Минчев е продаден за 350 000- 450 000 евро. Около 400 000 евро е сумата, доста добра сделка наистина.
Макар, че ми се искаше да видя Минчев и Боруков заедно на терена, а зад тях Димитър Илиев. От това трио и на Домусчиев можеше да му прилошее ;)

Изчакайте поне 3-4 мача да направи преди за надувате фанфарите за Боруков.
Лично за мен Косъма не е по-лош , нали и него взехте ?

През миналия сезон Боруков има 12 гола, Минчев е с 9, а Митко Илиев с 13. А Боруков ще има повече голови положения в ЛОКО отколкото в Етър.

В добавка , Минчев дойде с 5- 6 гола от Царско село, а Боруков идва с 12 двойно повече.

Ако си спомняш Димитър Илиев дойде в Локомотив от втора лига на Полша, забравен от всички, но записа името си със златни букви.

Локомотив е магия. Нормално е с оглед на цифрите и фактите да очакваме много от Боруков.

Косъма го взехме от Миньор , на 32 години, добра резерва бих казал.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 17 фев 2022 19:58

tmanolov написа:6 билета от мен за ложа 3 - толкова хора не съм водил не помня от кога, барабар с 3 чавета :) Локото за мен лично са дразнител, откакто станаха прочорбарски и в последствие пролитекс тим в последните 10+ години. Винаги съм харесвал агитката им, но това Локо няма много общо с онова Локо, с което бяхме братски отбори. Сегашните са тип Славия-2 по отношение на оранжадите - винаги готови да се одупят и/или д анаправят малко тото (тотото и с нас го въртяха в един период).

Все пак като агитка, макар да не могат да се мерят с тази на БотевЪ (реалности, няма как), са сред водещите у нас и наистина си обичат отбора, за което имат моите уважения. Имат не лош отбор и като за тях и техните параметри - повече от отлично представяне в последните няколко години.

Ти явно гледаш друго първенство. Цска страдат в мачовете срещу нас. Взехме им купата . Особено нелепо е как агитката на ботевЪ ни превъзхожда. Явно не знаеш , че в Коматево агитка няма във всеки мач. Славистите надвикаха жълтите. Умряла работа е в Коматево.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 фев 2022 20:16

Днес по радиото казаха, че до момента половината стадион е разпродаден
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 17 фев 2022 20:36

Dust написа:Днес по радиото казаха, че до момента половината стадион е разпродаден

И с виртуалните билети е подобно............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Uoa

Мнениеот Uoa » 17 фев 2022 21:11

mark1926 написа:

Ти явно гледаш друго първенство. Цска страдат в мачовете срещу нас. Взехме им купата . Особено нелепо е как агитката на ботевЪ ни превъзхожда. Явно не знаеш , че в Коматево агитка няма във всеки мач. Славистите надвикаха жълтите. Умряла работа е в Коматево.

Ти явно гледаш друго първенство. Цесека ги закриха още 2016 г.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 фев 2022 22:08

mark1926 написа:През миналия сезон Боруков има 12 гола, Минчев е с 9, а Митко Илиев с 13. А Боруков ще има повече голови положения в ЛОКО отколкото в Етър.
В добавка , Минчев дойде с 5- 6 гола от Царско село, а Боруков идва с 12 двойно повече.
Ако си спомняш Димитър Илиев дойде в Локомотив от втора лига на Полша, забравен от всички, но записа името си със златни букви.
Локомотив е магия. Нормално е с оглед на цифрите и фактите да очакваме много от Боруков.
Косъма го взехме от Миньор , на 32 години, добра резерва бих казал.

То и Дунав е магия , стига да питаш русенец.
Това с колко гола идва от друг отбор и колко положения щял да има сега е като да ми цитираш статистика за числата падащи се най-често в 6 от 49.
Станислав Костов в един сезон отбеляза толкова , колкото най-вроятно няма да вкара общо до края на кариерата си.
Предполагам някой кипърец си е правил математиката като тебе - Щом е вкарал 23 в Левски в България , значи тука ще вкара поне 35 :lol:
Жив и здрав да е Боруков , да ме опровергае , но не и с голове срещу Левски.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 фев 2022 22:16

Като стана дума за Боруков, ако той се наложи успешно в Локото, ще покаже една последователност, която аз лично много харесвам . В последните години, които бяха по-успешни за Локо Пд, атаката я водеше първо Аралица, после Минчев, а сега Боруков. Ако Преслав се представи успешно, бих казал, че точно така се правят трансфери.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 17 фев 2022 23:43

W84me написа:
Serafim написа:Интересно, тоя Боруков отиде в Унгария, изигра общо 150 минути и вкара един гол, и в крайна сметка кандардиса да премине в Локо Пд, като свободен аген, като преди това се говореше и за Левски. Препдолагам, че по-скоро не са водени преговори с него, а не той да е отказал, ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.

Защото Мъри не играе с такъв нападател. Ако беше много добър, нямаше да е в Локо дето продават топ играча си на Рига...

Топ играчът ни отиде в Антверп и е твърд титуляр, само да кажа. Да, не го продадохме, ама все пак ти от години ми е направило впечатление как постоянно повтаряш, че едва ли не на късмет става всичко и ни идват успехите :lol:

Иначе очаквам труден мач, дано вземем нещо и се настроим за доста по-важното ни гостуване в София след 10 дни.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Левски”