TristaNNN написа:шивача написа:TristaNNN написа:шивача написа:realno написа:шивача написа:Че кой е вярвал, че Стоилов въобще се е махал? Тоя до гроб ще е с Ганчев
Който вярва в дядо Коледа, че ЦСКА е жив, че земята е плоска и всякакви такива щуротии.
ами кас, фифа и уефа вярват в това, но аз вярвам на теб, като припознавач на ментака на Лафчис, опитал се да наследи историята на Динамо
ФИФА и УЕФА не вярвят в това. Първите не се занимават с подобни казуси тип вашата лайнарщина (знам, че припоците сте страшни илитерати на тема организации, федерации и съдилища, и различните им отговорности и компетенции), а УЕФА съвсем ви показа що за лъжци сте, след като там сте CSKA-Sofia - отбор с петгодишна история. И не, не е съвпадение, че точно тогава се пръкна Тирето.
Бияч, а защо ни спират трансферите, ако не платим на бежанеца 1.5 милиона?
Щото от ФИФА нямат друга юридическа застраховка срещу евентуалните ви селски тарикатлъци след решението на КАС. КАС няма правомощия да се занимава с трансферни и лицензионни казуси, имам предвид да налага "ембарго", а ФИФА няма правомощия да отсъжда по спортни казуси като най-висша инстанция. Междувременно, според УЕФА, в чиято компетенция попада историята на отборите от нашите географски ширини и тяхната приемственост, пише че CSKA-Sofia е отборче на пет годинки.Вместо да четете само оранжевата пропаганда, започнете да ползвате богатството на интернет и се образовайте малко преди да задавате такива абсурдни въпроси.
не ма занимавай с тъпотии. фифа, муфа, ходи докладвай и ми е през уя. Скоро всичко ще приключи и ще остане в миналото. Ние си го изстрадахме, вие му мислете.