Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 17 фев 2022 07:46

peliforewer написа:Отварям форума и изненада, темата е Вие не сте ЦСКА,а Литекс,не съм очаквал такава тема и не съм подготвен за нея :) .Хондата и той с иновативни коментари за Гриша Ганчев, вече подчертани с дебелия червен флумастер, министър Рашков докога ще спиш,а не вкараш на топло най-големия престъпник след Джак Изкормвача (Jack the Ripper) :) .Защо спиш Рашков,а не го вземеш бате си Хонда в службите за да се оправят нещата с икономическа,политическа,битова и всякаква друга престъпност.Освен това този ценен за Родината ни човек има и приятели олигарси които ще спонсорират МВР и полицаите ще забравят за протести.Радвам се ,че някои колеги забравиха за малко да ни дават за пример онази държава с полумесец на герба,но пък сега се правят на счетоводители в ЦСКА и са много загрижени за даренията от феновете :) . Извинявам се,че няма да спомена други колеги,но наистина не си струва човек да си губи времето с техните напъни, хубав ден Ви желая.

:lol:
Лека, безаварийна(и доходна ;)), колега!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2022 07:59

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Отварям форума и изненада, темата е Вие не сте ЦСКА,а Литекс,не съм очаквал такава тема и не съм подготвен за нея :) .Хондата и той с иновативни коментари за Гриша Ганчев, вече подчертани с дебелия червен флумастер, министър Рашков докога ще спиш,а не вкараш на топло най-големия престъпник след Джак Изкормвача (Jack the Ripper) :) .Защо спиш Рашков,а не го вземеш бате си Хонда в службите за да се оправят нещата с икономическа,политическа,битова и всякаква друга престъпност.Освен това този ценен за Родината ни човек има и приятели олигарси които ще спонсорират МВР и полицаите ще забравят за протести.Радвам се ,че някои колеги забравиха за малко да ни дават за пример онази държава с полумесец на герба,но пък сега се правят на счетоводители в ЦСКА и са много загрижени за даренията от феновете :) . Извинявам се,че няма да спомена други колеги,но наистина не си струва човек да си губи времето с техните напъни, хубав ден Ви желая.

Лека, безаварийна(и доходна ;)), колега!

Жив и здрав!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 фев 2022 09:11

шивача написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:Че кой е вярвал, че Стоилов въобще се е махал? Тоя до гроб ще е с Ганчев :!:

Който вярва в дядо Коледа, че ЦСКА е жив, че земята е плоска и всякакви такива щуротии. :)

ами кас, фифа и уефа вярват в това, но аз вярвам на теб, като припознавач на ментака на Лафчис, опитал се да наследи историята на Динамо :mrgreen:

ФИФА и УЕФА не вярвят в това. Първите не се занимават с подобни казуси тип вашата лайнарщина (знам, че припоците сте страшни илитерати на тема организации, федерации и съдилища, и различните им отговорности и компетенции), а УЕФА съвсем ви показа що за лъжци сте, след като там сте CSKA-Sofia - отбор с петгодишна история. И не, не е съвпадение, че точно тогава се пръкна Тирето. 8-)

Бияч, а защо ни спират трансферите, ако не платим на бежанеца 1.5 милиона?

Припознавач, забрави ли как тръпнеше преди 5 г да ли "ша ви издържам" ще купи емблемата, че да припознаеш Тирето, за което преди това беше убеден, че е Литекс и се ослушваше като гърмян заек.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 фев 2022 10:02

Ooooo Стойчо Стоилов, оооо Стойчо Стоилов...
В главата ми е как сектор Г пее тази песен! :mrgreen:
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 фев 2022 10:05

miro_rz написа:Ooooo Стойчо Стоилов, оооо Стойчо Стоилов...

Мнйе, мнйе, правилното е:
Ооо, Стойкас Стоилас - в Ловеч си падат по чужденците, като мис ловеч за рязан афроафрикански ярмеец :twisted:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 фев 2022 10:06

delqnski47 написа:Колко години трябва да ви се набива в тиквите , че "сайтът на УЕФА" не е критерий . На последното ни жребие човекът , който е втория човек в УЕФА , като ни извади листчето с името , знаеш ли как и по какъв начин ни представи на цялата общност :!: :idea:
Време е тая пропаганда да спре и да разберете , че ЦСКА е жив ,а вие сте Динамо . :geek:

Това, че тази лъжа вече е набита в тиквите на припоците, не означава, че сайтът на УЕФА не е критерий. Напротив, сайтът на УЕФА отразява акуратно кой какъв е, защото УЕФА е компетентната организация, която да се изказва кой какъв е в нашите географски ширини. С други думи, УЕФА е божеството, а понеже живеем в дигиталната ера, сайтът се явява пророка :!: А човекът с листчето явно е говедо, понеже не го е занесъл, на когото е необходимо. :mrgreen: Апропо, това кой е Първи или Втори в организацията УЕФА, не касае никого - там си имат компетентни отдели по различните проблеми. За наше щастие и за ужас на припоците годината не е 1948-ма, а организацията не е БКП, та думата на Втория човек да има тежестта на закон. CSKA-Sofia на пет годинки, а припоците заслужено търпят подигравки, това е положението! :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 фев 2022 10:06

miro_rz написа:Ooooo Стойчо Стоилов, оооо Стойчо Стоилов...

Кво ви слагат в тия кренвирши бе ..!?
Кви са тия халюцинации, не е на добре работата...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 фев 2022 10:07

Егати и хората ;)

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 фев 2022 10:11

realno написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:Че кой е вярвал, че Стоилов въобще се е махал? Тоя до гроб ще е с Ганчев :!:

Който вярва в дядо Коледа, че ЦСКА е жив, че земята е плоска и всякакви такива щуротии. :)

ами кас, фифа и уефа вярват в това, но аз вярвам на теб, като припознавач на ментака на Лафчис, опитал се да наследи историята на Динамо :mrgreen:

ФИФА и УЕФА не вярвят в това. Първите не се занимават с подобни казуси тип вашата лайнарщина (знам, че припоците сте страшни илитерати на тема организации, федерации и съдилища, и различните им отговорности и компетенции), а УЕФА съвсем ви показа що за лъжци сте, след като там сте CSKA-Sofia - отбор с петгодишна история. И не, не е съвпадение, че точно тогава се пръкна Тирето. 8-)

Бияч, а защо ни спират трансферите, ако не платим на бежанеца 1.5 милиона?

Припознавач, забрави ли как тръпнеше преди 5 г да ли "ша ви издържам" ще купи емблемата, че да припознаеш Тирето, за което преди това беше убеден, че е Литекс и се ослушваше като гърмян заек.

Чак да съм тръпнел,не. по-скоро на джуджето му бях бесен, ама вече ми мина :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 фев 2022 10:12

Kotooshu написа:Егати и хората ;)

Изображение

:lol: :lol: :lol: евала на който го измислил :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”