Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бекали: Не искам Иван Иванов в Стяуа, защото е гей!
Честно казано и аз се шокирах като прочетох новината хем и аз го знам, че е простак този ама чак пък такваз изцепка малко в стил Юри Галев не съм очаквал много забавна статия беше 

Последна промяна от runnersa на 14 фев 2010 00:00, променено общо 1 път.
- Обичам Батков
- Контакти:
valkata_levski написа:Да ама Русия клати ебати тупалката...лошо да му е![]()
![]()
Дали я клати, ти светиш ли му?
Последна промяна от Обичам Батков на 14 фев 2010 00:01, променено общо 1 път.
- vladitol
- Контакти:
Roger_Federer написа:Гей е този,който е написал темата.
Просто я сложих да се посмеем на Иванов и на ума на Бекали не го приемай присърце

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Roger_Federer
- Контакти:
[offtopic]
Приятел,не те познавам,но щом така лесно копваш теми с провокативно заглавие,значи всеки така може...ама проблема е в нашите български драскачи-в такъв хубав сайт като Гонг,да ми пишат,че еди кой си бил гей,било то и Иван Иванов,който от наще си е най-..купонджия.Не става така,журналистите трябва да слагат малко цензура,иначе и тук ще паднат на нивото на дон,какво беше там-галфон,спукан балон,така ще ги нанананим,че...само гълти простотии пишат.Дай да не пишем глупости и по-добре заключете темата,че скоро ще настане масова словесна престрелка,може и аз да кажа някоя добра дума за Гонзо и т.н.[/offtopic]
vladitol написа:Roger_Federer написа:Гей е този,който е написал темата.
Просто я сложих да се посмеем на Иванов и на ума на Бекали не го приемай присърце
Приятел,не те познавам,но щом така лесно копваш теми с провокативно заглавие,значи всеки така може...ама проблема е в нашите български драскачи-в такъв хубав сайт като Гонг,да ми пишат,че еди кой си бил гей,било то и Иван Иванов,който от наще си е най-..купонджия.Не става така,журналистите трябва да слагат малко цензура,иначе и тук ще паднат на нивото на дон,какво беше там-галфон,спукан балон,така ще ги нанананим,че...само гълти простотии пишат.Дай да не пишем глупости и по-добре заключете темата,че скоро ще настане масова словесна престрелка,може и аз да кажа някоя добра дума за Гонзо и т.н.[/offtopic]
- vladitol
- Контакти:
Roger_Federer написа:[offtopic]vladitol написа:Roger_Federer написа:Гей е този,който е написал темата.
Прав си но аз я сложих в форума и аз ако не бях друг щеше да е.Гонг са решили и са я сложили аз нямам нищо общо.Модератори ако сметнете темата за ненужна заключете я !

Support Stan!
- Roger_Federer
- Контакти:
Именно мен ме ядосват Гонг,ти остави,не си виновен,но не разбирам,толкова ли нямат новини-сега зимна олимпиада почна,та да излизат с такива главни заглавия.
Обичам Батков написа:Ами това което целяха двамата Ивановци го постигнаха, най сигурния начин да си провалиш кариерата с тея изцепки! Сега нека да доказват,че не са такива и пак да се целунат в устата.Когато си известен трябва много да внимаваш с публичните си изяви! Жалко, че така тъпо си проиграха кариерата, и в ЦСКА никога няма да са желани и обичани!![]()
![]()
Според теб рпоблема е в ивановците, а не в тоя тъп селяк от румъния???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
и кво, или можеш да играеш или не............ живота втора серия няма, глупаво е да се живее заради хорското менние (даже ако си средно познат в малка държава)
[center]
[/center]

- Jeff Ament
- Контакти:
Тази тема наистина стана уникална.В началото всеки се забавляваше на думите на Бекали,сега се изпокарахте

12 март 1912 г.

Бекали е доказан идиот и това е ясно.Дори и Иван Иванов да е гей,не виждам какъв е проблема,той си решава какъв да е,важното е на терена да си върши работата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Alternative
- Контакти:
haha написа:Бекали е доказан идиот и това е ясно.Дори и Иван Иванов да е гей,не виждам какъв е проблема,той си решава какъв да е,важното е на терена да си върши работата.
Бекали наистина е доста ограничен,но тази вечер направо ме разби от смях.Не знаех,че простотията може да забавлява.