Dust написа:Каква е причината така да ви секне ентусиазмът по събиране на финансова помощ към клуба ви?
,,,
Какво те бОли теб това, ти си обсебен бе
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Каква е причината така да ви секне ентусиазмът по събиране на финансова помощ към клуба ви?
,,,
rsk написа:Той Dust беше от Литекс, преди да станат ЦСКА-София
akv написа:akv написа:Ако отбор ,е обявен в несъстоятелност,има ли право да се състезава в професионалния футбол?
Никой ли не знае?
delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:Mojdodor2 написа:delqnski47 написа:honda написа:Търговската Марка
Ква търговска марка , ки пет лева
8 млн. Ганчев за какво ги плати чрез Животните?
Говорихме за автомобилите, но бат Хонда има много неприятния навик да сменя темата .
Добре,че не е станал депутат, защото Председателя на НС щеше редовно да му отнема думата
Като се води дискусия, се следва линията, а не както ни изнася...
Кефи ме схващането как Ганчев нямал 8 милиона и е трябвало да изчака първо да му дадат пари от друга сделка, че да платил емблемата .Голям проблем ще е да му ги платят 2 дена или 2 седмици по - късно . Трябвало преди това .
Аз нямам претенции да съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с финансите му за разлика от теб.
Безспорен факт е, че неправомерно на ГГ часове преди да изтече крайния срок за плащане на ТМ са му преведени пари напълно достатъчни да плати ТМ. Като заповедта да бъдат преведени неправомерно парите е издадена от "силовака" на хунтата- М.Маринов.
Аз нямам претенции да съм запознат с бизнеса на ГГ ,но вече доста време ти задавам няколко въпроса:
Плати ли ГГ задълженията си към държавата?
С какво точно е рекетиран ГГ от хунтата?
Колко човека работят във всички фирми на ГГ?
Къде са активите на ГГ?
Примерно активите на ТИМ са известни - между 8 и 10 млрд лв в България , всеки знае кои са банката им, застрахователната им компания, телевизиите им, ЕРП-то, хотелите им , заводите им, летищата им, имотите им и т.н. Между 60 и 100 000 служители.
За Домусчиеви - между 4 и 6 млрд лв в България - известно кои са корабите им и къде се намират, заводите им, имотите им . Между 10 и 20 000 служители.
Аз вече писах, че не съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с бизнеса му, а ти си много близко до него ,така че би ли информирал мен невежия за бизнеса на ГГ.
Филтирай си мнението и пак заповядай . Говорим за автомобилите в момента . И на тебе ти го казвам, добре че не си станал депутат, защото ще си най - добрия убиец на парламентарно време .
Автомобилите, които ГГ е продал, не са направени от сламки . Или от клечки за зъби . А това сделка като сделка . И ти нямаш доказателства , че това има нещо обшо с ТМ . Но , пак казвам, тея автомобили не са направени от кашони или от сламки и си имат някаква себестойност .
honda написа:delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:Mojdodor2 написа:delqnski47 написа:Ква търговска марка , ки пет лева
8 млн. Ганчев за какво ги плати чрез Животните?
Говорихме за автомобилите, но бат Хонда има много неприятния навик да сменя темата .
Добре,че не е станал депутат, защото Председателя на НС щеше редовно да му отнема думата
Като се води дискусия, се следва линията, а не както ни изнася...
Кефи ме схващането как Ганчев нямал 8 милиона и е трябвало да изчака първо да му дадат пари от друга сделка, че да платил емблемата .Голям проблем ще е да му ги платят 2 дена или 2 седмици по - късно . Трябвало преди това .
Аз нямам претенции да съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с финансите му за разлика от теб.
Безспорен факт е, че неправомерно на ГГ часове преди да изтече крайния срок за плащане на ТМ са му преведени пари напълно достатъчни да плати ТМ. Като заповедта да бъдат преведени неправомерно парите е издадена от "силовака" на хунтата- М.Маринов.
Аз нямам претенции да съм запознат с бизнеса на ГГ ,но вече доста време ти задавам няколко въпроса:
Плати ли ГГ задълженията си към държавата?
С какво точно е рекетиран ГГ от хунтата?
Колко човека работят във всички фирми на ГГ?
Къде са активите на ГГ?
Примерно активите на ТИМ са известни - между 8 и 10 млрд лв в България , всеки знае кои са банката им, застрахователната им компания, телевизиите им, ЕРП-то, хотелите им , заводите им, летищата им, имотите им и т.н. Между 60 и 100 000 служители.
За Домусчиеви - между 4 и 6 млрд лв в България - известно кои са корабите им и къде се намират, заводите им, имотите им . Между 10 и 20 000 служители.
Аз вече писах, че не съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с бизнеса му, а ти си много близко до него ,така че би ли информирал мен невежия за бизнеса на ГГ.
Филтирай си мнението и пак заповядай . Говорим за автомобилите в момента . И на тебе ти го казвам, добре че не си станал депутат, защото ще си най - добрия убиец на парламентарно време .
Автомобилите, които ГГ е продал, не са направени от сламки . Или от клечки за зъби . А това сделка като сделка . И ти нямаш доказателства , че това има нещо обшо с ТМ . Но , пак казвам, тея автомобили не са направени от кашони или от сламки и си имат някаква себестойност .
Интересно след като е "сделка като сделка" защо всички ние трябва да плащаме за нея?- не е ли нормално този, който е получил парите ,той да ги връща?
Нещо ми се струва, че всички пари получени по програми на ЕС подлежат на връщане, ако се докаже, че са нарушени условията на конкурса или греша,а.
КОЙ е подавал документите за джипките на ГГ? КОЙ реши ,че трябва да им се изплатят парите на ГГ, при положение ,че има официална спецификация издадена от самия производител ,доказваща че офертата на ГГ не отговаря на условията на конкурса.
Зададох ти няколко въпроса,но май не знаеш отговора ,а уж беше много близък с ГГ.
Аз май съм отговорил на всичките ти въпроси,а ти май не си отговорим на моите въпроси?
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, ElCochino, TristaNNN, Vladislav и 14 госта