Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот rhaegar » 14 фев 2022 11:08

Тоя холдинг изобщо не трябваше да го има, защото имаше фалстарт на Рамс преди това. Отделно че самото отсъждане за холдинг е смешно. По същата логика трябваше да свирят на Рамзи при първия ФГ на Синси, защото той там дърпаше рисийвъра доста по-сериозно. Най-тъпото е, че и всичките повторения на света да имат, пак няма да сменят осъждането.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 фев 2022 11:13

Buck32 написа:
rhaegar написа: Да се насочваме към любимото ми-драфтът.

Значи ти предпочиташ "Денят на драфта" пред "Всяка една неделя" или "Светлините в петък вечер"?

Аз честно казано не гледам много филми, но Draft Day ми е дразнещо не реалистичен, особено по отношение на сделките с които се размятат пикове, все едно са бонбони. Другите два не ги свързвам с нищо, освен с речта на Пачино. Ако трябва да посоча филм за футбола, който ми харесва, определено ще е Remember the Titans. :mrgreen:

Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 фев 2022 12:41

Регъре мислил си за кариера на спортен журналист, или ако имаш тембър и на коментатор
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2022 14:01

rhaegar написа:
Buck32 написа:
rhaegar написа: Да се насочваме към любимото ми-драфтът.

Значи ти предпочиташ "Денят на драфта" пред "Всяка една неделя" или "Светлините в петък вечер"?

Аз честно казано не гледам много филми, но Draft Day ми е дразнещо не реалистичен, особено по отношение на сделките с които се размятат пикове, все едно са бонбони. Другите два не ги свързвам с нищо, освен с речта на Пачино. Ако трябва да посоча филм за футбола, който ми харесва, определено ще е Remember the Titans. :mrgreen:

Повечето спортни филми ми идват малко боза ;)
За 2 се сещам истински да ги харесвам - Moneyball и Raging Bull + The Blind Side, ама той не е баш спортен.
Ако говорим за НФЛ филм, предпочитам Джери Магуайър пред споменатите 2 ;)
Иначе преди доста време съм гледал един бая стар филм с Ник Нолти, ама не си спомням името. Филмът е по автобиографична книга на бивш играч на Далас Старс и доста сполучливо пресъздавал атмосферата в НФЛ през 70-те.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 фев 2022 17:00

Warped написа:Регъре мислил си за кариера на спортен журналист, или ако имаш тембър и на коментатор

Да, но записах в крайна сметка да уча друго, а после се оказа че и с него не се занимавам. Леко съжалявам, честно казано.

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 14 фев 2022 18:52

Red_Neck написа:Повечето спортни филми ми идват малко боза ;)
За 2 се сещам истински да ги харесвам - Moneyball и Raging Bull + The Blind Side, ама той не е баш спортен.
Ако говорим за НФЛ филм, предпочитам Джери Магуайър пред споменатите 2 ;)
Иначе преди доста време съм гледал един бая стар филм с Ник Нолти, ама не си спомням името. Филмът е по автобиографична книга на бивш играч на Далас Старс и доста сполучливо пресъздавал атмосферата в НФЛ през 70-те.

За Blind side четох, че истинският Майкъл Оер смята, че му е навредил, но като филм е направен добре.
А от едновремешните играчи имате ли си любимци? Аз помня, как в началото на деветдесетте случайно попаднах на репортаж, в който споменаха Дион Сандърс, как играе едновременно футбол и бейзбол. От няколко години почнах да ровя в тубата и много му се кефя. А също и на Лорънс Тейлър.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 фев 2022 14:41

Калгари с убийствена серия в NHL. 9-1 от 10.
Победите в последните мачове:
Вегас 6:0
Торонто 5:2
Айлендърс 5:2
Кълъмбъс 6:2 (пасът на Джони Гудроу за шестия гол е един път)
Анахайм 6:2

Колорадо и Минесота също с много добри серии. Едмънтън май смениха треньора навреме и са вече 7-2-1 от 10.
Западът се завръща ;) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 фев 2022 10:19

То малко рано още но от запада- Калгари, Колорадо, Ст. Луис или Минесота?
Само се моля Далас да не влезнат в плейофите че са ни големи каръци. Като нищо от последното място
могат да ни очукат!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 фев 2022 11:25

Pichichi написа:То малко рано още но от запада- Калгари, Колорадо, Ст. Луис или Минесота?

След СБ, идва време за НХЛ, нали ;)
Аз следя основно запада. Признавам си, че в редовния сезон гледам на 80% западната конференция. Тия 20% за източната са след преместването на Детройт там ;) :mrgreen:
Та, .... много е рано още. С годините съм разбрал, че е добре да се изчака с прогнозите поне седмица-две след затварянето на трейда. Отборите със сериозни амбиции обикновено не чакат до края на джама с привличането на нови. Според мен, Калгари направиха удар с трейда за Тофоли от Монреал. Малко рано влязаха в победна серия (вече 9 поредни), но пък играят изключително атрактивен и нападателен хокей.
Колорадо изглеждат най-балансираният отбор на запад. Спряга се трейд за Клод Жиру от Флайърс. Стане ли, ще бъдат топ-фаворит.
Ст. Луис предполагам ще понаберат скорост към края на редовния сезон, но определено им трябва надграждане в защита.
Минесота снощи разбиха Едмънтън като гости, но тези 7 гола леко заблуждават. Половината и повече бяха вратарски. Не ме кефят особено, но са много солиден отбор.
Очаквам Едмънтън също да наберат скорост, но ако на вратата Майк Смит не успее да влезе във форма след поредната контузия, няма на какво да се надяват. Ето, снощи за първите 14 минути му вкараха 4 шайби от 7 удара :oops:

Но за протокола, ...... аз както обикновено съм с 2 ръце за Флеймс :!:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 фев 2022 11:40

Да знам че си за Флeймс още от преди 2/3 години в един сезон в който мачкаха в редовния сезон
и после Колорадо (влезнаха последни в плейофите) ги удариха още в първи кръг. В следващия кръг
пак паднахме с 4:3 този път от Шаркс. Те тогава май СЛБ спечелиха варела.

Върни се в “Други спортове”