Левски: Зимна подготовка
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Левски: Зимна подготовка
Мен друго ми направи впечатление. Никой от нашите играчи не отиде да му шибне един. Това на терена ако бяха играчи като Топчо, Драгич, Пажин, Кривия, Иванков......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Прекрасна идея мачът да се предава по клубната телевизия свободно. Всеки, който иска, може да си го гледа, дори и бъдещи левскари. А който иска да плати, си купува билет/и за мача от новия сайт.
Най-после да гледам мач с наш коментатор, а не ония мерзавци от диемите и новопривлечените им боклуци от бенетету.
Човекът с коментара си създава празничност, настроение, оптимизъм.
Пак да повторя: няма нужда от Левски.ливе да е платен, защото който иска ще си купи виртуален билет, за да покрие и таксата на други двама-трима фенове с невъзможност сега да платят. Сайтът Вечен Левски дава пълна изява за всички фенове!
Най-после да гледам мач с наш коментатор, а не ония мерзавци от диемите и новопривлечените им боклуци от бенетету.
Човекът с коментара си създава празничност, настроение, оптимизъм.
Пак да повторя: няма нужда от Левски.ливе да е платен, защото който иска ще си купи виртуален билет, за да покрие и таксата на други двама-трима фенове с невъзможност сега да платят. Сайтът Вечен Левски дава пълна изява за всички фенове!
Така е за телевизията .
Дори и един Георги Иванов Гонзо.
modor написа:Мен друго ми направи впечатление. Никой от нашите играчи не отиде да му шибне един. Това на терена ако бяха играчи като Топчо, Драгич, Пажин, Кривия, Иванков......
Дори и един Георги Иванов Гонзо.
modor написа:Мен друго ми направи впечатление. Никой от нашите играчи не отиде да му шибне един. Това на терена ако бяха играчи като Топчо, Драгич, Пажин, Кривия, Иванков......
Добре, че старите кучета от Пирин излязоха доста адекватни.
Не знам,вчера се призоваваше за пълна откровеност и да се кажат всички бакии,което означава ,че ще бъдем чисти ,честни,добри и джентълмени и на терена с новото излъчване на Мъри,и педагогиката му.Следователно тези балкански разбирания за показване на мъжество чрез бой не би трябвало да се толерират.Едни саркастични овации и бурен смях от публиката ще свършат същата работа.
Да не забравяме какви наказания може да ни навлече саморазправата,допреди месеци се споменаваше колко пари сме заплатили от глоби заради,, феновете,,.
Да не забравяме какви наказания може да ни навлече саморазправата,допреди месеци се споменаваше колко пари сме заплатили от глоби заради,, феновете,,.
САМО ЛЕВСКИ!
- modor
- Контакти:
Това за феновете съм съгласен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Кога станахме толкова тънкообидни
псували го 50 мин , тоя вкара гола на живота си и за да докаже старата приказва - Прост човек и силен вятър нямат спиране
и си показа идиотията.....почти съм сигурен , че е в тъпотата си не се и усети , че е контролен мач и няма охрана 
псували го 50 мин , тоя вкара гола на живота си и за да докаже старата приказва - Прост човек и силен вятър нямат спиране
Тъпото е, че сега където и да отворя вместо да се пише и говори за поредния левскарски урок, трябва да чета за този идиот.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
По принцип едно лайно не трябва да се настъпва или тъпче. Винаги остава миризма по тебе. Оставете го да си мирише сам този идиот.