А ето нагледно как се краде стадион и цял парк чрез апортиране на земя от страна на Общината и придобиване без една стотинка на имота от частник - схемата е напълно идентичната с тази на Къпалнята, Летния театър и предстоящото за Стадиона на Армията.
Има нещо много важно, на което трябва да обърнем внимание, когато прехвърлят капитала на имот публична собственост в иначе общинското дружество Софийски имоти и стане общинско частна собствеността, то тогава влиза в сила разпоредбата на чл. 2, ал. 2 от Закона за общинската собственост (ЗОС), че не са общинска
собственост имотите и вещите на търговските дружества и юридическите лица с нестопанска цел, дори ако общината е била единствен собственик на прехвърленото в тях имущество.
Нали обръщате внимание на това важно за всички нас обстоятелство, че там където имаме общинско-частна собственост, се оказва, че общината не е собственик.
А знаете ли, че в Борисова градина повече от половината собственост е общинско частна, извън темата за напълно частните собствености.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- delqnski47
- Контакти:

Мартин Камбуров каза – Край!
Честит празник, момчета 

Честит празник, момчета

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
						documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Мартин Камбуров каза – Край!
Честит празник, момчета
Не се подигравай, че сега Прокобата е във вашия двор. Утре да няма - "Шок! Камбуров осъди ЦСКА в КАС на изпроводяк".

[offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]
						ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]Re: Без цензура!
Това е от 2016 г.
Явно в ДНК на собствениците на Петрол е да крадат стадиони.
Собственикът на стадион "Лазур" в Бургас Митко Събев е обявил, че продава съоръжението, а цената му е 12 млн. лева, съобщава dnevnik.bg.
В момента стадионът е собственост на дружеството "Спортс пропърти мениджмънт", което е част от кръга фирми на Събев. Той няма намерение повече да се занимава с футбол и търси начин да осребри собствеността си.

Явно в ДНК на собствениците на Петрол е да крадат стадиони.
Собственикът на стадион "Лазур" в Бургас Митко Събев е обявил, че продава съоръжението, а цената му е 12 млн. лева, съобщава dnevnik.bg.
В момента стадионът е собственост на дружеството "Спортс пропърти мениджмънт", което е част от кръга фирми на Събев. Той няма намерение повече да се занимава с футбол и търси начин да осребри собствеността си.
САМО ЛЕВСКИ!
						- 

peliforewer
- Контакти:
Спете спокойно българи, докато има такива бдителни и загрижени за държавната собственост граждани с големи мозАци всичко ще е наред   .МВР,ДАНС, Прокуратура могат да се саморазпуснат сините братя са достатъчни,единият в посред нощите се загрижил за Армията, другият в ранни зори за Лазур ,и новината му е съвсем прясна от 2016г.
 .МВР,ДАНС, Прокуратура могат да се саморазпуснат сините братя са достатъчни,единият в посред нощите се загрижил за Армията, другият в ранни зори за Лазур ,и новината му е съвсем прясна от 2016г.  .Само за сведение парите дарени от феновете за ЦСКА вече са 400хил.лв,а даже и пресконференция нямаше преди кампанията   ,не ни казаха и колко виртуални билети сме длъжни да си купим
 .Само за сведение парите дарени от феновете за ЦСКА вече са 400хил.лв,а даже и пресконференция нямаше преди кампанията   ,не ни казаха и колко виртуални билети сме длъжни да си купим   .
 .

.МВР,ДАНС, Прокуратура могат да се саморазпуснат сините братя са достатъчни,единият в посред нощите се загрижил за Армията, другият в ранни зори за Лазур ,и новината му е съвсем прясна от 2016г.
 .МВР,ДАНС, Прокуратура могат да се саморазпуснат сините братя са достатъчни,единият в посред нощите се загрижил за Армията, другият в ранни зори за Лазур ,и новината му е съвсем прясна от 2016г.  .Само за сведение парите дарени от феновете за ЦСКА вече са 400хил.лв,а даже и пресконференция нямаше преди кампанията   ,не ни казаха и колко виртуални билети сме длъжни да си купим
 .Само за сведение парите дарени от феновете за ЦСКА вече са 400хил.лв,а даже и пресконференция нямаше преди кампанията   ,не ни казаха и колко виртуални билети сме длъжни да си купим   .
 .W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
						Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
ДА ФAЛИРАШ ЦСКА И ПОСЛЕ ДА ХВЪРЛИШ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА ПРИПОЗНАВАНЕ НА ЛИТЕКС - ЧЕ УЖ Е "ЦСКА"!  )) ЕВАЛА.... ТАКА ТРЯБВА
)) ЕВАЛА.... ТАКА ТРЯБВА  )
)

)) ЕВАЛА.... ТАКА ТРЯБВА
)) ЕВАЛА.... ТАКА ТРЯБВА  )
)Re: Без цензура!
Ами какво да ви казват?Лупи като ви каза колко акции трябва да купите,какво стана?

САМО ЛЕВСКИ!
delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:За това пък през 2016г ГГ официално благодари на ББ(не на БФС- защо винаги пропускаш този факт) ,че ви е вкарал в ППЛ
За искове - имам предвид официалния доклад на "Аликс Партнерс" в който се посочва,че фирми на ГГ имат задължения към КТБ(респективно държавата) за стотици милиони лв. На всеки човек ,знаеш какво значи подобен доклад е ясно,че след въпросния доклад нито една сериозна международна финансова институция няма да си партнира с ГГ. Ако е чист ГГ защо не е завел дело срещу "Аликс Партнерс" ?
А относно "макак"- а , ако аз съм откраднал стотици милиони левове и някой ми каже,че трябва да му дам половината от откраднатото ,то "макак" е най-малкото ,което ще кажа.
След като имаш толкова познати от обкръжението на ГГ били любезно осведомил мен невежия ,къде точно са огромните активи и инвестиции на ГГ? И на колко човека работят във фирмите на ГГ?
Благодарим и на вас също .А за ''главния макак на републиката'' как да не му ''благодари'' човек... според твойте думи всичко в държавата се е решавало от него .
Какво трябва да говори това, че Гриша Ганчев имал задължения към КТБ, че не ми е ясно . Знаеш ли колко хора , малки и големи, са погасявали кредит през това време ? И какъв е проблема в това ? За КТБ имаме в момента само конспирации . За ППЛ нямаме . Всички отбори в ППЛ се съгласиха на новия формат . Това е . Точка .
Аз все още не виждам на нещо ,което прилича на отговор на моите въпроси
Защо 5 години никой от вас не отговори защо официално благодарихте на ББ ,че ви е вкарал в ППЛ?
Реално погледнато през последните 12 години ,особено след 2014 практически всичко в сериозния бизнес в България се решаваше от ББ и затова сме в това състояние в което сме.
Знам колко са длъжниците на КТБ - въобще не са много .Има ги описани всичките във въпросния доклад. (Общата им бройка е приблизително колкото са пръстите на ръцете и краката на един човек и ГГ е един от тях). Проблема е че ГГ не си връща задълженията. Във всяка една "нормална" държава(не управлявана от ББ) щеше да последва насилствено събиране на тези задължения. Много жалко за теб ако считаш официален доклад на компания като "Аликс Партнерс" за конспирации. Не за първи път ти пиша по темата,че тези които са написали въпросния доклад са получили десетки милиони евро ( доколкото си спомням 35 ,но за последното не претендирам за коректност) и носят отговорност(включително и съдебна) за всичко написано във доклада.
Претендираш,че си много близо до ГГ- какво се случи с бизнеса му след същия този доклад? - Дали една огромна световна компания не преустанови отношенията си с него? Аз нямам претенции да съм от близкото обкръжение на ГГ ,но случайно знам името на въпросната компания. И това не доведе ли до големи загуби на ГГ? Защо не съди "Аликс Партнерс" ако написаното от тях не е вярно след като това е довело до пропуснати ползи за стотици милиони на година?
В Аликс Партнерс пише ,че има задължения , а не че е нарушил нещо . Едното не означава винаги другото . Аликс Партнерс не е съд .
А това ,че някой е "благодарил " на Бойко Борисов също абсолютно нищо не значи . Ти като фен на "Левски " да се подиграваш на тема "благодарности" към Бойко Борисов е доста нелепо.
Никой не е твърдял,че "Аликс Партнерс" са съд. Макар че могат и да върнат дължимите суми (по съдебен път) срещу определен процент разбира се- това им е бизнеса.
Интересното е ,че нищо от задълженията на ГГ описани от "Аликс Партнерс" не са върнати ,а това вече е нарушение. За всеки човек с половин гънка в мозъка му става ясно ,че ГГ и ББ са играли заедно в тази игра, ако ГГ играеше "соло" щяха да му вземат всичко(напълно законно).
Много удобно забравяте да споменете ,че вие благодарихте на ББ ,че вие вкарал в ППЛ или бъркам.
За нас нямам спомени да се е намесвам в спортни въпроси - примерно да ни опрощавал наказания, да ни е обявявал за шампиони и т.н.
ББ и неговата клика от чист популизъм помагаха на всчики клубове,като Левски не е в топ 5 на клубовете получили помощ. Докато той самия обяви,че вие сте тези на които е помагал най-много.
Защо не отговаряш на другите въпроси ,които съм ти задал или те е срам от отговора.
Пак ти казвам, недей да наглееш за ''благодарностите'' , при положение че си левскар . Грозно е, голям човек си . Не сме толкова глупави, всички помним тук и ваши благодарности ....
Но тези ''благодарности'' са без значение, защото, както казваш, Бойко се намесваше навсякъде . Относно въпросите ти. Занимаваш ме с бизнеса на Ганчев . Това няма нищо общо с футбола, спорта и отборите, които коментираме тук .
Би ли посочил с кои действия на ББ е помогнал на Левски и е ощетил държавата? Докато аз мога да ти посоча доста такива с които е помогнал на любимия ти клуб и е ощетил държавата.
Наистина ли бизнеса на ГГ и ЮИ няма нищо общо с футбола и с любимия ви клуб?- как ви е образуван бюджета? И случайно дали не дължите на техни фирми около 50 млн лв(без лихвите)?
pomiqrat написа:honda написа:pomiqrat написа:honda написа:TristaNNN написа:Като стана дума за дарения, как вървят работите, че Юнеската чака, а КАС гледа? След големите тридневни фанфари, да не би да е секнал ентусиазмът нещо? Лъчезар Станчев не е ли повел диванната армия в нова битка срещу враговете с пореден личен пример?
Извинявай за некомпетентността, но Лъчезар Станчев име на човек ли или име на улица( на която случайно е офиса на ГГ)
Извинявай, какво се случва с Рико и Магнитски?
Може ли да ме светнеш на темата- някой друг много се отваряше на темата. Даже имаше тук някои ,който извадиха списък на "нови" санкционирани по Магнитски в който бяха и братята Домусчиеви. Посочваха се линкове и т.н.
Аз неграмотника продължавам да твърдя, те не подлежат на санкции по "Магнитски" понеже имат и американско поданство и материални активи в САЩ.
А че ГГ е санкциониран от DHS- да има наложено наказание . официално обявено преди повече от 10 години от посланика.
Какво стана сегаМного приказки и никой санкциониран. ДГЕ, тоя Евроком.
Напротив , ГГ е санкциониран ,вече ти писах от DHS( Department of Homeland Security).
Ако имаш предвид телевизията Евроком- не я гледам . Познавам Сашо Диков от времето когато беше в обкръжението на Ив.Славков-Батето.(което значи повече от 40 години).
За "Магнитски" -други са форумните специалисти. Въпросите към тях.
onegavon написа:LoveAndPeace написа:peliforewer написа:vlong написа:Акциите са ЦСКА-София се продават на символичната цена от около 76 хиляди лева, обяви изпълнителният директор на клуба Пламен Марков в БНТ. Бившият играч гостува там по повод оттеглянето на собствениците и финансови благодетели Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.
Поредният театър от,и за джуджета!
Защо не ги купи,нали си състоятелен,продаваш кученца.Вашите акции ги разнасяха като лайнян вестник за 0.00 лв. между Дубай и София,но никой не ги пожела.
Вземат новите опукат Гришан , както старите опукаха Черепахин и да видиш как ще се разнасят акциите на отбор с 6 годишна история и дългове по-големи и от тези на Левски.
Ще видим тогава вашата опашка от желаещи колко дълга ще е
Ще ти се!
Обратното, ГГ е в добри отношения с два от коалиционните партньори. Развитието със стадиона на опукване ли ти прилича?
Вашите благодетели Тиквата и Шиши са на прицел за това и спонсорите ви се разбягаха като пилци.Вие сте белязани и всеки който се допре до вас е считан за част от феодалния модел на Борисов.
А мнението на един от създателите на ПП и водач на листа да ти прилича на потупване по рамото?
Решенията на ВКС да ти приличат на потупване?
Съвсем случайно дали няма няма да се наложи България да плаща около 1 млрд долара заради "Петрол", между другото КОЙ е собственик на "Петрол"?
Наистина си прав ,че ГГ е в близки отношения и с БСП(имах си хас) и с ИТН( маргинална партия създаден от ДП според Осман Октай), но финансовата и правораздавателната система е в ресора на други и там ГГ много меко казано не е обичан.
Преди време ти така възторжено възхваляваше и титаните ,и Манджуков , и Инджов. Тогава бате ти хонда ти писа нещо . Трябва ли да ти го напомням?