Хм, нямам ти скайпа
SkArY_9™ - намери ме, за да разберем
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SkArY_9 написа:Кога ще идваш, за да се видим наистина
Хм, нямам ти скайпа![]()
SkArY_9™ - намери ме, за да разберем
Що не си смените телефоните?! (най-малкото в навечерието на празника )
SkArY_9 написа:Що не си смените телефоните?! (най-малкото в навечерието на празника )
Защо да ги сменям![]()
slavia_forever написа:SkArY_9 написа:Що не си смените телефоните?! (най-малкото в навечерието на празника )
Защо да ги сменям![]()
За да се разберете, като идва в русе, ако не успее да те намери по скайпа, с това "тм".
Модератор ЛокоПД написа:И една молба.Някой може ли да премести темата "Състава на Локо ПД..." от "Футбол България" във форум "Локо ПД"..?
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:И една молба.Някой може ли да премести темата "Състава на Локо ПД..." от "Футбол България" във форум "Локо ПД"..?
Направих го и зададох и въпрос към автора, за да осмисли малко темата.
slavia_forever написа:levski/viewtopic.php?f=53&t=39863&start=50mike28 написа:Алоууу,автора на темата (не се обиждай, ама тия висши как си ги изкарал?), тоя от Бургас- също. Пише се: "Честит рожден ден!" , де ги видяхте тия главни букви на "рожден" и на "ден", не знам.
Колеги, как според вас да процедираме с този познат ни индивид? Нарушава правила 1, 5, 6, 10, 11, след като заяви, че няма да се появява НИКОГА. От известно време не само, че се появява, но и насажда негативно мнение за форума, че е западнал и за модераторите (различни квалификации)! За подигравките и иронията в подписа и в мненията му даже не говорим. С много от вас говорихме по скайповете, но нека да вземем становище и тук.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта