шивача написа:ugly bug написа:Динамов, тая година Европа ще има ли или пак скромно ще се снишите заради лиценза и да не ви лъсне голия гъз ?
Тая година ги гласят да вземат купата
Тази информация е грешна! Не знам къде сте я видяли или чули.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:ugly bug написа:Динамов, тая година Европа ще има ли или пак скромно ще се снишите заради лиценза и да не ви лъсне голия гъз ?
Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по казуса с Юнес Бенжелюн е изчистено. Клубът ни преведе във вторник цялата сума по несправедливо присъденото решение на ФИФА и КАС в сметката на адвоката на футболиста.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Посланията на ръководството на рециклираните определено имат място в учебниците по мотивационни умения и психология на масите. Трябва да си факир, за да пишеш манипулации една след друга и въпреки това, привържениците ти да не ти дават възможност да си закопчаеш ципа. Онзи ден съобщиха, че били разсрочили задълженията, при което аз се почудих, явно с право. А днес какво се оказа само, а?
Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по казуса с Юнес Бенжелюн е изчистено. Клубът ни преведе във вторник цялата сума по несправедливо присъденото решение на ФИФА и КАС в сметката на адвоката на футболиста.
шивача написа:Мъри:Левски е удавен, а не е спасен. Празни приказки много се говорят. Време е клубът да излезе и да разкрие кой какви задължения е направил и да потърсим тези хора, за да си ги изчистят. Ние се крием и отлагаме истината. Истината накрая лъсва. Лесно е да си тръгнеш и да кажеш, че Левски е спасен. Нито е спасен, нито е в добри ръце. Нашият клуб трябва да направи тази крачка. Трябва да се покаже кой какво е направил в този клуб и какво е станало през годините.Няма какво да се крие".
Аре прехвърляйте бангията на феновете и цирка да приключва...то етюди, етюди, ама взе да писва. Искаме финал![]()
А, щях да забравя-публикувайте и приходите през годините, ще е интересно спорт тотото и шиши колко са изляли
realno написа:
Ако съм припок ще се отрека със закон от ЦСКА. Само разходи им носи след смъртта си. Много лошо наследство им остави, а те се радват, че му били наследници.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ozzimozzi написа:шивача написа:Мъри:Левски е удавен, а не е спасен. Празни приказки много се говорят. Време е клубът да излезе и да разкрие кой какви задължения е направил и да потърсим тези хора, за да си ги изчистят. Ние се крием и отлагаме истината. Истината накрая лъсва. Лесно е да си тръгнеш и да кажеш, че Левски е спасен. Нито е спасен, нито е в добри ръце. Нашият клуб трябва да направи тази крачка. Трябва да се покаже кой какво е направил в този клуб и какво е станало през годините.Няма какво да се крие".
Аре прехвърляйте бангията на феновете и цирка да приключва...то етюди, етюди, ама взе да писва. Искаме финал![]()
А, щях да забравя-публикувайте и приходите през годините, ще е интересно спорт тотото и шиши колко са изляли
Откога е това прозрение на Мъди, че ми стана интересно? Докато ги съдеше, или от тези дни?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
1914.1902 написа:шивача написа:ugly bug написа:Динамов, тая година Европа ще има ли или пак скромно ще се снишите заради лиценза и да не ви лъсне голия гъз ?
Тази информация е грешна! Не знам къде сте я видяли или чули.
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, obi4am_pirin, Plamen_i00, venko 1984 и 31 госта